Ada-jeje Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ewcia trzeba tez zapytac na forum schitzakow jak rowniez na forum kropkowym czy mozna na ich forach wkleic nasza informacje o wplacie 1 %. Pierwsza drukarnia juz nagrana. :multi: Quote
Ada-jeje Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Bardzo dziekujemy saganka:multi::multi::multi: Quote
saganka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Juz. Tutaj jest info http://www.szwajcary.com/viewtopic.php?p=53641#53641 Ile Wam potrzeba tych ulotek, jaki maja format, ile kolorow, czy druk dwustronny, czy jednostronny? Quote
Ada-jeje Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 saganka w sprawie ulotek Ulka sie z toba skontaktuje bo to Ulka i hanek tworza ulotki. Na chwile obecna ulotki o wplacie 1 % wyprzedza ulotki z kontem naszej fundacji bo te sa plniejsze. Quote
AsterViki Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ada-jeje to gdzie mam pdwież te ulotki mogę dzisiaj lub kiedy indziej. Te z 1% też moge podrukować. Moge teżkupić paczkę papieru w jakimś kolrze i na takim wydrukować, bo mój druk jest tylko czarny. Drukować mogę dużo/ drukarka laserowa/ i chętnie pomogę, bo załaduje papier i samo się drukuje. Gorzej u mnie tylko z czasem na rozcinanie i roznoszenie Quote
Ada-jeje Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 AsreViki napisalam ci PW a do roznoszenia zaangazujemy mlodziez szkolna. Quote
Ulaa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Saganka zgodziła się zrobić nam profesjonalny projekt ulotek :multi::multi::multi: kochana! Już przesłałam teksty i informacje, z których może wyłuska coś sensownego :) A zaraz na naszej stronce będzie WIELKI odnośnik do tej ważnej informacji :lol: Quote
Jade_Natalia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jeżeli chcecie to chętnie pomogę w roznoszeniu ulotek. Quote
Ada-jeje Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Jestemy bardzo wdzieczne sagance za ogrom pracy i pomocy jaki wklada w nasza Fundacje, reagujac za kazdym razem swoim wielkim serduchem. :modla::modla::modla: Quote
Ulaa Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 met napisał(a):moge sciagnac Wasze info o 1%? :) czym chata bogata :) Quote
giselle4 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ....i ja ...i ja ....:multi:trzeba dopisac na bulowate?;) czy pogodzicie się:cool3: Quote
Weronikaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mam dla Was mnóstwo rzeczy na bazarki (pocztówki, inne drobiazgi), podrzuce Uli w niedzielę paa paa :p Quote
Ada-jeje Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ntalia bedziemy ci wdzieczne za roznoszenie ulotek i jak tylko beda gotowe to ci dostarczymy. :loveu: Met czy zagladalas juz na nasza stronke ktora dzis Ulka dopiescila. :crazyeye: Quote
dorixx Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Nowy słodyczowy bazarek dla Abi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9449950#post9449950 zapraszam- pomóżcie opłacic nam hotelik Abi zabranej ze schroniska :-( Quote
hanek Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No i kolejny na rzecz fundacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105449 Quote
Ulaa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Właśnie dzwonił do mnie pewien pan z Myślachowic. Przybłąkała się do nich suka. Myślał, że to ona była ogłaszana w Przełomie kiedyś i ją zapamiętał, więc zdobył mój nr tel z redakcji. Suczka jest duża ONkowata, bardzo miła i młoda. Błąka się już od 3 tygodni, oni ją czasem dokarmiają, a jak jest zimno to przymkną w piwnicy. Niestety suczka może być w zaawansowanej ciąży. Facet się nie zna, ale mówi że jest gruba i dużo żre. On jedzie za tydzień do sanatorium i nie będzie już w stanie jej dokarmiać, a sąsiedzi przeganiają, bo boją się tak dużego psa. Nie wiem, czy dobrze zrobiłam, ale po dłuższej rozmowie, rozważeniu za i przeciwu oraz opisie charakteru suczki, powiedziałam facetowi by załatwił transport i przywiózł ją do mnie w przyszłym tygodniu. Będzie buda po Sorbonie, a to chyba lepsze niż gdyby miała się błąkać głodna i przeganiania, a w dodatku w ciąży... W międzyczasie (do przyszłego tygodnia) poprosiłam, by sam szukał jej domu, może ktoś weźmie. Ale mówi, że okoliczni nie chcą, bo "taki wielki pies za dużo żre, a jak się ukoci to trzeba myśleć jak się pozbyć" (to wieś...). Quote
Ada-jeje Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dobrze Ulka zrobilas, a jesli sunia rzeczywiscie jest szczenna to trzeba szybko o sterylce aborcyjnej myslec. Sprawa druga pani Lucynka pojedzie do Trzebini na ul. Trzecia ale dopiero w przyszlym tygodniu i dobrze by bylo Ulka jesli mozesz przypilnowac ta sprawe zeby pani Lucynce nie ucieklo to z glowy. Quote
Ulaa Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Ada-jeje napisał(a):Dobrze Ulka zrobilas, a jesli sunia rzeczywiscie jest szczenna to trzeba szybko o sterylce aborcyjnej myslec. Sprawa druga pani Lucynka pojedzie do Trzebini na ul. Trzecia ale dopiero w przyszlym tygodniu i dobrze by bylo Ulka jesli mozesz przypilnowac ta sprawe zeby pani Lucynce nie ucieklo to z glowy. Pewnie :multi: A sama pojedzie? Kochana jest p. Lucynka :loveu: Quote
dorixx Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 wydaje mi sie , że na szwajcarach jest błędnie podany KRS , ktoś kto będzie szukał np po samym krs-ie nie znajdzie fundacji spokojna przystań, powinno być tak: http://opp.ms.gov.pl/query.php jest chyba jedna siódemka za dużo i przez to wyszukiwarka nie szuka po numerze. Quote
Ada-jeje Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak dobrze dorixx ze to wypatrzylas, zaraz przystepujemy do poprawek, ja na forum a Ulka na stronce. Quote
Ada-jeje Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tylko ze na naszym watku glownym tez nie ma postu ktory napisalm :crazyeye: Faktyczny nr KRS 278704 i na stronce jest o jedna siodemke za duzo. Quote
Ulaa Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Wszystko pozmieniane na stronce. Na szwajcarach Saganka musi wyedytować swojego posta. A ja mam dobrą wiadomość :) Ten pies (z Mętkowa) odnalazł się i ma się dobrze :) Ten boksio także już dawno, tylko zapomniałam napisać ;) :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts