Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewcia trzeba tez zapytac na forum schitzakow jak rowniez na forum kropkowym czy mozna na ich forach wkleic nasza informacje o wplacie 1 %. Pierwsza drukarnia juz nagrana. :multi:

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saganka w sprawie ulotek Ulka sie z toba skontaktuje bo to Ulka i hanek tworza ulotki. Na chwile obecna ulotki o wplacie 1 % wyprzedza ulotki z kontem naszej fundacji bo te sa plniejsze.

Posted

Ada-jeje to gdzie mam pdwież te ulotki mogę dzisiaj lub kiedy indziej. Te z 1% też moge podrukować. Moge teżkupić paczkę papieru w jakimś kolrze i na takim wydrukować, bo mój druk jest tylko czarny. Drukować mogę dużo/ drukarka laserowa/ i chętnie pomogę, bo załaduje papier i samo się drukuje. Gorzej u mnie tylko z czasem na rozcinanie i roznoszenie

Posted

Saganka zgodziła się zrobić nam profesjonalny projekt ulotek :multi::multi::multi: kochana! Już przesłałam teksty i informacje, z których może wyłuska coś sensownego :)

A zaraz na naszej stronce będzie WIELKI odnośnik do tej ważnej informacji :lol:

Posted

Ntalia bedziemy ci wdzieczne za roznoszenie ulotek i jak tylko beda gotowe to ci dostarczymy. :loveu: Met czy zagladalas juz na nasza stronke ktora dzis Ulka dopiescila. :crazyeye:

Posted

Właśnie dzwonił do mnie pewien pan z Myślachowic. Przybłąkała się do nich suka. Myślał, że to ona była ogłaszana w Przełomie kiedyś i ją zapamiętał, więc zdobył mój nr tel z redakcji. Suczka jest duża ONkowata, bardzo miła i młoda. Błąka się już od 3 tygodni, oni ją czasem dokarmiają, a jak jest zimno to przymkną w piwnicy.
Niestety suczka może być w zaawansowanej ciąży. Facet się nie zna, ale mówi że jest gruba i dużo żre.
On jedzie za tydzień do sanatorium i nie będzie już w stanie jej dokarmiać, a sąsiedzi przeganiają, bo boją się tak dużego psa.
Nie wiem, czy dobrze zrobiłam, ale po dłuższej rozmowie, rozważeniu za i przeciwu oraz opisie charakteru suczki, powiedziałam facetowi by załatwił transport i przywiózł ją do mnie w przyszłym tygodniu. Będzie buda po Sorbonie, a to chyba lepsze niż gdyby miała się błąkać głodna i przeganiania, a w dodatku w ciąży...
W międzyczasie (do przyszłego tygodnia) poprosiłam, by sam szukał jej domu, może ktoś weźmie. Ale mówi, że okoliczni nie chcą, bo "taki wielki pies za dużo żre, a jak się ukoci to trzeba myśleć jak się pozbyć" (to wieś...).

Posted

Dobrze Ulka zrobilas, a jesli sunia rzeczywiscie jest szczenna to trzeba szybko o sterylce aborcyjnej myslec. Sprawa druga pani Lucynka pojedzie do Trzebini na ul. Trzecia ale dopiero w przyszlym tygodniu i dobrze by bylo Ulka jesli mozesz przypilnowac ta sprawe zeby pani Lucynce nie ucieklo to z glowy.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dobrze Ulka zrobilas, a jesli sunia rzeczywiscie jest szczenna to trzeba szybko o sterylce aborcyjnej myslec. Sprawa druga pani Lucynka pojedzie do Trzebini na ul. Trzecia ale dopiero w przyszlym tygodniu i dobrze by bylo Ulka jesli mozesz przypilnowac ta sprawe zeby pani Lucynce nie ucieklo to z glowy.

Pewnie :multi: A sama pojedzie?
Kochana jest p. Lucynka :loveu:

Posted

Wszystko pozmieniane na stronce. Na szwajcarach Saganka musi wyedytować swojego posta.

A ja mam dobrą wiadomość :)
Ten pies (z Mętkowa)

odnalazł się i ma się dobrze :)

Ten boksio także

już dawno, tylko zapomniałam napisać ;)

:multi::multi::multi: