Ada-jeje Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ulka i nastepne zadanie, poniewaz to u ciebie sa umowy psow i kotow juz adoptowanych mozna by wyslac tym osobom ulotki poczta i wlozyc w kazda koperte kilka sztuk z prosba o porozdawanie ich swoim znajomym. To znaczy przygotuj zaadresowane koperty a reszta juz sie zajme sama. Wysylym ci PW bo to nie koniec. Quote
Mecka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ula wyślij do mnie na maila ulotki plus umowę adopcyjną. Hehehe, a ja zawsze mam jakąś ulotkę o fundacji w terminarzu :lol: Quote
Ada-jeje Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 U mnie wydrukowaly sie fantastycznie, a i do Moniki prosze cie wyslij tez. Quote
Ulaa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Wczoraj zadzwoniła pewna pani z prośbą, aby znaleźc dom dla starszej suczki ONkopodobnej. Ja oczywiście trochę wyskoczyłam, że nie mamy gdzie zabrac itd. Ale pani na to, że nie trzeba, jest czas. Sunia ma 8-10 lat, mieszka z niewidomą staruszką. Jest tam także drugi pies, jeszcze starszy od suczki. Ale z nim staruszka ponoc daje radę (mniejszy jest czy cos). Sunia jest zdrowa, mieszka w Libiążu. Pani bardzo prosi o pomoc, bo żal tej staruszki i tej suczki, która nie ma właściwej opieki. Może by "pan" z pogorskiej (ten od Puszka) ją zabrał? Druga rzecz... Fankifank wczoraj przyjrzał się fotkom budy, w której mieszka biedna sunia z chorym oczkiem. Ona nie ma "głębi". Tzn jest tylko taka malutka przestrzen jak widac, dlatego psina cały czas jest skierowana do przodu i nie jest w stanie się obrócic ani ułożyc. Ta buda ponoc ma bardzo grube ścianki (jakoś po ułożeniu gwoździ ocenił) które zajmują przestrzen wewnętrzną. kazał mi się tam wpatrywac wczoraj, az w końcu przekonał. Przyjrzyjcie się taka klitka. Zero możliwości schowania się przed deszczem i wiatrem. Do tego brak progu i za duże wejście, za wysoko strop. Ten pies w zasadzie nie ma budy. Bo i tak moknie i marznie, nie mogąc się schowac.... Trzeba się temu przyjrzec. Pojadę tam zaniedługo, bo znalazłam u siebie krople łagodzące dla psów ze skórą i sierścią zniszczoną przez pchły, zawiozę jej i wtedy zobaczymy budę. Mam nadzieję, że to tylko złudzenie optyczne na fotce, bo jak nie... to nie jesteśmy sobie w stanie wyobrazic koszmaru życia tego psiaka... :placz: Quote
hanek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ulaa napisał(a): Mam nadzieję, że to tylko złudzenie optyczne na fotce, bo jak nie... to nie jesteśmy sobie w stanie wyobrazic koszmaru życia tego psiaka... :placz: To nie wygląda na złudzenie optyczne, niestety. Quote
Weronikaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witam, jestem Weronika, pani Ulaa już mnie trochę zna, to właśnie za jej pomocą postanowiłam zalogować się na Dogo. Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam, mam nadzieję, że w razie czego będę mogła pomóc. :multi: Jeśli coś to jestem w kontakcie z panią Uląą. ;) DO JUTRA. Quote
Ulaa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Witaj Weronika :bye: znasz już także Adę-jeje, ponieważ wydawała Wam pieska. Dla niewtajemniczonych - Weronika z rodziną adoptowali czarnego puchategp szczeniaczka z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93621 Fajnie, gdy będziesz się udzielać na wątkach naszych psiaków oraz na bazarkach - lista jest na 1 stronie :) Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Witamy, witamy naszych nowych dogomaniakow i zapraszamy do czynnego udzialu na naszych watkach i pozdrawiamy cala rodzinke lacznie z psinka.:multi: Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jest iskierka nadzieji ze dla psiakow fundacyjnych bedziemy mieli darmowe ogloszenia w gazecie krakowskiej. :loveu: Czekam na zaproszenie do fili w Chzranowie.:-o Quote
Ulaa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Ada-jeje napisał(a):Witamy, witamy naszych nowych dogomaniakow i zapraszamy do czynnego udzialu na naszych watkach i pozdrawiamy cala rodzinke lacznie z psinka.:multi: Weronika będzie nam pomagać - chce roznosić ulotki i wieszać plakaty w swojej okolicy :multi: Ada-jeje napisał(a):Jest iskierka nadzieji ze dla psiakow fundacyjnych bedziemy mieli darmowe ogloszenia w gazecie krakowskiej. :loveu: Czekam na zaproszenie do fili w Chzranowie.:-o Poważnie?????? :-o To byłaby rewelacja!!! A jest szansa na rubrykę ze zdjęciami? (wiem, za dużo bym chciała... ale spytać można) Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Raczej w to watpie, nie bylo dzis juz dyrektora ale rozmawialam z pania i ona mi to powiedziala ale tez niczego nie obiecywala bo o tym decyduje dyrektor, ale gazeta krakowska ma zasieg ogolnopolski i ogloszenia sa tez w necie. Poniewaz juz od dzis wreczam nasze ulotki dlatego pani powiedziala ze pokaze ja dyrektorowi. Kto ma kogos znajomego w drukarni mozna poprosic o sponsoring w formie ulotek. Quote
AsterViki Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jeżeli podeślecie mi ulotkę do druku to mogę wydrukować trochę ulotek ale tylko w czarnobialych barwach. Quote
Ada-jeje Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 AsterViki jak tylko Ulka wejdzie na watek to napewno przesle ci ulotki do druku. Jest z tym troche zabawy bo na kartce formatu A4 mieszcza sie 4 szt. ktore pozniej trzeba poprzecinac. Quote
Ulaa Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 AsterViki napisał(a):Jeżeli podeślecie mi ulotkę do druku to mogę wydrukować trochę ulotek ale tylko w czarnobialych barwach. One i tak są praktycznie czarno - białe, żeby dobrze wyglądały kserowane. Wysyłam. Dzięki :multi: Quote
Weronikaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dzięki wszystkim za tak miłe przyjęcie mnie na Dogo :multi: Ulaa, te ulotki, które wysłałaś mi na maila, będą na poniedziałek lub wtorek gotowe :p Ja mam rodzinę w Libiążu, także popytam, czy kuzyn nie poroznosił by paru ulotek i plakatów. Ja też oczywiście będę roznosić, gdzie się tylko da !:Dog_run:postaram się bardzo. Quote
Ulaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Mecka napisał(a):Ula zapomniałaś o mnie :cool3: no costy, przeciez tez poszly Hanek, a do Ciebie dotarly? Quote
hanek Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ulaa napisał(a): Hanek, a do Ciebie dotarly? Nie dotarły ulotki do mnie. Quote
Ulaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Nowy bazarek na fundację - aparat cyfrowy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9420973#post9420973 podnosimy :cool1: Quote
Ulaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Na stronce troszkę aktualizacji. Część wymieniona w dziale Aktualności, ale nie wszystkie ;) Jest domek dla rudego kocurka - czy jest gdzieś takowy? [SIZE=2](oprócz tego do odebrania....) Quote
giselle4 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ...Ula zapomniałaś o mnie.:cool3:ja tez mogę pare ulotek wydrukować,tylko prosze o oryginał:oops: Quote
Ulaa Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 giselle4 napisał(a):...Ula zapomniałaś o mnie.:cool3:ja tez mogę pare ulotek wydrukować,tylko prosze o oryginał:oops: tzn w wersji word czy pdf? Quote
Ada-jeje Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 O ile dpbrze pamietam jest taki w hucie w Katowicach, tam gdzie zawozilysmy Ramzesa, tylko jak dograc transport? Quote
dominik_a Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dziewczyny Drogie!!!!! Wpadłam na pewien pomysł, może się uda??? Jeśli macie w domach u siebie czy sióstr, kuzynek, mam itp. starą, brzydką, zepsutą, nieużywalną, dziwną, niewyjściową i w ogóle bez sensu BIŻUTERIĘ, którą można rozbroić, to ja ją wezmę, poprzerabiam, pododaje nowe elementy, odświeże i w ogóle zrobie cuda i sprzedamy ją na bazarku, zyski bedą jak zwykle przeznaczone na bidy. Dajcie znak co o tym myslicie i czy macie jakieś takie biżuteryjne smieci!!!! :razz::cool1: Quote
dorixx Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 dobry pomysł, jak wynajdę to przekazę !:multi: Quote
Recommended Posts