Poker Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 znowu szuka :placz:,ale jest na obczyźnie i my tam niewiele możemy zdziałać :placz:,on chyba musi być w domu tym jedynym psem albo przynajmniej w domu bez małych dzieci. Quote
pajunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 To ze jest na obczyznie, to nic nie znaczy. Ja juz tutaj pilnuje, aby mu sie krzywda nie stala. Od dzis jest w nowym domu bez innych psow, z mala sunia, ktora juz go sobie podporzadkowala i trzema kotami. Kciuki potrzebne, aby Szmaragd kotow nie zjadl.:cool3: Quote
Poker Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 jestes cudowna Pajuniu :loveu:jak Ty znajdujez tych ludzi?,jak sie cieszę,mam nadzieję,że Szmaragd wykorzysta tę szansę :lol: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 ================================================ [quote name='pajunia']To ze jest na obczyznie, to nic nie znaczy. Ja juz tutaj pilnuje, aby mu sie krzywda nie stala. Od dzis jest w nowym domu bez innych psow, z mala sunia, ktora juz go sobie podporzadkowala i trzema kotami. Kciuki potrzebne, aby Szmaragd kotow nie zjadl.:cool3:[/quote] Nic nie mowie- modle sie, trzymam kciuki tak mocno az mi sie paznokcie w piastki wbijaja :thumbs:. Czekamy............................... Boziu - Pajuniu - zeby sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ================================================= Quote
quasimodo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='pajunia']To ze jest na obczyznie, to nic nie znaczy. Ja juz tutaj pilnuje, aby mu sie krzywda nie stala. Od dzis jest w nowym domu bez innych psow, z mala sunia, ktora juz go sobie podporzadkowala i trzema kotami. Kciuki potrzebne, aby Szmaragd kotow nie zjadl.:cool3:[/quote] Dziękujemy Pajuniu za opiekę nad Szmaragdzikiem :loveu: Quote
pajunia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='pidzej']Super :shake: będą zdjęcia?[/QUOTE] Pidzej, wytlumacz jasniej, co masz na mysli? Quote
kon trojanski suwalki Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 ====================================================== Siedze cichutko - czekam na wiesci - ech - co ja mowie na wiesci - CZEKAM NA SUUUUPER WIESCI Czekam na [COLOR=SeaGreen][COLOR=Black].......[/COLOR][B] SZMARAGDOWY [COLOR=Magenta]HAPPY END[/COLOR][/B][/COLOR] !!!!!!!!!:thumbs: ====================================================== Quote
outsi Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='pidzej']Super :shake: będą zdjęcia?[/QUOTE] Czekamy z niecierpliwością na WIADOMOŚCI z nowego domu Szmaragda i na ZDJĘCIA z jego nową rodziną. Quote
emdziolek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 PajuNiu kochana co słychac u Szmaragda?? Kiedy bedą nowe wieści?? Quote
pajunia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 trudno jeszcze cokolwiek powiedziec. Szmaragd jest dopiero od wczoraj po poludniu w nowym domu. Jak na razie jest okay. Rano bylo poznanie z jednym z kotow i kot sie nieladnie zachowal. Szmaragd chcial go powachac , a on mu lapa w pysio dal. Szmaragd sie zdenerwowal i zawarczal. Temu sie wcale nie dziwie. Beda nastepne proby spotkan. Noc spedzil spokojnie kolo lozka tej pani. Je bardzo ladnie i duzo . I dzis sie juz ladnie z ta pania bawil. Musimy odczekac, jak bedzie dalej. Jak pisalam, po jednym dniu, trudno jeszcze cos powiedziec. Jestem w stalym kontakcie z ta rodzina. Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Trzymam kciuki za powodzenie Szmaragda, bo sama mam pieska niewidomego i z takimi ślepaczkami trzeba ostrożnie. Mój na szczęście się "przyjął", mam ndzieję gorącą że Szmaragdzik też stanie się pełnym członkiem rodzinki!! Quote
kon trojanski suwalki Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 ================================================ [quote name='Nowi My Maciusiowi:(']Trzymam kciuki za powodzenie Szmaragda, bo sama mam pieska niewidomego i z takimi ślepaczkami trzeba ostrożnie. Mój na szczęście się "przyjął", mam ndzieję gorącą że Szmaragdzik też stanie się pełnym członkiem rodzinki!![/quote] Pozdrowienia dla Ciebie i Twojego slepaczka...........z calego serducha:) ================================================= Quote
Poker Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 czy wiecie jak się powodzi Szmaragdowi i jego nowym państwu? Quote
kon trojanski suwalki Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 =================================================== Ja tez sie nie moge doczekac na wiadomosci od Skarbusia-Szmaragda-Janosha - psiego mezczyzny o WIELKIM SERCU :loveu::loveu::loveu: Zdjatka koniecznie z nowa Pancia - plisssssss :painting::cool2: ================================================== Quote
pidzej Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 pajunia chodzi o to, że gdy tylko Tundra albo xxx pojawi się na 'Twoim' watku Ty robisz się niepotrzebnie niemiła. na wątku Wedelka krzyczałaś o zdjęcia razem z innymi, więc ja tu chciałabym zobaczyć zdjęcia Szmaragda z nowego domu. Quote
pajunia Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 pidzej, dla pewnosci jeszcze raz przegladnelam moje wypowiedzi na watku Wedelka i po raz wtory nie znalazlam zadnej mojej wypowiedzi z zadaniem zdjec Wedelka. Proponuje Ci przeczytac ten watek, nim nieprawdziwe wiadomosci podasz. A ze jak czytam, probujesz mnie atakowac, to oznajmiam, ze na takie spory brak mi calkowicie czasu, z pewnoscia znajdziesz innych chetnych na jakies awantury. :angryy: Ja sie wylaczam z tego watku. Klotnie przestaly mnie interesowac. Zainteresowani beda otrzymywali ode mnie wiadomosci w inny sposob, nie na watku. Quote
Poker Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 niepotrzebne te spory:shake: .Pajuniu,ale symapatycy Szmaragda nie są niczemu winni :shake:.Napisz coś o nim :modla: Quote
kon trojanski suwalki Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ============================================== Kobieki moje Kochane - bez emocji - chyba ze beda to same pozytywne ;) Trzymamy kciuki za nowy domek Szmaragda i czekamy na wiesci :loveu: =============================================== Quote
outsi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='pajunia'] Zainteresowani beda otrzymywali ode mnie wiadomosci w inny sposob, nie na watku.[/QUOTE] Ja jestem zainteresowana. Bardzo proszę o wiadomości na PW o aktualnych losach Szmaragda. Quote
pidzej Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ja też proszę o wiadomości na pw, chociaż nie wiem dlaczego nie tu. chyba, że z listy zainteresowanych zostałam usunięta:roll: Quote
Recommended Posts