Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znowu szuka :placz:,ale jest na obczyźnie i my tam niewiele możemy zdziałać :placz:,on chyba musi być w domu tym jedynym psem albo przynajmniej w domu bez małych dzieci.

• Replies 283
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ze jest na obczyznie, to nic nie znaczy. Ja juz tutaj pilnuje, aby mu sie krzywda nie stala. Od dzis jest w nowym domu bez innych psow, z mala sunia, ktora juz go sobie podporzadkowala i trzema kotami. Kciuki potrzebne, aby Szmaragd kotow nie zjadl.:cool3:

Posted

================================================
[quote name='pajunia']To ze jest na obczyznie, to nic nie znaczy. Ja juz tutaj pilnuje, aby mu sie krzywda nie stala. Od dzis jest w nowym domu bez innych psow, z mala sunia, ktora juz go sobie podporzadkowala i trzema kotami. Kciuki potrzebne, aby Szmaragd kotow nie zjadl.:cool3:[/quote]

Nic nie mowie- modle sie, trzymam kciuki tak mocno az mi sie paznokcie w piastki wbijaja :thumbs:.
Czekamy...............................
Boziu - Pajuniu - zeby sie udalo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

=================================================

Posted

[quote name='pajunia']To ze jest na obczyznie, to nic nie znaczy. Ja juz tutaj pilnuje, aby mu sie krzywda nie stala. Od dzis jest w nowym domu bez innych psow, z mala sunia, ktora juz go sobie podporzadkowala i trzema kotami. Kciuki potrzebne, aby Szmaragd kotow nie zjadl.:cool3:[/quote]

Dziękujemy Pajuniu za opiekę nad Szmaragdzikiem :loveu:

Posted

======================================================

Siedze cichutko - czekam na wiesci - ech - co ja mowie na wiesci -
CZEKAM NA SUUUUPER WIESCI
Czekam na [COLOR=SeaGreen][COLOR=Black].......[/COLOR][B] SZMARAGDOWY [COLOR=Magenta]HAPPY END[/COLOR][/B][/COLOR] !!!!!!!!!:thumbs:

======================================================

Posted

[quote name='pidzej']Super :shake: będą zdjęcia?[/QUOTE]

Czekamy z niecierpliwością na WIADOMOŚCI z nowego domu Szmaragda i na ZDJĘCIA z jego nową rodziną.

Posted

trudno jeszcze cokolwiek powiedziec. Szmaragd jest dopiero od wczoraj po poludniu w nowym domu. Jak na razie jest okay. Rano bylo poznanie z jednym z kotow i kot sie nieladnie zachowal. Szmaragd chcial go powachac , a on mu lapa w pysio dal. Szmaragd sie zdenerwowal i zawarczal. Temu sie wcale nie dziwie. Beda nastepne proby spotkan.
Noc spedzil spokojnie kolo lozka tej pani. Je bardzo ladnie i duzo . I dzis sie juz ladnie z ta pania bawil. Musimy odczekac, jak bedzie dalej. Jak pisalam, po jednym dniu, trudno jeszcze cos powiedziec. Jestem w stalym kontakcie z ta rodzina.

Posted

================================================

[quote name='Nowi My Maciusiowi:(']Trzymam kciuki za powodzenie Szmaragda, bo sama mam pieska niewidomego i z takimi ślepaczkami trzeba ostrożnie. Mój na szczęście się "przyjął", mam ndzieję gorącą że Szmaragdzik też stanie się pełnym członkiem rodzinki!![/quote]

Pozdrowienia dla Ciebie i Twojego slepaczka...........z calego serducha:)

=================================================

Posted

===================================================

Ja tez sie nie moge doczekac na wiadomosci od Skarbusia-Szmaragda-Janosha - psiego mezczyzny o WIELKIM SERCU :loveu::loveu::loveu:
Zdjatka koniecznie z nowa Pancia - plisssssss :painting::cool2:

==================================================

Posted

pajunia chodzi o to, że gdy tylko Tundra albo xxx pojawi się na 'Twoim' watku Ty robisz się niepotrzebnie niemiła.
na wątku Wedelka krzyczałaś o zdjęcia razem z innymi,
więc ja tu chciałabym zobaczyć zdjęcia Szmaragda z nowego domu.

Posted

pidzej, dla pewnosci jeszcze raz przegladnelam moje wypowiedzi na watku Wedelka i po raz wtory nie znalazlam zadnej mojej wypowiedzi z zadaniem zdjec Wedelka. Proponuje Ci przeczytac ten watek, nim nieprawdziwe wiadomosci podasz. A ze jak czytam, probujesz mnie atakowac, to oznajmiam, ze na takie spory brak mi calkowicie czasu, z pewnoscia znajdziesz innych chetnych na jakies awantury. :angryy: Ja sie wylaczam z tego watku. Klotnie przestaly mnie interesowac. Zainteresowani beda otrzymywali ode mnie wiadomosci w inny sposob, nie na watku.

Posted

[quote name='pajunia'] Zainteresowani beda otrzymywali ode mnie wiadomosci w inny sposob, nie na watku.[/QUOTE]

Ja jestem zainteresowana. Bardzo proszę o wiadomości na PW o aktualnych losach Szmaragda.