Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli dobrze wszystko pójdzie w lipcu Bajeczka zamieszka we własnym domku.
Będzie mieszkać z 6 innymi psami. 3 ze schroniska adoptowane, jeden znajda. Psiaki mają do dyspozycji podworko, ale na spacery wychodzą z Panią.
Fundacja TIM ręczy za dom:)

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Na ten moment tak:)
Bajka ma pojechać do swojego domu na początku lipca, w przyszłym tyg. dogram termin i transport.
I mam nadzieję, że nic się nie wydarzy po drodze

Posted

Przy okazji pytania o deklaracje, zerknęłam na rozliczenie, czy u mnie wszystko się zgadza. Dziewczyny, chyba nie zmieniałam swojej deklaracji na 20zł? Czasami płacę za 2 miesiące razem, ale zawsze zaznaczam w przelewie, że to za 2 m-ce, wypisując za które. Wg mojej rozpiski, którą prowadzę na psy, u których deklaruję, mam za Bajeczną opłacone do czerwca włącznie. Jeśli coś pokręciłam, dajcie znać :)

A Bajecznej bardzo kibicuję i gdyby na cokolwiek brakowało, moja lipcowa deklaracja aktualna. Transport to też pewnie jakiś koszt, daleko Bajeczna się wybiera od obecnego miejsca?

Posted

Kochani dzisiaj jest ten wielki dzień. Bajeczka już w drodze. Około 11 powinna być już u siebie w domu:) Jest po wizycie u psiego fryzjera, więc jest piękniejsza niż zwykle:)

• Upvote 2
Posted

Kochani dzisiaj jest ten wielki dzień. Bajeczka już w drodze. Około 11 powinna być już u siebie w domu:) Jest po wizycie u psiego fryzjera, więc jest piękniejsza niż zwykle:)

Bardzo sie ciesze:) Powodzenia Bajeczko:):):)

Posted

Przy okazji pytania o deklaracje, zerknęłam na rozliczenie, czy u mnie wszystko się zgadza. Dziewczyny, chyba nie zmieniałam swojej deklaracji na 20zł? Czasami płacę za 2 miesiące razem, ale zawsze zaznaczam w przelewie, że to za 2 m-ce, wypisując za które. Wg mojej rozpiski, którą prowadzę na psy, u których deklaruję, mam za Bajeczną opłacone do czerwca włącznie. Jeśli coś pokręciłam, dajcie znać :)

A Bajecznej bardzo kibicuję i gdyby na cokolwiek brakowało, moja lipcowa deklaracja aktualna. Transport to też pewnie jakiś koszt, daleko Bajeczna się wybiera od obecnego miejsca?

W deklaracjach stałych moglam coś pokręcić, napewno jeśli masz w rozpisce, że do czerwca to do czerwca zapłacone:)
Posted

Zdjęcia Bajeczki z podróży:) Będą jeszcze od fryzjera,u którego w czasie czesania zasnęła i z domku:) Bajeczka dołączyła do stadka 6 psiaków:) Jest tam Klusia do której jest bardzo podobna:) Zapoznanie przebiegło bardzo dobrze:) Bajka obwąchiwała wszystko ciekawie, dość głośno słychać jak człapie po panelach i.... bardzo się zdzwiła jak chciała wyjść na dwór a na drodze stanęła jej szyba:) Za lipiec już nie płacimy, tylko za transport 300 zł,ale tyle to bajeczka ma:) W wolnej chwili zrobię rozliczenie. I bardzo,ale to bardzo Wam dziękujemy, że byliście z nami tyle czasu

• Upvote 1
Posted

Dziewczyny, tyle czasu mnie nie było a tu taka wspaniała wiadomość o Bajeczce!!! :)

ocelot - ja zalegam z wpłatami, chyba już od maja nie wpłacałam. Bardzo, bardzo przepraszam. Za dużo mi się na głowę zwaliło, w sumie tłumaczyć nie ma się co, ale wszystko ureguluję - w tym tygodniu pójdą przelewy.

Posted

Wieści z domu na razie pozytywne:) bajka chodzi za Panią krok w krok:) Woli siedzieć w domu niż na ogródku:) Pierwsza noc była nieprzespana,gdyż baja człapała po całym domu, ale jest coraz lepiej:)

• Upvote 1