Tyśka) Posted February 16, 2020 Share Posted February 16, 2020 Ktoś wyróżnił moje ogłoszenia Rity, aktywne do 17. marca - dziękuję :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Dzisiaj miałam fajny tel. w sprawie suni. Dom z ogrodem pod Krakowem, dwójka dzieci. Państwo są teraz na wyjeździe, wracają 8 marca i wtedy będą mogli przyjechać po sunię. Póki co czekam na potwierdzenie, bo pani musi ustalić wszystko z mężem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucka69 Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 To trzymam kciuki ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 Łaaał, to i ja zaciskam :) PS: W sobotę otrzymałam takie zapytanie na olx, dopiero zobaczyłam: Cytat Dobry wieczor, jesteśmy rodzina z 2 dzieci ( 4 i 6 lat). Od dłuższego czasu szukamy psa, który mógłby dołączyć do naszej rodziny. Rita od razu nam sie spodobała :) mieszkamy pod Krakowem w domku z ogrodem. Lubimy spacery po lesie, rowery :) jesli Rota nadal szuka kochającego domu prosze o kontakt. Pozdrawiam Dorota Może to Ci sami? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 24, 2020 Share Posted February 24, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Łaaał, to i ja zaciskam :) PS: W sobotę otrzymałam takie zapytanie na olx, dopiero zobaczyłam: Może to Ci sami? :) Tak, to Ci sami:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 W tym domku jest kotek, więc sprawdziliśmy czy Rita nie zjada kotków. Nie zjada:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted March 10, 2020 Share Posted March 10, 2020 Rita od wczoraj w DS:) Domek fantastyczny, młodzi ludzie od zawsze mający kontakt ze zwierzętami (w rodzinie są psy z adopcji, także takie po przejściach). Rita od razu ich zachwyciła, do dzieci sama podeszła, usiadła i dała im buzi jak się nadstawiły:) dzieciaczki bardzo fajne. Kotka, która trochę fukała, została zignorowana:) Takie posłanie czekało na sunię (bardzo się jej spodobało i dostałam też fotkę, jak sobie na nim leży, ale nie mogę jej zrzucić na kompa): A to fotki z dzisiaj: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Bosko :-) Ogłoszenia przed chwilą usunęłam, mam nadzieję, że się nie pospieszyłam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Rita, a właściwie Uzi, bo tak się teraz nazywa, raczej nie wróci do nas:) Dobrze, że udało mi się ją wywieźć przed tym całym cyrkiem z koronawirusem... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 U Uzi wszystko jak najlepiej:) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted April 8, 2020 Share Posted April 8, 2020 :) Tej to dobrze! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesiowata Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Spokojnych Zdrowych Nadzieje Niosacych Swiateczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 A ja mam pozdrowienia z wakacji od Rity (teraz Uzi) :) Państwo nie mogą się nachwalić suni, wspaniale się wpasowała w rodzinę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Gęba sama się cieszy :) Jak wspaniale trafiła! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Nowe terierkowate z Podlasia melduje się u nas, mała suczka Czika: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pucka69 Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 i ona waży 7 kg? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 6 godzin temu, pucka69 napisał: i ona waży 7 kg? Ma wpisane w książeczce, że w 2017 roku ważyła 8,70 kg i chyba się to nie zmieniło. Na zdjęciach wygląda na większą, ale ona mała jest, taka sarenka:) Porobię zdjęcia w domu, z innymi psami, kotem to może będzie lepiej widać jej wielkość. Fajnie, bo na koty nie zwraca uwagi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted September 25, 2020 Share Posted September 25, 2020 Czika standardowo ulokowała się w kąciku pod biurkiem: ulubionym miejscem dla wszystkich strachulców. Na szczęście bardzo szybko zaprzyjaźniła się z psami i jej obecność żadnemu nie przeszkadza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Randa Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Śliczna ta mała :) jej dom chyba z innym psem będzie potrzebny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Z psami czuje się pewniej. Jak zostaje sama w pokoju to wyje i poszczekuje. Teraz już wie, że psy wracają i jest spokojniejsza, ale jak psy są dłużej na ogrodzie (Czika wychodzi na smyczy i wraca wcześniej) i jej samotność się przedłuża to zaczyna trochę płakać. Plus taki, że nic nie niszczy i zachowuje pięknie czystość. No i mimo lęku jest bardzo łagodna. Byłam z nią u weta na szczepieniu i przy okazji zważyliśmy ją: całe 8 kg:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Chętnie ją ogłoszę jak dacie zielone światło :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Myślę, że sunię można powoli ogłaszać. Z domkiem może być ciężko, bo sunia nie lubi kontaktu z człowiekiem, dotykania, głaskania. Im dalej od człowieka tym się lepiej i bezpieczniej czuje:( Plus jest taki, że jest bardzo łagodna, lubi towarzystwo psów, nie jest agresywna wobec kotów. W domu jest grzeczna, zwłaszcza jak ma towarzystwo psów. Czystość bardzo ładnie zachowuje. Na smyczy chodzi. Na początku okrążała non stop człowieka, ale udało mi się oduczyć ją tego. Od człowieka się niestety niemal wyrywa, choć czasami macha ogonem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murka Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts