Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

różowa ... moja ulubiona choć nie przepadam za tym kolorem  =D 

Byłam z niej bardzo zadowolona, były pieski które warczały na nią a Norka odskakiwałai szukałanowych przygód z innymi pieskami.... dla mnie charakter idealny... w końcu relaksuję się spacerem :p

Posted

Bardzo miło że Sagat w kręgu zainteresowania ;) P.S. to nie wilczak :p

Szczurki jedna z drugą ciągle coś łapią... mam dość :( łysolek ma infekcję oka, czarno biała jest prawie łysa mimo że skóra czystka... ehhh

Leda przechodzi depresję... śpi cały dzień, Sagat jeszcze trzyma fason a Nora zdarła sobie na aporcie wszystkie łapy... dziękuję- miłego wieczoru :/

Posted

Ręce opadają ... 

Leda na pewno ma czas załamania psychicznego, to Samo było z Sagatem kiedy to Leda dołączyła. Chce mieć fochy i wiecznie być odwócona od nas dupskiem to jej problem ;) Daję każdemu czas ze mną, czas na zabawę i głaski, ona królewną jedyną w domu nie jest.

Posted

Ręce opadają ...
Leda na pewno ma czas załamania psychicznego, to Samo było z Sagatem kiedy to Leda dołączyła. Chce mieć fochy i wiecznie być odwócona od nas dupskiem to jej problem ;) Daję każdemu czas ze mną, czas na zabawę i głaski, ona królewną jedyną w domu nie jest.

U mnie było to samo z Misia :D