Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z wetem w sprawie kastracji laparoskopowej dziś. W zasadzie można ją robić "od ręki". Teraz tylko ustalimy z MiK-Józefów szczegóły logistyczne odebrania Orkana, dokładnego terminu kastracji i Orkan niebawem będzie już w nowym domku :):):)
Jestem cały czas w kontakcie z Panią Ewą, która zdecydowała się adoptować Orkana.
Jak tylko ustalimy szczegóły to będziemy dalej informować. Wiem, że czekacie na info :)

Posted

ankietka do krakvetu, może ktoś będzie chciał zagłosować na [B]Pipi[/B]? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/203725-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec[/URL]!

Posted

[quote name='Panca']no wlasnie....rozumiem ze jednak nie ten wknd[/QUOTE]

A co to znaczy???
Co słychać z :loveu:Serduszkiem...czekamy z niecierpliwością na dobre wieści...:lol:

Posted

zrozumialam ze najpierw musi byc wykastrowany ...hmmm..zadzwonie jutro do Marty jesli dzis nic nie napisze bo wyjezdzam na 10 dni bez dostepu do netu i chialabym wiedziec na czym stoimy

Posted

Orkan ma być przed adopcją wykastrowany, najprawdopodobniej w piątek pojedzie do nowego domu.
Musimy się tylko z Doti zgrać w czasie, jeżeli chodzi o moje zajęcia na uczelni, a jej pracę, ale wszystko zmierza w dobrym kierunku i
staramy się to ogarnąć jak najszybciej...

Posted

:loveu:Serduszko to ideał psiaka...
.napewno nam wstydu nie zrobi>>>>
On jeszcze nie wie co to jest : Mój DOMEK.....:lol:
O rany jak długo ...ile to godzin.?............

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Orkan ma być przed adopcją wykastrowany, najprawdopodobniej w piątek pojedzie do nowego domu.
Musimy się tylko z Doti zgrać w czasie, jeżeli chodzi o moje zajęcia na uczelni, a jej pracę, ale wszystko zmierza w dobrym kierunku i
staramy się to ogarnąć jak najszybciej...[/QUOTE]

Bardzo się cieszę że w końcu do Orkanka uśmiechnął się los i czeka na Niego domek:loveu:
Trzymam kciuki aby się wszystko udało...:thumbs:

Posted

[quote name='MiK-Jozefow']Bardzo proszę tych co zalegają z wpłatami o ich uregulowanie, mamy 165zł na minusie i jeszcze zostanie nam do zapłacenia połowa marca za pobyt Orkana w hotelu.[/QUOTE]

Wiem, przepraszam :oops: W środę pójdzie przelew za II, III i dyszka za karę. Trzymam kciuki, śliczny!