Jump to content
Dogomania

ORKAN- młody laciatek w hotelu!! Prosimy o wsparcie finansowe!!! Szukamy DS!!! Pilne!

Recommended Posts

Posted

Bazarek się skończył i całe 0 z niego :-(. 1 pytanie było, sama sobie pohopałam i tyle... :shake:
Mam wirusa w kompie i nie wiem kiedy będzie sprawny, więc kolejnego bazarku nie wystawię teraz.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ten bazarek trzeba jeszcze raz wystawić. Kto może to zrobić? Ja na razie nie mam jak zdjęć reszty rzeczy zgrać czy zająć się bazarkiem, bo mój komp nie chce ruszyć i jestem na dogo co drugi dzień na chwilę...

Posted

[B]ewatonieja[/B] - a możesz wystawić bazarek? Ja mogę wieczorem wystawić to co mamy z poprzedniego bazarku, teraz psie rzeczy zgrywam i wrzucam, link podam jak skończę. Tylko czasu mało i muszę się streszczać...

Posted

Wystawiłam kilka rzeczy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/185300-Kilka-psich-gadżetów-na-hotelik-Orkana-do-14.05-do-godz.-20?p=14648152#post14648152[/url]
Mało tego, ale może chociaż kilka zł się uzbiera :roll:

Posted

witam,poznalam sie z tematem Orkana,jego latka serduszkowata na boczku to cos niebywalego!!!!!!!I nikt jeszcze nie pokochal tego serduszka???:(na dniach wysle Wam ok 20-30 zl,wiecej nie moge,nie ma mnie w kraju i bede musiala kogos znow prosic................trzymaj sie Serduszko!!!!!!!!!!

Posted

wielkie dzieki Lolalola ze jestes:) oi oczywiscie za wplate:)
dziewczyny rozsylajcie dalej watek bo to dziala!!!!moze tak znajdziemy dom dla naszego serduszka:)

Posted

dlaczego ogłaszacie tego psa jako "w typie amstaffa"???:crazyeye:
przeciez on obok amstaffa nawet nie stał! przykro mi to pisać ale on nie znajdzie domu dzięki doklejenia go na siłę do rasy-tym bardziej, że amstaffy to raczej psy, których większość ludzi się boi. taka "łatka" po prostu odstraszy a dla miłosnika rasy to zwyczajny kundelek i na pewno nie nabierze się, że ona ma coś z bullowatym wspólnego:shake:

Posted

mam swiadomosc ze on staffem nie jest ale poprzednie pomysly ze symaptyczny laciatek nie zadzialaly a Orkan cos tam ze staffa ma - moze pradziadka;-)
trzeba kombinowac byleby ktos zajrzal na ogloszenie a staffowate chodliwe sa przecie:)

Posted

[quote name='Panca']mam swiadomosc ze on staffem nie jest ale poprzednie pomysly ze symaptyczny laciatek nie zadzialaly a Orkan cos tam ze staffa ma - moze pradziadka;-)
trzeba kombinowac byleby ktos zajrzal na ogloszenie a staffowate chodliwe sa przecie:)[/QUOTE]amstaffy nie są "chodliwe", świadczy o tym ich ilość do adopcji. jesli nawet ktoś chce amstaffa, to takiego, który choć w połowie amstaffa przypomina. uwierz mi, że orkan, mimo swojego niewątpliwego wdzięku amstaffa nie przypomina ani odrobinę. nie sądzę by nawet miał dalekiego przodka bullowatego. róbcie jak chcecie, czasem po prostu trzeba czekać i tyle. według mnie nie przysłuży mu się kojarzenie go z amstaffami.

Posted

nie bede sie upierac przy amstafie ,zwlaszcza ze znam sie co nie co na rasach psow - chodzilo mi o to zeby wiecej ludzi zajrzalo na watek .Wiele osob podkleja watki psow jeszcze mniej w typie danej rasy niz Orkan i czasem przyciaga to potencjalnych chetnych na adopcje lub darczyncow na hotel
nie mamy niestety mozliwosci czekania w nieskonczonosc,nie dlatego ze psu jest zle w hotelu w ktorym przebywa tylko zwyczajnie nie ma srodkow na jego utrzymanie...