Ploter Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dom jest, ogródek też tyle że w domu rozpanoszyła sie firma i szanowny małżonek którego nie mogłam przekonać, że miejsce Gaworka jest u nas :) Zawiązał sztamę z Ploterem w tej kwestii:mad: Quote
Kaśka (Hasta) Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Ploter']Dom jest, ogródek też tyle że w domu rozpanoszyła sie firma i szanowny małżonek którego nie mogłam przekonać, że miejsce Gaworka jest u nas :) Zawiązał sztamę z Ploterem w tej kwestii:mad: noooo to już bezczelność! echhh faceci :eviltong: ps: ale nie wycofuję się z tego co napisałam, tylko życzę JESZCZE większego domu i JESZCZE większego ogrodu! :razz: Quote
Avaloth Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ty kochana bo już po niedzieli, nawet po dwóch niedzielach, a fotek nie ma :evil_lol: ja też życzę dużego domu z jeszcze większym ogrodem :D Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [FONT=Arial]:razz:zapytam z ciekawości ...czy to Ploterek ..... http://kochanezwierzaki.pl/zwierzak,1025.html[/FONT] Quote
Ploter Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 yyy to Ploterek ale ja tej strony nie widziałam na oczy :crazyeye::crazyeye: skąd się to tam wzięło ?? do opisu też się nie przyznaje :) Quote
Ploter Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 to jak? ktoś sobie przywłaszcza cudze psy?? :mad: Quote
Alicja Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Ploter']yyy to Ploterek ale ja tej strony nie widziałam na oczy :crazyeye::crazyeye: skąd się to tam wzięło ?? do opisu też się nie przyznaje :) [FONT=Arial]Kiłi i kwiatek28 też tam swoje psy znalazły :cool1:...z dogomaniackich są tam na 100% jeszcze Czadzik , Faza z Bolkiem [/FONT] Quote
Avaloth Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Ploter']to jak? ktoś sobie przywłaszcza cudze psy?? :mad:[/quote] na to by wyglądało :cool1: miło, miło.. ja jak Chester był jeszcze malutki, to był jego początki u mnie, zostałam poinformowana że na jakimś forum jest założony wątek o Chesterze.. zdjęcie skopiowane, imię i data urodzenia też, tyle że laska dorobiła mu jeszcze rodowód i nawymyślała bajki o jego rodzicach.. tak jej pocisłam, że aż numer gadu zmieniła :evil_lol: poszukaj na tej stronce jakiś kontakt do tej osoby, albo zaloguj się tam i poproś moderatora strony o usunięcie Ploterka.. Quote
sylrwia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: Wszystkiego Dobrego Ploterku w dniu urodzin :tort: Quote
Ploter Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Ojejejej dziękujemy bardzo za pamięć!!:oops: miło, że ktoś pamięta o moim staruszku :) Quote
hisie Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 STO LAT STO LAT NIECH ŻYJE PLOTER NAM:tort::new-bday::Rose:DUŻO MIŁOŚCI I KOŚCI:multi: Quote
Asiaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='sylrwia']:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: Wszystkiego Dobrego Ploterku w dniu urodzin :tort: Hohoho!!! Sto lat! Pzdr. Quote
Avaloth Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 miło, że ktoś pamięta o moim staruszkustaruszku ? :evil_lol: :laola:Ploterku:Rose: wszystkiego najlepszego ! :new-bday: :drink1:żeby cię pani słuchała i grzeczna była :D:BIG: :sweetCyb::B-fly::buzi: Quote
Mudik Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 oooo 3 latek to juz taki dojrzały facet,brawo STOOOO LAAAAT!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Jupi Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 ups odrobine spóźnione ale najszczersze życzonka urodzinowe sto lat Ploterku:new-bday::BIG::new-bday::BIG: Quote
Kaśka (Hasta) Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ploterku, wszystkiego co dobre, smaczne, wygodne, aromatyczne i miziające! :loveu: Quote
Yorija Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 A bo dziś to poprawiny u Złociutkiej psiny Dużo miziania i w łóżku Pani spanka do rana Quote
Yorija Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Po wystawie w Krakowie.... byliście popatrzeć na inne psiaki tylko?:p Quote
Ploter Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 wszystkim dziękujemy i rozpoczynamy serię zdjęć z dzisiejszego rudego dnia :) po wystawie w Krakowie spotkaliśmy się z Foluszem i Garretem oraz Mają. Quote
Ploter Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Garret :) Plot "co sie gapisz" w oczekiwaniu na patyczek... Quote
Ploter Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 latający Folusz :) Ploter jakoś nie chciał latać :) Wujku!! rzuć jeszcze raz!! Quote
Recommended Posts