Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dom jest, ogródek też tyle że w domu rozpanoszyła sie firma i szanowny małżonek którego nie mogłam przekonać, że miejsce Gaworka jest u nas :) Zawiązał sztamę z Ploterem w tej kwestii:mad:

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ploter']Dom jest, ogródek też tyle że w domu rozpanoszyła sie firma i szanowny małżonek którego nie mogłam przekonać, że miejsce Gaworka jest u nas :) Zawiązał sztamę z Ploterem w tej kwestii:mad:
noooo to już bezczelność!
echhh faceci :eviltong:

ps: ale nie wycofuję się z tego co napisałam, tylko życzę JESZCZE większego domu i JESZCZE większego ogrodu! :razz:

Posted

yyy to Ploterek ale ja tej strony nie widziałam na oczy :crazyeye::crazyeye: skąd się to tam wzięło ?? do opisu też się nie przyznaje :)

Posted

[quote name='Ploter']yyy to Ploterek ale ja tej strony nie widziałam na oczy :crazyeye::crazyeye: skąd się to tam wzięło ?? do opisu też się nie przyznaje :)

[FONT=Arial]Kiłi i kwiatek28 też tam swoje psy znalazły :cool1:...z dogomaniackich są tam na 100% jeszcze Czadzik , Faza z Bolkiem [/FONT]

Posted

[quote name='Ploter']to jak? ktoś sobie przywłaszcza cudze psy?? :mad:[/quote]
na to by wyglądało :cool1: miło, miło..
ja jak Chester był jeszcze malutki, to był jego początki u mnie, zostałam poinformowana że na jakimś forum jest założony wątek o Chesterze.. zdjęcie skopiowane, imię i data urodzenia też, tyle że laska dorobiła mu jeszcze rodowód i nawymyślała bajki o jego rodzicach.. tak jej pocisłam, że aż numer gadu zmieniła :evil_lol: poszukaj na tej stronce jakiś kontakt do tej osoby, albo zaloguj się tam i poproś moderatora strony o usunięcie Ploterka..

Posted

miło, że ktoś pamięta o moim staruszku
staruszku ? :evil_lol:

:laola:Ploterku:Rose: wszystkiego najlepszego ! :new-bday:
:drink1:żeby cię pani słuchała i grzeczna była :D:BIG:
:sweetCyb::B-fly::buzi:

Posted

wszystkim dziękujemy i rozpoczynamy serię zdjęć z dzisiejszego rudego dnia :)
po wystawie w Krakowie spotkaliśmy się z Foluszem i Garretem oraz Mają.