Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prowansja to piękne i pachnące targi z mnóstwem lokalnych produktów.

Melony z Cavallion stolicy melonów. Muszą miec 10 żebrowań. Są aż trzy sposoby, na sprawdzenie czy melon jest dojrzały.

tam wszystko jest z czosnkiem :)

kiełbasy- najcenniejsze z byka

Posted

Powiem Ci, że nawet psychicznie nastawiłam się na ten wyjazd, jak Klaudia mi powiedziała, że się wybiera, a później jeszcze p. Didoch mi mówił, że też będzie, to już w ogóle, no ale w końcu to zlot węgrów a nie niemców, więc postanowiłam nie wchodzić rudym w paradę, tym bardziej ze Zahra na dłuższą metę potrafi być uciążliwa no i co gorsze, morduje i zjada materiały szkoleniowe (stąd ten tytuł " Zahra postrach gołębi").

Posted

uu szkoda- przynajmniej towarzysko mogłaś nas odwiedzić :) nasz gołąbek też stracił życie i na szczęście tego nie widziałam :)
Dostałas PW z zaproszeniem?

Posted

Ploter napisał(a):
uu szkoda- przynajmniej towarzysko mogłaś nas odwiedzić :) nasz gołąbek też stracił życie i na szczęście tego nie widziałam :)
Dostałas PW z zaproszeniem?

Tak, tak dostałam, dziękuję bardzo!
Jesteś tam adminem?
A co do tych Didochowych gołębi, to naprawdę smutny jest ich los:eviltong:
Kiedyś Zahra podczas ćwiczeń pod okiem pana D. spruła z klatką, w której był gołąb, klateczka się otworzyła i ptaszek odleciał...

Posted

A w ogóle to chyba mieliście pogodę fatalną, bo wiem od rodziców, że nad Łodzią, wtedy przeszły potężne burze

A co do nowej strony to widać, że w fazie rozwoju jest ale zapowiada się bardzo ciekawie, stąd moja ocena :wybitnie obiecująca:eviltong: