Jupi Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ploter napisał(a): utopi się czy nie ?:evil_lol: /IMG] normalnie spadłam z krzesła:evil_lol: zwłaszcza z opisu sie uśmiałam ale skok do wody tez wpieknym stylu:evil_lol: super fotki:loveu: wg mnie też całkiem normalne jesteście:p ja tylko z takiego spotaknia miałabym ok 500 fotek :lol: Quote
Ploter Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 fotek mam sporo ale psiury zapluły mi obiektyw i niektóre są jakby za mgłą :cool3: zanim się zorientowałam. Quote
Asiaczek Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ploter napisał(a): utopi się czy nie ?:evil_lol: Folusz skacze :) Te 2 fotki są po prostu super! Dawaj je na jakiś konkurs do Mojego Psa lub Przyjaciela Psa. Pzdr. Quote
Ploter Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 To fotki autorstwa Oleńki - widzisz Ola- zakładaj Maji galerię bo świetne zdjęcia robisz!!! Quote
Oleńka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Świetne zdjecia to robisz Ty Agnieszko, mi się czasem przyfarci :oops: ale fakt ze lubie pstrykać:-) Quote
Jupi Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Oleńka napisał(a):Świetne zdjecia to robisz Ty Agnieszko, mi się czasem przyfarci :oops: ale fakt ze lubie pstrykać:-) i to wstarczy:p nie daj sie prosić:cool3::lol:,załóż galerie:p, trzeba zawęgrzyć i zarudzić dogomanie:evil_lol: Quote
Ploter Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 No właśnie- właściciele węgrów nie dość ze mają piękne psy to wszyscy robią piękne zdjęcia - Jupi, Bazylowa, Alive, Sylwia, Oleńka - jaki Pan taki kram :) Galeria dla Maji!! Galeria dla Maji!!:klacz: Quote
Oleńka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 No juz dobrze dobrze:lol: Dajcie mi troche czasu, na razie dwa dni spędziłam na galerii Jupi :-)) dzisiaj rano kończyłam:-))) Jestem pod wrażeniem całości. I historii , i zdjec , i zwierzątek, no i przede wszytskim Ciri:-))) Postaram sie może w weekend coś zalozyc ale nie obiecuje. :p Same wiecie że to trochę czasu wymaga, ale narzeczony zaraz wyjeżdża to będzie troche więcej wolnego:-) Quote
alive Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Bylebyśmy nie musiały zbyt długo czekać!!! :razz: Z przyjemnością pooglądam zdjęcia Czuszkowej bratanicy! :p Quote
Jupi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Oleńka napisał(a):No juz dobrze dobrze:lol: Dajcie mi troche czasu, na razie dwa dni spędziłam na galerii Jupi :-)) dzisiaj rano kończyłam:-))) Jestem pod wrażeniem całości. I historii , i zdjec , i zwierzątek, no i przede wszytskim Ciri:-))) Postaram sie może w weekend coś zalozyc ale nie obiecuje. :p Same wiecie że to trochę czasu wymaga, ale narzeczony zaraz wyjeżdża to będzie troche więcej wolnego:-) byłaś u mnie i się nawet nie odzewałaś?:cool3::lol: podziwiam za przebrnięcie przez całość:evil_lol: Quote
Ploter Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 :bluepaw::new-bday::BIG::tort::bday::laola::drink1::Dog_run:Najlepsze życzenia z okazji pierwszych urodzin Maji!!!!! Quote
Ploter Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Baardzo fajne to zdjęcie macie- jakoś nie mogłam się do avatara z kotem przyzwyczaić :) Quote
Jupi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Majeczka sto lat!:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: [SIZE="1"]no to już jest najlepszy pretekst do założenia galerii;) Quote
Jupi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ploter napisał(a):Baardzo fajne to zdjęcie macie- jakoś nie mogłam się do avatara z kotem przyzwyczaić :) dzięki:p kot w avatarze to Ramzes pojawił się jak jeszcze nie było go w podpisie i jakoś tak został;) ale wreszcie postanowiłam to zmienić, ostnio wiele zmieniam;):evil_lol: Quote
Oleńka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dziękuje za życzenia w imieniu solenizantki i zapraszam do galerii Maji:-) Nie umiem jeszcze wstawiac banerków. Galeria nazywa się Maja nasze rude słoneczko:-) Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hmmm widzę że blog zmienił się z ploterkowego na blog Mai :razz: a ja stanowczo domagam się fotek gospodarza! :mad: Quote
Tina.Sara Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 sto lat dla Maji :p a tak poza tym to by się fotki przydały :cool3: Quote
Ploter Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 oj na fotki to niestety będziecie musieli poczekać dwa tygodnie, w piątek jedziemy na urlop do Francji i mam nadzieję, że przywieziemy stamtąd cały pakiet pięknych fotek. Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 jooo! (jak mawiał krecik...) a gdzie dokładnie jedziecie do tej Francyji? Quote
Ploter Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 miejscowość nazywa sie St Maries de la Mer i leży w regionie, który sie nazywa Camarque 30 km na poludnie od Arles a wiec nadmorska czesc Prowansji. Bylismy tam już dwa lata temu i bardzo nam sie podobało, sporo rzeczy nie zobaczyliśmy a Ploter miał dla siebie 30km plaży dzikiej :) Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 mmm super! życzę miłego urlopu i czekam na zdjęcia :) Quote
Jupi Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 udanego urlopu:lol:, bawice sie dobrze!:multi: licze na mase fotek:p Quote
Ploter Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 najpierw nam muszą samochód naprawić bo klima padła (w sam raz na wyjazd do miejsca gdzie jest 40st) miejmy nadzieję, ze jutro sie uda! Quote
pusia2405 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Ploter napisał(a): a Ploter miał dla siebie 30km plaży dzikiej :) A jak my zazdrościmy:roll:... Quote
Asiaczek Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Zazdraszczam wyjazdu (Francja, hm.......) i czekamy na piękne wspomnienia! Pzdr. Quote
Recommended Posts