Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ploter napisał(a):

utopi się czy nie ?:evil_lol:
/IMG]

normalnie spadłam z krzesła:evil_lol: zwłaszcza z opisu sie uśmiałam ale skok do wody tez wpieknym stylu:evil_lol:

super fotki:loveu:

wg mnie też całkiem normalne jesteście:p ja tylko z takiego spotaknia miałabym ok 500 fotek :lol:

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oleńka napisał(a):
Świetne zdjecia to robisz Ty Agnieszko, mi się czasem przyfarci :oops: ale fakt ze lubie pstrykać:-)

i to wstarczy:p
nie daj sie prosić:cool3::lol:,załóż galerie:p, trzeba zawęgrzyć i zarudzić dogomanie:evil_lol:

Posted

No właśnie- właściciele węgrów nie dość ze mają piękne psy to wszyscy robią piękne zdjęcia - Jupi, Bazylowa, Alive, Sylwia, Oleńka - jaki Pan taki kram :)
Galeria dla Maji!! Galeria dla Maji!!:klacz:

Posted

No juz dobrze dobrze:lol: Dajcie mi troche czasu, na razie dwa dni spędziłam na galerii Jupi :-)) dzisiaj rano kończyłam:-))) Jestem pod wrażeniem całości. I historii , i zdjec , i zwierzątek, no i przede wszytskim Ciri:-)))
Postaram sie może w weekend coś zalozyc ale nie obiecuje. :p Same wiecie że to trochę czasu wymaga, ale narzeczony zaraz wyjeżdża to będzie troche więcej wolnego:-)

Posted

Oleńka napisał(a):
No juz dobrze dobrze:lol: Dajcie mi troche czasu, na razie dwa dni spędziłam na galerii Jupi :-)) dzisiaj rano kończyłam:-))) Jestem pod wrażeniem całości. I historii , i zdjec , i zwierzątek, no i przede wszytskim Ciri:-)))
Postaram sie może w weekend coś zalozyc ale nie obiecuje. :p Same wiecie że to trochę czasu wymaga, ale narzeczony zaraz wyjeżdża to będzie troche więcej wolnego:-)

byłaś u mnie i się nawet nie odzewałaś?:cool3::lol:

podziwiam za przebrnięcie przez całość:evil_lol:

Posted

Majeczka sto lat!:new-bday::BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG:

[SIZE="1"]no to już jest najlepszy pretekst do założenia galerii;)

Posted

Ploter napisał(a):
Baardzo fajne to zdjęcie macie- jakoś nie mogłam się do avatara z kotem przyzwyczaić :)

dzięki:p kot w avatarze to Ramzes pojawił się jak jeszcze nie było go w podpisie i jakoś tak został;) ale wreszcie postanowiłam to zmienić, ostnio wiele zmieniam;):evil_lol:

Posted

Dziękuje za życzenia w imieniu solenizantki i zapraszam do galerii Maji:-)

Nie umiem jeszcze wstawiac banerków. Galeria nazywa się Maja nasze rude słoneczko:-)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

oj na fotki to niestety będziecie musieli poczekać dwa tygodnie, w piątek jedziemy na urlop do Francji i mam nadzieję, że przywieziemy stamtąd cały pakiet pięknych fotek.

Posted

miejscowość nazywa sie St Maries de la Mer i leży w regionie, który sie nazywa Camarque 30 km na poludnie od Arles a wiec nadmorska czesc Prowansji. Bylismy tam już dwa lata temu i bardzo nam sie podobało, sporo rzeczy nie zobaczyliśmy a Ploter miał dla siebie 30km plaży dzikiej :)

Posted

najpierw nam muszą samochód naprawić bo klima padła (w sam raz na wyjazd do miejsca gdzie jest 40st) miejmy nadzieję, ze jutro sie uda!