Ploter Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 One się wymieniały a potem Feta poszła z tatą Justyny do domu :) a z kim to Bazyl spędzał tak miło czas? :razz: Quote
Ploter Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 no to trochę nadmorskich klimatów pogoda nie zawsze zachęcała.. Quote
Ploter Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 ...ale dziury można kopać w każdych warunkach :) na szczęście słońce też się zdarzało Quote
Ploter Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 wbrew pozorom to nie romantyczne zdjęcia tylko polowanie na takiego małego ptaszka :) było blisko, akcja wystawiania trwała dobre 10 minut, ale ptaszek bezczelnie odleciał w siną dal. Quote
Ploter Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Witamy serdecznie młodszego braciszka!!! czekamy na galerię!!! Quote
Ploter Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 jeszcze trochę nadmorskich zdjęć. Po kąpielach należało odpocząć...oto pies myśliwski twardego chowu :razz: na szczęście (dla Plotera, który był wyraźnie znudzony plażą) czasem biegaliśmy po łąkach Quote
Zajgo Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A nooo cześć wszystkim :razz: Jak będę miał więcej zdjęć to wrzuce coś tutaj :P a narazie tylko skromna galeria Quote
Yorija Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 JAkie to psisko wyżłisko śłiczne :-) Muszę Was kiedyś w realu zobaczyć na tych łąkach :-) Quote
Ploter Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Witamy witamy, ktoś nas odkurzył :) polecamy się na łąkowe spacerowania :) Quote
Yorija Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ploter napisał(a):Witamy witamy, ktoś nas odkurzył :) polecamy się na łąkowe spacerowania :) Oglądałam zdjecia w galerii na gmailu nawet i zastanowiło mnie umaszczenie suczki ze szczeniakami - matki jak rozumiem - tam kolorystyka zdjęcia jest inna czy matka miałą faktycznie taka sierść inną - nie taką rudą? Ciekawa też byłam dlaczego akurat ta rasa? Doczytałam na Waszej stronie. A jak szukalisćie szczeniaka to ogladaliście inne rasy - ja bym je podobne nazwała - wyżly niemieckie gładkowłose - albo weimary? Tak z ciekawości pytam :-) Quote
Ploter Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 czekaj czekaj, nie rozumiem :) jakie zdjęcia na gmailu? matki węgrów i ich dzieci mają tą samą sierść :) Generalnie to chcieliśmy mieć psa - najprędzej ze schroniska bo takiego miał wcześniej mój mąż, a potem jak ze strony. Zakochaliśmy się w szczeniaku w Austrii i po jakimś czasie odkryliśmy szczeniaki z hodowli Moja Vizsla. Przez moment zastanawialiśmy się nad weimarem ale po głębszej lekturze wygrał rudzielec :) Quote
alive Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zdrajca!!! http://i28.tinypic.com/2qx9vzl.jpg Aga gdzie Wy znaleźliście takie puste plaże??? :crazyeye: A z Plotera to Pudzian się zrobił! :) Quote
Ploter Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 a tam zdrajca od razu :eviltong: plaże to okolice Łeby i niestety nie były aż takie puste. W Piaskach gdzie byliśmy dwa lata temu to dopiero były pustki :) Quote
Zajgo Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 hm?..to ja mam na googlach galerie..:P może coś sie pomyliło?..ale tak, czy siak matka ta sama hehe :D Quote
Yorija Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Zajgo napisał(a):hm?..to ja mam na googlach galerie..:P może coś sie pomyliło?..ale tak, czy siak matka ta sama hehe :D Nooooooo właśnie mi się jednak pomyliło - to Wasza Zajgo galeria :-) :oops: - to one wszystkie sa takie śliczne :-) ale przyznasz że na pierwszym zdjęciu jakieś inne takie kolorki są - nie takie rude :-) a dziś byłam na łąkach - z Dusią też - i widzieliśmy Panią z rudym psem - ale nie dam głowy cóż to był za pies - może to Wy? tak około 15? Quote
Ploter Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Niestety nie my, dziś byliśmy w Zabierzowie. Z rudych łąkowych to mogła być Pani z rodezjanką, ktoś z bokserem (kilka ich jest) albo Pani z Protem (owczarkiem belgijskim) Quote
Zajgo Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 noo rudy ma kilka odcieni :P ten jest złoto-rudy.. chociaż ostatnio trochę ściemniała mu sierść bardziej (opalił się na słońcu hehe.. :)) Quote
Ploter Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Witajcie: od dziś mieszka u nas w DT Gaworek 1,5 roczny piesek wyrzucony na ulicę jako szczeniak. Jest słodki, wesoły, przytuliński, a typie terriera, charakterem też go przypomina:) Zdrowy odrobaczony, zaszczepiony - szuka stałego domku!!! Z Ploterem świetnie się dogadał - jest wykastrowany Quote
Ploter Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Gaworek w hoteliku, w którym mieszkał biedny w klatce :( Quote
sylrwia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Super a jak Tadka przekonałaś na Gaworka:crazyeye: Quote
Recommended Posts