Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wbrew pozorom to nie romantyczne zdjęcia tylko polowanie na takiego małego ptaszka :)

było blisko, akcja wystawiania trwała dobre 10 minut, ale ptaszek bezczelnie odleciał w siną dal.

Posted

jeszcze trochę nadmorskich zdjęć. Po kąpielach należało odpocząć...oto pies myśliwski twardego chowu :razz:

na szczęście (dla Plotera, który był wyraźnie znudzony plażą) czasem biegaliśmy po łąkach

• 1 month later...
Posted

Ploter napisał(a):
Witamy witamy, ktoś nas odkurzył :) polecamy się na łąkowe spacerowania :)

Oglądałam zdjecia w galerii na gmailu nawet i zastanowiło mnie umaszczenie suczki ze szczeniakami - matki jak rozumiem - tam kolorystyka zdjęcia jest inna czy matka miałą faktycznie taka sierść inną - nie taką rudą?

Ciekawa też byłam dlaczego akurat ta rasa? Doczytałam na Waszej stronie. A jak szukalisćie szczeniaka to ogladaliście inne rasy - ja bym je podobne nazwała - wyżly niemieckie gładkowłose - albo weimary? Tak z ciekawości pytam :-)

Posted

czekaj czekaj, nie rozumiem :) jakie zdjęcia na gmailu? matki węgrów i ich dzieci mają tą samą sierść :)
Generalnie to chcieliśmy mieć psa - najprędzej ze schroniska bo takiego miał wcześniej mój mąż, a potem jak ze strony. Zakochaliśmy się w szczeniaku w Austrii i po jakimś czasie odkryliśmy szczeniaki z hodowli Moja Vizsla. Przez moment zastanawialiśmy się nad weimarem ale po głębszej lekturze wygrał rudzielec :)

Posted

a tam zdrajca od razu :eviltong: plaże to okolice Łeby i niestety nie były aż takie puste. W Piaskach gdzie byliśmy dwa lata temu to dopiero były pustki :)

Posted

Zajgo napisał(a):
hm?..to ja mam na googlach galerie..:P może coś sie pomyliło?..ale tak, czy siak matka ta sama hehe :D

Nooooooo

właśnie mi się jednak pomyliło - to Wasza Zajgo galeria :-) :oops: - to one wszystkie sa takie śliczne :-)
ale przyznasz że na pierwszym zdjęciu jakieś inne takie kolorki są - nie takie rude :-)

a dziś byłam na łąkach - z Dusią też - i widzieliśmy Panią z rudym psem - ale nie dam głowy cóż to był za pies - może to Wy? tak około 15?

Posted

Niestety nie my, dziś byliśmy w Zabierzowie. Z rudych łąkowych to mogła być Pani z rodezjanką, ktoś z bokserem (kilka ich jest) albo Pani z Protem (owczarkiem belgijskim)

Posted

noo rudy ma kilka odcieni :P ten jest złoto-rudy.. chociaż ostatnio trochę ściemniała mu sierść bardziej (opalił się na słońcu hehe.. :))

Posted

Witajcie: od dziś mieszka u nas w DT Gaworek 1,5 roczny piesek wyrzucony na ulicę jako szczeniak. Jest słodki, wesoły, przytuliński, a typie terriera, charakterem też go przypomina:) Zdrowy odrobaczony, zaszczepiony - szuka stałego domku!!! Z Ploterem świetnie się dogadał - jest wykastrowany