Yorija Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 sylrwia napisał(a):Super a jak Tadka przekonałaś na Gaworka:crazyeye: Ho ho - jak Gaworek trafi do nowego domku to ja koleżance przywiozę Kozaka - praaawie łyżew :-) Quote
Ploter Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 trochę mu wierciłam w brzuchu a potem po prostu go przywiozłam, mam ten komfort że Gaworek mieszka w hoteliku w dobrych warunkach i jeśli cokolwiek będzie nie tak to mogę go tam zawieźć. Mam jednak nadzieję ze szybko znajdzie domek :) Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 ee tam, normalny ludzki odruch, ale martwię się strasznie tym, ze jak nie znajdzie szybko domu to go będę musiała tam odwieźć. aaa może nie ma się co na zapas martwić :) Quote
alive Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Gaworek cudny!!! Na pewno wpadłby w oko Chiluni :loveu: A skoro Tadek jakoś przełknął dt to może przekona się niedługo do drugiego psa :cool3: Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 wiesz, 4 dni przełknął, ale dłużej wątpię :( nie mamy warunków na dwa psy przez firmę, łudziłam się ale tak jest :( zobaczymy mamy nadzieję na szczęśliwy rozwój sytuacji. A faktycznie, jest trochę w typie Chiluni :) - wyżeł krakowski ;) Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Witam :) ja tu pierwszy raz ^^ gdzieś przez banerek trafiłam do twojego, z tego co czytałam chyba byłego już, tymczasowicza a tam ujrzałam w banerku piękne psisko, weszłam i jestem ^^ Cudny twój Ploter :loveu: taka mała kluska była, a teraz taki przystojny facet :evil_lol: będziemy z przyjemnością odwiedzać :) Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Witamy, dziękujemy, zapraszamy :D A Gaworek faktycznie w sobotę jedzie do nowego domu do Przemyśla! :multi::multi::multi: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Oooooo, Brawo! Masz/macie szczęśliwą łapkę do adopcji! Tomoże jakiś następny Tymczasowicz...? Trzymam kciuki, aby w sobotę wszystko wypaliło! Pzdr. Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 chyba to ponad moje siły :( za szybko się zako****e :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Czy to ten Szczęśliwy Gaworek! http://i25.tinypic.com/2nsuov5.jpg Cudny i jakiś taki ... naprawdę szczęśliwy!:loveu: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 A uprzedziłaś nowych właścicieli Gaworka, że to taki... wściekły i zły pies!;):loveu: Pzdr. Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 tak tak to właśnie szczęśliwy Pan Gaworek :) mam nadzieję, ze po weekendzie też taki będzie :) Quote
Mudik Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Jaki słodziak,nie dziwne,że szybko znalazł nowy dom:multi::multi: No coś Ty każdy by się zakochał.Dzięki takim osobom jak Ty wspaniałae psy przestają być anonimowe i pokazują się światu BRAWO!!!:multi::multi: Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 No co wy :) jak zobaczyłam ten nosek i czarne iskierki to nie mogłam go nie wziąć :) Wyśle im zdjęcia potwora :evil_lol: Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 ponad rok czekał na domek :( ale ważne, że się udało. Quote
Avaloth Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 śliczny jest :loveu: ma taki radosny wyraz twarzy :) a Ploterka nam trochę dasz ? :evil_lol: Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 odkąd Gaworek rozpanoszył się na kanapie i moich kolanach Ploterek chowa się po kątach bo Gaworson to mała zadziora, podskakuje i łapie Plotera za uszy, fafle albo napada go od tyłu i gryzie w ogon:evil_lol:. Więc Ploter szuka spokoju po całym domu. myślę, że w weekend nadrobimy fotki :) Quote
Zajgo Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 jaaaki czadowy urwis :D nawet blask w oku ma pod kolor piłki ;) Faaaajnie, że mu domostwo nowe znalazłaś, brawooo !!.. Quote
Yorija Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 No to miejsce na Kozaka się zwolniło. To tylko umówmy się kiedy go przywieźć mam :-) no i liczę, że Ty i Ploter pokażecie mu jak to wyżłem być. A jak nie zgodzisz się To Kozaka nieboraka Pod Twój dom radosny Nocą jasną do klamki przywiążę I kto mi tu udowdoni, że to czyn niegodny? :evil_lol: Quote
Ploter Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Jasne, jak chcesz mnie odwiedzać w wariatkowie gdzie wyląduję z ciężką depresją to podrzucaj mi biedne pieski :evil_lol: ja za bardzo to przeżywam, wczoraj cały dzień buczałam za Gaworkiem, ciągle mi się wydaje, że on gdzieś jest :) ja chyba mogę pomagać jakoś bez kontaktu z psimi oczami i jęzorem :roll: Quote
Yorija Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Ploter']Jasne, jak chcesz mnie odwiedzać w wariatkowie gdzie wyląduję z ciężką depresją to podrzucaj mi biedne pieski :evil_lol: ja za bardzo to przeżywam, wczoraj cały dzień buczałam za Gaworkiem, ciągle mi się wydaje, że on gdzieś jest :) ja chyba mogę pomagać jakoś bez kontaktu z psimi oczami i jęzorem :roll:[/quote] No to tym bardziej potrzebujesz Klina jakiegoś. Dołącze okulary ciemne i rękawiczki do Kozaka :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 w takim razie życzę dużego domu, z ogrodem, dużo wolnego czasu itd, co by mógł się pojawić drugi psiak :) a Gawrorek faktycznie jest Chilluchowy :loveu: Quote
Recommended Posts