Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylrwia napisał(a):
Super a jak Tadka przekonałaś na Gaworka:crazyeye:

Ho ho - jak Gaworek trafi do nowego domku to ja koleżance przywiozę Kozaka - praaawie łyżew :-)

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trochę mu wierciłam w brzuchu a potem po prostu go przywiozłam, mam ten komfort że Gaworek mieszka w hoteliku w dobrych warunkach i jeśli cokolwiek będzie nie tak to mogę go tam zawieźć. Mam jednak nadzieję ze szybko znajdzie domek :)

Posted

ee tam, normalny ludzki odruch, ale martwię się strasznie tym, ze jak nie znajdzie szybko domu to go będę musiała tam odwieźć. aaa może nie ma się co na zapas martwić :)

Posted

Gaworek cudny!!! Na pewno wpadłby w oko Chiluni :loveu: A skoro Tadek jakoś przełknął dt to może przekona się niedługo do drugiego psa :cool3:

Posted

wiesz, 4 dni przełknął, ale dłużej wątpię :( nie mamy warunków na dwa psy przez firmę, łudziłam się ale tak jest :( zobaczymy mamy nadzieję na szczęśliwy rozwój sytuacji.
A faktycznie, jest trochę w typie Chiluni :) - wyżeł krakowski ;)

Posted

Witam :)
ja tu pierwszy raz ^^
gdzieś przez banerek trafiłam do twojego, z tego co czytałam chyba byłego już, tymczasowicza a tam ujrzałam w banerku piękne psisko, weszłam i jestem ^^ Cudny twój Ploter :loveu: taka mała kluska była, a teraz taki przystojny facet :evil_lol:
będziemy z przyjemnością odwiedzać :)

Posted

Jaki słodziak,nie dziwne,że szybko znalazł nowy dom:multi::multi:
No coś Ty każdy by się zakochał.Dzięki takim osobom jak Ty wspaniałae psy przestają być anonimowe i pokazują się światu BRAWO!!!:multi::multi:

Posted

odkąd Gaworek rozpanoszył się na kanapie i moich kolanach Ploterek chowa się po kątach bo Gaworson to mała zadziora, podskakuje i łapie Plotera za uszy, fafle albo napada go od tyłu i gryzie w ogon:evil_lol:. Więc Ploter szuka spokoju po całym domu. myślę, że w weekend nadrobimy fotki :)

Posted

No to miejsce na Kozaka się zwolniło. To tylko umówmy się kiedy go przywieźć mam :-) no i liczę, że Ty i Ploter pokażecie mu jak to wyżłem być.

A jak nie zgodzisz się
To Kozaka nieboraka
Pod Twój dom radosny
Nocą jasną do klamki przywiążę
I kto mi tu udowdoni, że to czyn niegodny?
:evil_lol:

Posted

Jasne, jak chcesz mnie odwiedzać w wariatkowie gdzie wyląduję z ciężką depresją to podrzucaj mi biedne pieski :evil_lol: ja za bardzo to przeżywam, wczoraj cały dzień buczałam za Gaworkiem, ciągle mi się wydaje, że on gdzieś jest :) ja chyba mogę pomagać jakoś bez kontaktu z psimi oczami i jęzorem :roll:

Posted

[quote name='Ploter']Jasne, jak chcesz mnie odwiedzać w wariatkowie gdzie wyląduję z ciężką depresją to podrzucaj mi biedne pieski :evil_lol: ja za bardzo to przeżywam, wczoraj cały dzień buczałam za Gaworkiem, ciągle mi się wydaje, że on gdzieś jest :) ja chyba mogę pomagać jakoś bez kontaktu z psimi oczami i jęzorem :roll:[/quote]

No to tym bardziej potrzebujesz Klina jakiegoś. Dołącze okulary ciemne i rękawiczki do Kozaka :evil_lol: