Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ploter napisał(a):
no dobra, zgubiłam ładowarkę do aparatu, ale już znalazłam i mogę iść w końcu na spacer z aparatem :)

Możemy się wprosić na spacer ????:loveu:

Posted

Ploter napisał(a):
pewnie- dwóch rzeczy nie jestem w stanie ogarnąć - albo pies albo aparat ;)
Pewnie Nugatowa - na łąkach coraz więcej kaczek hehehe

:mdleje: :mdleje:
Aga wymyśl inne miejsce ! Ja lubie łaki za Ikeą bynajmniej nie ma kaczorów :angryy:

Posted

mnie nie przeszkadzaja. Ploter ma je w nosie- woli bażanty. za to na Nugata trzeba czasem hmm... np z godzinkę poczekać na mrozie i śniegu aż chłopak dojdzie do wniosku, że z kaczkami nie wygra :/

Posted

A ja znów mam problem z bażantami, za dużo tego ptactwa u mnie na polach, mój niemiec dostaje obłędu jak wpada na takie poletko, gdzie są bażanciki i dopóki ich wszystkich nie wygoni, nie ma szans na jakąkolwiek współpracę.
Hehh pewnie odpowiecie, że to nie problem z bażantami a co najwyżej z niewychowanym psem.

W ogóle obejrzałam galerię rudzielca od A do Z i teraz już wiem, że następny wyżeł w moim domu to będzie węgier, mimo że wyżej stoją:evil_lol:(cenowo), ale chyba jest to opłacalne bo z tego co się orientuję, to są łatwiejsze w ułożeniu i w przyszłości nie trzeba wywalać kasy na szkolenie u specjalisty

Na koniec moich występów w tej galerii, dodam jeszcze, że widziałam na pewnym portalu Twoje zdjęcia ślubne, są rewelacyjne, sukienkę też miałaś dość oryginalną, dobraną pod kolor włosów:loveu:, naprawdę super!

Posted

Ploter napisał(a):
mnie nie przeszkadzaja. Ploter ma je w nosie- woli bażanty. za to na Nugata trzeba czasem hmm... np z godzinkę poczekać na mrozie i śniegu aż chłopak dojdzie do wniosku, że z kaczkami nie wygra :/

:-(:-(:-(:-(:-( I dlatego Aga nie chce z nami spacerować :evil_lol:

Niestety kaczki to obsesja, której jak na razie nie umiem wyleczyć :placz:

Posted

A ładną miała Agnieszka sukienkę... wiem bo jak pierwszy raz przyjechała do mnie do stolycy w odwiedziny to właśnie w tej sukni... założyła co miała najlepsze! :evil_lol: