alive Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No to już perwersja!! Nie pokażę Czuszce bo się zapłacze... :( http://i26.tinypic.com/2ir3mdz.jpg A swoją drogą to Ploter jak na siebie bardzo odkarmiony! Ładnie wygląda :) Quote
Jupi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://i26.tinypic.com/2ir3mdz.jpg boskie:loveu::evil_lol: Quote
anetta Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Gdyby zostawić tylko tego setera po lewej to powiedziałabym że to jakiś afgan na coursingu http://i25.tinypic.com/2gsmwd3.jpg :megagrin::megagrin::megagrin: Fajna na kamizelka. Quote
Asiaczek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Nie będę oryginalna i tez powiem: Halooooooooo... Pzdr. Quote
Ploter Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 no dobra, zgubiłam ładowarkę do aparatu, ale już znalazłam i mogę iść w końcu na spacer z aparatem :) Quote
Nugatowa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ploter napisał(a):no dobra, zgubiłam ładowarkę do aparatu, ale już znalazłam i mogę iść w końcu na spacer z aparatem :) Możemy się wprosić na spacer ????:loveu: Quote
sylrwia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wpraszaj sie wpraszaj Nugatowa bo z tego co pisze Aga to ona na spacer bierze aparat. Pewnie Ploter zostanie z Tadkiem w domu :P Quote
alive Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ooo w takim razie będą zdjęcia Kingi! :eviltong: Quote
Ploter Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 pewnie- dwóch rzeczy nie jestem w stanie ogarnąć - albo pies albo aparat ;) Pewnie Nugatowa - na łąkach coraz więcej kaczek hehehe Quote
Nugatowa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ploter napisał(a):pewnie- dwóch rzeczy nie jestem w stanie ogarnąć - albo pies albo aparat ;) Pewnie Nugatowa - na łąkach coraz więcej kaczek hehehe :mdleje: :mdleje: Aga wymyśl inne miejsce ! Ja lubie łaki za Ikeą bynajmniej nie ma kaczorów :angryy: Quote
Ploter Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 kaczorów może nie ale za to gryzące psy - nie wiem już co gorsze :cool1: Quote
alive Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Co Wam szkodzą kaczuchy? W końcu na nie macie psy :lol: Quote
Ploter Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 mnie nie przeszkadzaja. Ploter ma je w nosie- woli bażanty. za to na Nugata trzeba czasem hmm... np z godzinkę poczekać na mrozie i śniegu aż chłopak dojdzie do wniosku, że z kaczkami nie wygra :/ Quote
lafuma-82 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A ja znów mam problem z bażantami, za dużo tego ptactwa u mnie na polach, mój niemiec dostaje obłędu jak wpada na takie poletko, gdzie są bażanciki i dopóki ich wszystkich nie wygoni, nie ma szans na jakąkolwiek współpracę. Hehh pewnie odpowiecie, że to nie problem z bażantami a co najwyżej z niewychowanym psem. W ogóle obejrzałam galerię rudzielca od A do Z i teraz już wiem, że następny wyżeł w moim domu to będzie węgier, mimo że wyżej stoją:evil_lol:(cenowo), ale chyba jest to opłacalne bo z tego co się orientuję, to są łatwiejsze w ułożeniu i w przyszłości nie trzeba wywalać kasy na szkolenie u specjalisty Na koniec moich występów w tej galerii, dodam jeszcze, że widziałam na pewnym portalu Twoje zdjęcia ślubne, są rewelacyjne, sukienkę też miałaś dość oryginalną, dobraną pod kolor włosów:loveu:, naprawdę super! Quote
Nugatowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ploter napisał(a):mnie nie przeszkadzaja. Ploter ma je w nosie- woli bażanty. za to na Nugata trzeba czasem hmm... np z godzinkę poczekać na mrozie i śniegu aż chłopak dojdzie do wniosku, że z kaczkami nie wygra :/ :-(:-(:-(:-(:-( I dlatego Aga nie chce z nami spacerować :evil_lol: Niestety kaczki to obsesja, której jak na razie nie umiem wyleczyć :placz: Quote
Ploter Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 O kurcze- a gdzie ty mogłaś widzieć moją sukienkę ślubna???:crazyeye: Quote
Ploter Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 aaa już wymyśliłam gdzie mogłaś widzieć :) to zapraszam :) Quote
Jupi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ploter napisał(a):O kurcze- a gdzie ty mogłaś widzieć moją sukienkę ślubna???:crazyeye: a ja też bym chciała zobaczyć:p Quote
alive Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 A ładną miała Agnieszka sukienkę... wiem bo jak pierwszy raz przyjechała do mnie do stolycy w odwiedziny to właśnie w tej sukni... założyła co miała najlepsze! :evil_lol: Quote
Ploter Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ... no pewnie, w końcu do Stolycy przyjechała, to musiałam się odstrzelić :evil_lol: Quote
Ploter Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 dziękuje- obskakuje w niej teraz wszystkie wesela ;) Quote
Recommended Posts