asikowska Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 paulinken napisał(a):Cieszę się, że się znalazł nowy skarbnik. Ja już pisałam wielokrotnie, że w tej chwili mam trudną sytuację, mieszkam tymczasowo u mamy i nie mam netu, a w pracy nie mam czasu, bo mamy okrojony skład. Dziś pożyczyłam bezprzewodowy blue connect, ale działa masakrycznie, więc nawet nie będę próbowała edytować postu z rozliczeniem, tylko po prostu wpiszę tu. i tak: WYDATKI: -305 dla furciaczek (zostaje 95 zł do zapłacenia) zapłacono 30.07. na miesiąc z góry VIII 2012 1.08. +10 Ania z Teatru +30 Koziczka85 2.08. +20 Bjuta +10 agat21 6.08. +10 pola53 RAZEM: 80 ja raz wpłaciłam furciaczkowi z własnej kieszeni 85 zł i raz 80 zł, tej pierwszej wpłaty nie chcę do zwrotu, ale jeśli pozwolicie, to to 80 zł zostawię. Proszę o Wasze opinie. i nowe wpłaty: 16.08. +10 mparsley 27.08. +300 Bożena P. jednorazowo 31.08. +20 Bjuta 3.09. +10 Ania z Teatru +30 koziczka85 4.09. +10 pola53 5.09. +50 Sabina02 10.09. +10 agat RAZEM: 440 zł asikowska, jeśli mi podeślesz na maila nr konta, to Ci mogę przelać tą kwotę, żebyś już Ty się rozliczała z furciaczek. Mogę Ci też przesłać na maila rozliczenie z poprzednich lat, które już się nie mieści w poście. Jeśli chodzi o deklarujących, to kompletnie nie płacą (wnioskuję, że się wycofali) yumanji, kmurdz, czerda (pisała do mnie, że wpłaci, ale nic nie wpłynęło już od dawna). Zawiesili: santino, viola005. Nie wiem, jak reszta, ja w sierpniu i wrześniu dostałam wpłaty te, co wyżej. ja dopiero będę w domu późnym wieczorem to się odezwę i wyślę numery konta jakbyś mogła jeszcze mi wysłać namiary do furciaczek z numerem konta i z tego co rozumiem to mamy zapłacone za część sierpnia? bez tego 95 zł i czy te 80 zł które dołożyłaś możemy rozliczyć na twoją deklarację na kolejne miesiące ? Quote
asikowska Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) [quote name='asikowska']ja dopiero będę w domu późnym wieczorem to się odezwę i wyślę numery konta jakbyś mogła jeszcze mi wysłać namiary do furciaczek z numerem konta i z tego co rozumiem to mamy zapłacone za część sierpnia? bez tego 95 zł i czy te 80 zł które dołożyłaś możemy rozliczyć na twoją deklarację na kolejne miesiące ?[/QUOTE] te 85 zł wcześniejsze, na pw wysłałam numer konta i napisałam do Pianki o możliwość edycji trzeciego postu na pw wysyłam numer konta do deklarujących oprócz magiraf (zapchana skrzynka) i Mordka&family bo nie znalazłam nicka jest tylko Mordka ale nie wiem czy to ta osoba Edited September 16, 2012 by asikowska Quote
Iljova Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Widziałam wczoraj Bartusia :) jest kochany ... Obcy ludzie go nie interesują trzyma się w pewnej odległości, nie chce podejść. Quote
Bjuta Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 A czy są może jakieś nowe fotki? Właśnie wysyłałam Ani z teatru info o zmianie skarbnika i brakowało mi bardzo najświeższych fotencji. Asikowska, moja deklaracja jest ustawiona na 2-go każdego miesiąca i będzie to 25 zł. Quote
Mysia_ Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 Wydawało mi się jakby fotki dopiero co były, ale chyba miałam na myśli te z czerwca ;) [quote name='furciaczek']Pelnia sil i pelnia zdrowia :) Quote
furciaczek Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Fakt, zdiec Bartusiowych dawno nie bylo. Nadrobimy:) W sobote byly dziewczyny, krecily filmiki...moze Bartus tez sie zalapal, sprawdze i jak cos to przekleje tutaj:) Quote
Mysia_ Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='furciaczek']Fakt, zdiec Bartusiowych dawno nie bylo. Nadrobimy:) W sobote byly dziewczyny, krecily filmiki...moze Bartus tez sie zalapal, sprawdze i jak cos to przekleje tutaj:)[/QUOTE] jeśli się udało to czekamy ;) Quote
furciaczek Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Bartusia jako Bartusia nikt nie nakrecil...ale biega gdzies w oddali. [video=youtube_share;eoGbQm9lm5k]http://youtu.be/eoGbQm9lm5k[/video] Quote
Mysia_ Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 ojjj szkoda, a co to za boroczek na tym filmiku? Przypominam o bazarku na zabrzańskie psiaki: CUDNE KOLCZYKI BRANSOLETKI KREMY LAKIERY DO PAZNOKCI http://www.dogomania.pl/forum/threads/232141-Kolczykowe-szale%C5%84stwo!-Na-zabrza%C5%84skie-psitulaki!-Do-28-09-12-godz-20-00?p=19655463#post19655463 Quote
wilczy zew Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 pozwolę sobie Zamieszczone przez mariamc Wspólny kandydat Dogo i Miau przegrywa na KV. GŁ0SUJCIE NA BIAŁĄ PODLASKĄ - TAM CZEKA PONAD 350 PSÓW. Znajdźcie chwilkę czasu i zagłosujcie w ankiecie, która może pomóc Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Białej Podlaskiej zdobyć karmę na zimę. Wystarczy parę minut, a ponad 350 psich ogonów zamerda w podziękowaniu :smile: Wystarczy się zarejestrować i oddać swój głos. Jest to zupełnie bezpłatne. Nie bądźmy obojętni... INSTRUKCJA JAK GŁOSOWAĆ W KV 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8.wybierasz wątek "Poznajmy się" :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637 i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2012” :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15746 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 3 (trzecią) - schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej , klikasz pod ankietą „wyślij”. 11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..SMS jest darmowy! Quote
Mysia_ Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 długo czeka się na ten kod? Bo do tej pory nie dostałam :-( Quote
wilczy zew Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 był przypadek 1godziny,ja dostałam od razu Quote
Mysia_ Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='wilczy zew']był przypadek 1godziny,ja dostałam od razu[/QUOTE] ja dostałam ponad godzinę później jak już nie byłam przed kompem :-( i już nie mogę wpisać, bo wyskakuje mi komunikat, że ten numer telefonu już brał udział.... Quote
Iljova Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Napisz do admina na krakvecie jeśli nadal nie masz kodu Quote
asikowska Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 furciaczek nie mogę wysłać pw bo masz zapchaną skrzynkę, wyślij mi proszę numer konta i ile zalegamy za hotelik Quote
asikowska Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) wpłynęły pieniążki od WIGA 60 zł (dziękujemy) za IX,X,XI czy wpłynęły pieniążki za sierpień?? bo w poście rozliczeniowym jest tylko zaznaczona zapłata do lipca Edited September 25, 2012 by asikowska Quote
asikowska Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 rozmawiałam dziś z furciaczek i umorzyła nam część niedopłaty za sierpień te brakujące 95 zł czyli zalegamy za wrzesień 400 zł, nie dostałam jeszcze pieniędzy od paulinken (jak wpłyną to zapłacę za hotelik) wpłynęła wpłata od madziak25 10 zł dziękujemy:) Quote
Mysia_ Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Furciaczku bardzo dziękujemy! :) Quote
asikowska Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 wpłynęły od paulinken 450 zł (czekam na numer konta od furciaczek) Quote
Bjuta Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Oj no to super, że nie zaczniemy od długu! Quote
asikowska Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 kochani proszę o mobilizację i może jakiś bazarek bo sytuacja jest nie za wesoła,jutro zrobię przelew za hotelik za wrzesień a do 24 musimy zapłacić za październik a brakuje ok 200 zł, z deklaracji które wpływają ostatnio miesięcznie ok 100 zł nie damy rady zapłacić za kolejne miesiące i dług będzie rósł może ktoś może jednorazowo wspomóc Bartusia albo proszę o rozsyłanie wątku może uda się kogoś zaprosić do płacenia deklaracji, ja postaram się zrobić bazarek ale dopiero w przyszłym tygodniu ale nie wierzę że uzbiera się jakaś gigantyczna kwota Quote
asikowska Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 zdjęcia naszego przystojniaka które dostałam od furciaczek Quote
Mysia_ Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 zdjęcia cudne! :) A sytuacja finansowa rzeczywiście nie wesoła :-( Qrcze deklaracji było sporo: 20 - Bjuta 20 - kmurdz 10 - paulinken 50 - viola005 10 - agat21 (od czerwca) 20 - WIGA 20 - czerda 25 - Sabina02 10 - Mysia 15 - Koziczka85 10 - Ania z Teatru 40 - yumanji 10 - juliaikamil 15 - santino 50 - magiraf 20 - blueberrykiss 10 - pola53 10 - madziek25 Quote
Recommended Posts