Jump to content
Dogomania

Bartuś czeka 10 lat! Jest miejsce w hoteliku, ale deklaracji brak. BEZ SZANSY?

Recommended Posts

Posted

paulinken napisał(a):
Cieszę się, że się znalazł nowy skarbnik.

Ja już pisałam wielokrotnie, że w tej chwili mam trudną sytuację, mieszkam tymczasowo u mamy i nie mam netu, a w pracy nie mam czasu, bo mamy okrojony skład. Dziś pożyczyłam bezprzewodowy blue connect, ale działa masakrycznie, więc nawet nie będę próbowała edytować postu z rozliczeniem, tylko po prostu wpiszę tu.

i tak:
WYDATKI:
-305 dla furciaczek (zostaje 95 zł do zapłacenia) zapłacono 30.07. na miesiąc z góry

VIII 2012
1.08.
+10 Ania z Teatru
+30 Koziczka85
2.08.
+20 Bjuta
+10 agat21
6.08.
+10 pola53
RAZEM: 80

ja raz wpłaciłam furciaczkowi z własnej kieszeni 85 zł i raz 80 zł, tej pierwszej wpłaty nie chcę do zwrotu, ale jeśli pozwolicie, to to 80 zł zostawię. Proszę o Wasze opinie.

i nowe wpłaty:
16.08.
+10 mparsley
27.08.
+300 Bożena P. jednorazowo
31.08.
+20 Bjuta
3.09.
+10 Ania z Teatru
+30 koziczka85
4.09.
+10 pola53
5.09.
+50 Sabina02
10.09.
+10 agat

RAZEM: 440 zł

asikowska, jeśli mi podeślesz na maila nr konta, to Ci mogę przelać tą kwotę, żebyś już Ty się rozliczała z furciaczek. Mogę Ci też przesłać na maila rozliczenie z poprzednich lat, które już się nie mieści w poście.

Jeśli chodzi o deklarujących, to kompletnie nie płacą (wnioskuję, że się wycofali) yumanji, kmurdz, czerda (pisała do mnie, że wpłaci, ale nic nie wpłynęło już od dawna).

Zawiesili: santino, viola005. Nie wiem, jak reszta, ja w sierpniu i wrześniu dostałam wpłaty te, co wyżej.

ja dopiero będę w domu późnym wieczorem to się odezwę i wyślę numery konta jakbyś mogła jeszcze mi wysłać namiary do furciaczek z numerem konta

i z tego co rozumiem to mamy zapłacone za część sierpnia? bez tego 95 zł
i czy te 80 zł które dołożyłaś możemy rozliczyć na twoją deklarację na kolejne miesiące ?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='asikowska']ja dopiero będę w domu późnym wieczorem to się odezwę i wyślę numery konta jakbyś mogła jeszcze mi wysłać namiary do furciaczek z numerem konta

i z tego co rozumiem to mamy zapłacone za część sierpnia? bez tego 95 zł
i czy te 80 zł które dołożyłaś możemy rozliczyć na twoją deklarację na kolejne miesiące ?[/QUOTE]

te 85 zł wcześniejsze, na pw wysłałam numer konta i napisałam do Pianki o możliwość edycji trzeciego postu
na pw wysyłam numer konta do deklarujących oprócz magiraf (zapchana skrzynka) i Mordka&family bo nie znalazłam nicka jest tylko Mordka ale nie wiem czy to ta osoba

Edited by asikowska
Posted

A czy są może jakieś nowe fotki? Właśnie wysyłałam Ani z teatru info o zmianie skarbnika i brakowało mi bardzo najświeższych fotencji.

Asikowska, moja deklaracja jest ustawiona na 2-go każdego miesiąca i będzie to 25 zł.

Posted

[quote name='furciaczek']Fakt, zdiec Bartusiowych dawno nie bylo. Nadrobimy:)
W sobote byly dziewczyny, krecily filmiki...moze Bartus tez sie zalapal, sprawdze i jak cos to przekleje tutaj:)[/QUOTE]

jeśli się udało to czekamy ;)

Posted

pozwolę sobie

Zamieszczone przez mariamc
Wspólny kandydat Dogo i Miau przegrywa na KV.

GŁ0SUJCIE NA BIAŁĄ PODLASKĄ - TAM CZEKA PONAD 350 PSÓW.

Znajdźcie chwilkę czasu i zagłosujcie w ankiecie, która może pomóc Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Białej Podlaskiej zdobyć karmę na zimę. Wystarczy parę minut, a ponad 350 psich ogonów zamerda w podziękowaniu :smile:
Wystarczy się zarejestrować i oddać swój głos. Jest to zupełnie bezpłatne.
Nie bądźmy obojętni...

INSTRUKCJA JAK GŁOSOWAĆ W KV
1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum

2. wciskasz link Rejestracja

3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję

4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji
i wciskasz"wyślij"

5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link

6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło

7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"

8.wybierasz wątek "Poznajmy się"
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637
i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie

9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2012”
:arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15746

10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 3 (trzecią) - schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej , klikasz pod ankietą „wyślij”.

11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..SMS jest darmowy!

Posted

[quote name='wilczy zew']był przypadek 1godziny,ja dostałam od razu[/QUOTE]

ja dostałam ponad godzinę później jak już nie byłam przed kompem :-( i już nie mogę wpisać, bo wyskakuje mi komunikat, że ten numer telefonu już brał udział....

Posted (edited)

wpłynęły pieniążki od WIGA 60 zł (dziękujemy) za IX,X,XI

czy wpłynęły pieniążki za sierpień?? bo w poście rozliczeniowym jest tylko zaznaczona zapłata do lipca

Edited by asikowska
Posted

rozmawiałam dziś z furciaczek i umorzyła nam część niedopłaty za sierpień te brakujące 95 zł czyli zalegamy za wrzesień 400 zł,
nie dostałam jeszcze pieniędzy od paulinken (jak wpłyną to zapłacę za hotelik)
wpłynęła wpłata od madziak25 10 zł dziękujemy:)

Posted

kochani proszę o mobilizację i może jakiś bazarek bo sytuacja jest nie za wesoła,jutro zrobię przelew za hotelik za wrzesień a do 24 musimy zapłacić za październik a brakuje ok 200 zł, z deklaracji które wpływają ostatnio miesięcznie ok 100 zł nie damy rady zapłacić za kolejne miesiące i dług będzie rósł

może ktoś może jednorazowo wspomóc Bartusia albo proszę o rozsyłanie wątku może uda się kogoś zaprosić do płacenia deklaracji, ja postaram się zrobić bazarek ale dopiero w przyszłym tygodniu ale nie wierzę że uzbiera się jakaś gigantyczna kwota

Posted

zdjęcia cudne! :)

A sytuacja finansowa rzeczywiście nie wesoła :-(

Qrcze deklaracji było sporo:
20 - Bjuta
20 - kmurdz
10 - paulinken
50 - viola005
10 - agat21 (od czerwca)
20 - WIGA
20 - czerda
25 - Sabina02