Aska7 Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Nie da się, kaukaza kąpie się w czymś co na allegro funkcjonuje jako piaskownica dla dzieci, następnie trzeba mieć ok. pięć 10 litrowych wiader, 1 namaczanie, 2, 3, płukanie po szamponie, 4 po całości, 5 wiadro z octem do zakwaszenia ph skóry. I gotowe : ) Quote
Asiula_d Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 19 godzin temu, Aska7 napisał: Nie da się, kaukaza kąpie się w czymś co na allegro funkcjonuje jako piaskownica dla dzieci, następnie trzeba mieć ok. pięć 10 litrowych wiader, 1 namaczanie, 2, 3, płukanie po szamponie, 4 po całości, 5 wiadro z octem do zakwaszenia ph skóry. I gotowe : ) Przy tym ręczne pranie koca wygląda na coś zupełnie niewymagającego:) 1 Quote
Radek Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Dzisiaj byliśmy na kontroli. Nasza pani doktor jest zadowolona z wyników Gajki. Odchyły wyników są w granicach jednego procenta i mamy się nie martwić. Osłuchowo dobrze, węzły również. Ogon też już w porządku. Następna kontrola za miesiąc i po kontroli trzeba będzie zdjąć kamień z zębów, bo Gajka ma tendencję do zbierania kamienia w paszczy;) Quote
Radek Posted November 8, 2017 Posted November 8, 2017 I mam nadzieję, że dobry stan zdrowia już zostanie z Gajulcem:) Quote
Aska7 Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 14 godzin temu, Radek napisał: I mam nadzieję, że dobry stan zdrowia już zostanie z Gajulcem:) Howgh 1 Quote
Radek Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Jesień nie sprzyja większej psiej aktywności. Gajula w weekendy ma cały czas zajęcia z tropienia, ale w tygodniu tylko standardowe spacerki po osiedlu. Na dodatek dzień krótszy. Co nie przeszkadza, że mamy się nieźle:) Mała mordka dzielnie spaceruje, drze się na inne czworołapy i jest dobrze. A po ciężkim dniu Gajulec zalega. Quote
Radek Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Nie dość że uroczy to jeszcze zdolny:) Dzisiaj Gaja z Lepszą Połową uzyskały certyfikat z tropienia. Quote
Radek Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Aktualnie obgryza poroże jelenia (żaden jeleń nie ucierpiał), a wieczorkiem jadą z Lepszą Połową na zajęcia z Rally-O. Quote
Aska7 Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 1 godzinę temu, Radek napisał: zajęcia z Rally-O. Co to jest Rally-O ? Quote
Radek Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 To takie zajęcia, gdzie na torze wykonuje się różne ćwiczenia. Dokładniej może wyjaśni Lepsza Połowa;) Quote
Aska7 Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 10 godzin temu, Radek napisał: To takie zajęcia, gdzie na torze wykonuje się różne ćwiczenia. Dokładniej może wyjaśni Lepsza Połowa;) Gwiazdę i szpagat ? : ) Quote
Asiula_d Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Gwiazdę i szpagat ? : ) Tego akurat nie. Choć w ramach ekspresji swojej radoścj po udanym przejściu toru, czemu nie?:) Polecam www.rally-o.pl - tam jest wszystko o tej aktywności, która daje dużo frajdy i rozwija relację psa z przewodnikiem:) Quote
Radek Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 7 godzin temu, Aska7 napisał: Gwiazdę i szpagat ? : ) Chyba Gajka nie dałaby rady, to raczej Lepsza Połowa;) 5 godzin temu, Asiula_d napisał: Tego akurat nie. Choć w ramach ekspresji swojej radoścj po udanym przejściu toru, czemu nie?:) Polecam www.rally-o.pl - tam jest wszystko o tej aktywności, która daje dużo frajdy i rozwija relację psa z przewodnikiem:) A miałem nadzieję, że Lepsza Połowa wyjaśni... Quote
Aska7 Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 E...tam, przeczytałam na stronie i zastanawiam się nad... cytat : "Sport ten łączy ćwiczenia posłuszeństwa z agility. " To jak się ma do tego prucie mordy i włażenie Pańciowi na głowę ? Quote
Radek Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 5 godzin temu, Aska7 napisał: To jak się ma do tego prucie mordy i włażenie Pańciowi na głowę ? Ze mną to inna historia, mi każdy pies wchodzi na głowę:) Darcie paszczy z Lepszą Połową też nie przyjmuje problematycznych rozmiarów. Dzisiaj Gajula była w jednym z ulubionych miejsc, u mojego taty. Najpierw pobiegała po ogródku, później zajęła się żebractwem, a na koniec zaległa. Quote
Gusiaczek Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Nadrobiłam zaległości, wszystko już wiem. Serdeczności zostawiam :) 1 Quote
Radek Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 20 godzin temu, Gusiaczek napisał: Nadrobiłam zaległości, wszystko już wiem. Informacja to podstawa;) Quote
dwbem Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Ja też nadrobiłam zaległości, gratulacje za dyplom. 1 Quote
Recommended Posts