Nadziejka Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Dnia 28.08.2022 o 22:25, Radek napisał: Kolejny paskudnie gorący weekend. A jak gorąc to trzeba się ochłodzić, najlepiej w wodzie. Możecie dokładnie zobaczyć, jak wygląda Gajulka po kąpieli w rzece 🙂 A mokry Iguś wygląda tak ❤️🍀❤️❤️🍀❤️ 1 Quote
Radek Posted September 4, 2022 Posted September 4, 2022 W ten weekend pogoda nie pozwalała na kąpiele. Co prawda słonecznie, ale chłodno, przy porannych wyjściach 6-7 stopni. Nie przeszkadzało to Gajulce domagać się wyjścia z domu. Domaganie się wyjścia wygląda, na przykład, tak 🙂 Na wędrówkach pychol obowiązkowo uśmiechnięty A w chwilach wolnych od wędrówek Gajka pilnowała wiewiórek na drzewach. Na pycholku pełne skupienie. Quote
guccio Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Dnia 4.09.2022 o 22:11, Radek napisał: W ten weekend pogoda nie pozwalała na kąpiele. Co prawda słonecznie, ale chłodno, przy porannych wyjściach 6-7 stopni. Nie przeszkadzało to Gajulce domagać się wyjścia z domu. Domaganie się wyjścia wygląda, na przykład, tak 🙂 Na wędrówkach pychol obowiązkowo uśmiechnięty A w chwilach wolnych od wędrówek Gajka pilnowała wiewiórek na drzewach. Na pycholku pełne skupienie. Skupiony pycholek też śliczny. Quote
Radek Posted September 5, 2022 Posted September 5, 2022 Dnia 5.09.2022 o 08:02, guccio napisał: Skupiony pycholek też śliczny. Gajulka potrafi pilnować wiewiórek godzinami. A wiewiórki nic sobie z tego nie robią i biegają po drzewach. 3 Quote
Aska7 Posted September 6, 2022 Posted September 6, 2022 Dnia 5.09.2022 o 22:25, Radek napisał: Gajulka potrafi pilnować wiewiórek godzinami. A wiewiórki nic sobie z tego nie robią i biegają po drzewach. Pewnie, że nic nie robią. Gajka na drzewo nie wejdzie 😃 1 Quote
dwbem Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Pychol uśmiechnięty jak u mojej Kamy. Aż żal, że nie wszystkie te biedy ze schronisk tak nie mogą. 1 Quote
Radek Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Dnia 6.09.2022 o 22:05, Aska7 napisał: Pewnie, że nic nie robią. Gajka na drzewo nie wejdzie 😃 Za to jak wiewiórka zmienia drzewo to jest darcie pyszczydła 🙂 2 Quote
Aska7 Posted September 8, 2022 Posted September 8, 2022 Dnia 7.09.2022 o 21:35, Radek napisał: Za to jak wiewiórka zmienia drzewo to jest darcie pyszczydła 🙂 I w locie pokazują Gajce "gest Kozakiewicza" 😄 1 Quote
Radek Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 Wam się tylko wydaje, że Gajulka śledzi wiewiórkę 🙂 Zresztą nie samymi wiewiórkami pies żyje. Pomimo średniej pogody na działce udało się zrobić krótką wyprawę A po wyprawie pychol zadowolony Na drugiej fotce Iguś niezadowolony, bo nie był na środku i nie dało się przytulać do Asi. 1 Quote
Aska7 Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 O, już widzę : ) Piękny Gajkowy uśmiech : ) 1 Quote
guccio Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 Zakochana jestem w tym roześmianym pycholu. 1 Quote
Radek Posted September 14, 2022 Posted September 14, 2022 Gajulka miała dzisiaj robione echo serca. Do obecnej kolekcji leków dołączą jeszcze dwa 😕 W badaniu wyszło, że mała mordka ma niedomykalność zastawki i poszerzone światło lewej komory. Od razu dostaliśmy leki. Teraz czeka nas konsultacja z naszą panią doktor. W przyszłym tygodniu dodatkowo standardowe badania kontrolne (krew, mocz i oglądanie Gajulca). Chyba znów muszę prosić o wsparcie w postaci kciuków. Quote
Radek Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Wypad na działkę wypadł inaczej, niż planowaliśmy. Dopadła mnie jakaś infekcja i pobyt upłynął mi pod kocem, z kubkiem herbaty z malinami. Wyjścia były tylko króciutkie. Po wędrówce po mokrej trawie Gajka wyglądała tak. Gajulce specjalnie to nie przeszkadzało, bo w domu zawracała głowę i domagała się uwagi 🙂 A Iguś sobie drzemał na sofie. We wtorek mała mordka ma badania, a potem będziemy się umawiać z naszą panią doktor. 1 Quote
Nadziejka Posted September 19, 2022 Posted September 19, 2022 Dnia 11.09.2022 o 21:21, Radek napisał: Wam się tylko wydaje, że Gajulka śledzi wiewiórkę 🙂 Zresztą nie samymi wiewiórkami pies żyje. Pomimo średniej pogody na działce udało się zrobić krótką wyprawę A po wyprawie pychol zadowolony Na drugiej fotce Iguś niezadowolony, bo nie był na środku i nie dało się przytulać do Asi. Dnia 18.09.2022 o 22:45, Radek napisał: Wypad na działkę wypadł inaczej, niż planowaliśmy. Dopadła mnie jakaś infekcja i pobyt upłynął mi pod kocem, z kubkiem herbaty z malinami. Wyjścia były tylko króciutkie. Po wędrówce po mokrej trawie Gajka wyglądała tak. Gajulce specjalnie to nie przeszkadzało, bo w domu zawracała głowę i domagała się uwagi 🙂 A Iguś sobie drzemał na sofie. We wtorek mała mordka ma badania, a potem będziemy się umawiać z naszą panią doktor. 🍀❤️🍀❤️🍀❤️ Quote
Radek Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 W zeszły weekend się rozchorowałem i trzymało mnie do wczoraj. W związku z tym konsultacja wyników badań będzie w przyszłym tygodniu (kciuki wskazane). Choroba spowodowała też, że z działki trzeba było zrezygnować 😕 Cały tydzień spędziłem za to z psiakami. Gajulka wyglądała sobie przez okno balkonowe Albo spędzała czas na sofie A ja miałem wreszcie czas na lekturę 🙂 1 Quote
guccio Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Dnia 25.09.2022 o 21:52, Radek napisał: W zeszły weekend się rozchorowałem i trzymało mnie do wczoraj. W związku z tym konsultacja wyników badań będzie w przyszłym tygodniu (kciuki wskazane). Choroba spowodowała też, że z działki trzeba było zrezygnować 😕 Cały tydzień spędziłem za to z psiakami. Gajulka wyglądała sobie przez okno balkonowe Albo spędzała czas na sofie A ja miałem wreszcie czas na lekturę 🙂 Bardzo fotogeniczna ta Gajulka. Quote
Radek Posted September 25, 2022 Posted September 25, 2022 Dnia 25.09.2022 o 21:56, guccio napisał: Bardzo fotogeniczna ta Gajulka. Fotogeniczna, śliczna i kochana. Quote
Radek Posted September 26, 2022 Posted September 26, 2022 Dnia 26.09.2022 o 06:52, Aska7 napisał: Ze stojącymi jeszcze ładniejsza 😀 To jak jest czymś zainteresowana albo żebrze 🙂 Quote
Recommended Posts