Radek Posted July 14, 2020 Posted July 14, 2020 8 minut temu, Aska7 napisał: I jak badania ? Dzisiaj mamy konsultować wyniki z naszą panią doktor. Już wiem o jaką nutkę chodziło:) Quote
Radek Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 19 godzin temu, Aska7 napisał: No i ? 4 godziny temu, Aska7 napisał: Wszystko ok ? Trochę nerwów było. Same wyniki miały kilka rozjazdów i wymagały konsultacji z naszą panią doktor. Wczoraj, z przyczyn niezależnych ode mnie, nie było konsultacji. Dlatego nic nie pisałem, nawet na Dogo nie wchodziłem. Za to chodziłem po ścianach z nerwów. Dzisiaj skonsultowaliśmy wyniki i nie ma tragedii. Wyniki są adekwatne do wieku i stanu zdrowia Gajulca. Nie ma pogorszenia, utrzymujemy leczenie takie, jak dotychczas i czekamy na kolejne badania kontrolne. Osłuchowo, na oko i dotyk jest OK. Dziękujemy za kciuki i prosimy o jeszcze:) Quote
Asiula_d Posted July 16, 2020 Posted July 16, 2020 To ja tylko dodam, że info od naszej wetki jest takie: wyniki bardzo dobre, kolejna kontrola za 6 miesięcy:D 1 Quote
Radek Posted July 17, 2020 Posted July 17, 2020 4 godziny temu, Aska7 napisał: Radek panikarz Nawet bardzo. Quote
Radek Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Weekend można uznać za udany:) Podczas pobytu na działce Gajka i Iguś otrzymywały odpowiednią porcję ciastek (na zdjęciu Lepsza Połowa wydziela przysmaki:) Wędrowaliśmy w wysokich trawach A w wolnych chwilach Gajulka miała czas na obgryzanie szyszek Nie mogło się obyć bez wędrówek po lesie I tarzania się w piasku:) 2 Quote
Radek Posted July 19, 2020 Posted July 19, 2020 Podczas leśnych wędrówek Gajulka musiała czasem odpocząć A jak czasu na odpoczynek w lesie zabrakło, Gajka dzielnie odpoczywała w fotelu:) Teraz obydwa czworołapy śpią i chrapią:) 2 Quote
Aska7 Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 Ależ Iguś urósł, ale pewnie i tak Gajka rządzi : ) 1 Quote
Radek Posted July 20, 2020 Posted July 20, 2020 11 godzin temu, Aska7 napisał: pewnie i tak Gajka rządzi : ) No pewnie. To dzięki zdolnościom wokalnym;) Quote
Nadziejka Posted July 22, 2020 Posted July 22, 2020 Jak dobrze widziac cala druzynke radosna Gajunkowie Igunkowie 1 Quote
TZmestudio Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 Dnia 20.07.2020 o 23:11, Radek napisał: No pewnie. To dzięki zdolnościom wokalnym;) Czy lepsza połowa też ma zdolności wokalne? Dnia 19.07.2020 o 23:55, Radek napisał: Podczas leśnych wędrówek Gajulka musiała czasem odpocząć Jakoś lepsza polowa robi zdjęcia bez smyczy. Musisz podpatrzeć jak to się robi :-) Quote
Radek Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 2 godziny temu, TZmestudio napisał: Czy lepsza połowa też ma zdolności wokalne? Jakoś lepsza polowa robi zdjęcia bez smyczy. Musisz podpatrzeć jak to się robi :-) Ma, szczególnie jak osiągnie pewien poziom irytacji;) Podpatrzenie nie pomoże. Nie wiem jak to się dzieje, ale psy przy mnie mają pogorszony słuch;) Bez smyczy mogę robić zdjęcia na działce. Na przykład takie jak w ten weekend. 1 Quote
TZmestudio Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 Może kup gwizdek. Taki footbolowy z kulką w środku. To zazwyczaj przełamuje barierę selektywnej głuchoty. A co do lepszej połowy to jak to irytacji?? To Ty doprowadzasz ją do tego stanu? Twardziel jesteś :-) Nie wystarczają złowieszcze pomruki i znaczące spojrzenia? :-D 2 Quote
Asiula_d Posted July 27, 2020 Posted July 27, 2020 15 godzin temu, TZmestudio napisał: A co do lepszej połowy to jak to irytacji?? To Ty doprowadzasz ją do tego stanu? Twardziel jesteś :-) Nie wystarczają złowieszcze pomruki i znaczące spojrzenia? :-D Radek na codzień spokojny, ostrożny, w domowym zaciszu igra z ogniem. Nie widzi tych spojrzeń ani nie słyszy pomruków. Zauważa i słyszy jedynie eksplodujące bomby;) 1 Quote
TZmestudio Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 10 godzin temu, Asiula_d napisał: Radek na codzień spokojny, ostrożny, w domowym zaciszu igra z ogniem. Nie widzi tych spojrzeń ani nie słyszy pomruków. Zauważa i słyszy jedynie eksplodujące bomby;) Widać strefa komfortu tłumi jego zmysły przetrwania. Mam tylko nadzieję że ryki i bomby nie są zbyt częstym repertuarem zacisza domowego. 1 Quote
Radek Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Dnia 27.07.2020 o 08:12, TZmestudio napisał: To Ty doprowadzasz ją do tego stanu? Nie poczuwam się;) 20 godzin temu, Asiula_d napisał: Nie widzi tych spojrzeń ani nie słyszy pomruków. Może jakby tak dużymi literami powiedzieć... 9 godzin temu, TZmestudio napisał: Mam tylko nadzieję że ryki i bomby nie są zbyt częstym repertuarem zacisza domowego. Bardzo rzadkie zjawisko. Quote
Nadziejka Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 21 godzin temu, Asiula_d napisał: Radek na codzień spokojny, ostrożny, w domowym zaciszu igra z ogniem. Nie widzi tych spojrzeń ani nie słyszy pomruków. Zauważa i słyszy jedynie eksplodujące bomby;) 1 Quote
TZmestudio Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 15 godzin temu, Radek napisał: Może jakby tak dużymi literami powiedzieć... Chcesz powiedzieć że nie dość wyraźnie sygnalizuje nadchodzące tsunami?? Hmmm, ja bym nie szedł w tym kierunku.... Jeszcze to przeczyta ...... :-) 1 Quote
Recommended Posts