TZmestudio Posted June 6, 2020 Posted June 6, 2020 15 godzin temu, Asiula_d napisał: Wybaczcie, ake jakieś tu chochliki mi edytowanie zakłócają. @TZmestudio - nie chciałam nic komentować:) No, nie wiem. Muszę to przemyśleć. :) 1 Quote
Radek Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Dzisiaj specjalnie dla TZmestudio, Gajulka bez smyczy:) W weekend Gajka odpoczywała od Igusia. Musiałem pojechać na działkę zrobić masę pożytecznych rzeczy. Lepsza Połowa zaproponowała, żeby pojechał z Igusiem. Gajulec został, żeby chwilę funkcjonować w spokoju. Asia wędrowała z małą mordką bez smyczy i nawet uwieczniła to na zdjęciu. 2 Quote
guccio Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 18 godzin temu, Radek napisał: Dzisiaj specjalnie dla TZmestudio, Gajulka bez smyczy:) W weekend Gajka odpoczywała od Igusia. Musiałem pojechać na działkę zrobić masę pożytecznych rzeczy. Lepsza Połowa zaproponowała, żeby pojechał z Igusiem. Gajulec został, żeby chwilę funkcjonować w spokoju. Asia wędrowała z małą mordką bez smyczy i nawet uwieczniła to na zdjęciu. Jak nie kochać takiej mordeczki?Całą sobą wyraża radość życia. Quote
Aska7 Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 19 godzin temu, Radek napisał: Dzisiaj specjalnie dla TZmestudio, Gajulka bez smyczy:) Specjalnie, łał Quote
Radek Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 2 godziny temu, guccio napisał: Jak nie kochać takiej mordeczki?Całą sobą wyraża radość życia. Nie da się nie kochać. 2 godziny temu, Aska7 napisał: Specjalnie, łał Tyle się naczytałem, że ciągle smycz jest na fotkach to musiałem w końcu wrzucić zdjęcie bez:) 1 Quote
TZmestudio Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 A czy masz jakieś zdjęcie bez smyczy i nie stacjonarne? :-) Np jak biegnie, idzie, kopie ... :-D I chyba coś słyszałem o fryzjerze ale na starość różne rzeczy słyszę..... :-D Quote
Nadziejka Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Wujenkowi Radkowi Od Dobrychduszek Braci I Siostr 1 Quote
Aska7 Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 7 godzin temu, TZmestudio napisał: A czy masz jakieś zdjęcie bez smyczy i nie stacjonarne? :-) Np jak biegnie, idzie, kopie ... :-D I chyba coś słyszałem o fryzjerze ale na starość różne rzeczy słyszę..... :-D Stara maruda : ) Quote
TZmestudio Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 10 godzin temu, Aska7 napisał: Stara maruda : ) Staram się :-) Quote
Radek Posted June 11, 2020 Posted June 11, 2020 Dnia 8.06.2020 o 21:54, TZmestudio napisał: A czy masz jakieś zdjęcie bez smyczy i nie stacjonarne? :-) Np jak biegnie, idzie, kopie ... :-D I chyba coś słyszałem o fryzjerze ale na starość różne rzeczy słyszę..... :-D Trzeba złożyć zamówienie do Lepszej Połowy, najlepiej na filmik;) Fryzjer będzie, ale na razie planujemy wizytę kontrolną w kwestii zdrowotności, bo czas najwyższy. Dnia 9.06.2020 o 04:57, Aska7 napisał: Stara maruda : ) :D Quote
Radek Posted June 14, 2020 Posted June 14, 2020 Weekend był pełen wrażeń. Dla nas i dla Gajulca. Dla nas, bo od piątku wieczór, do 20 w sobotę nie mieliśmy prądu na działce (dzięki burzy). Nawet na Dogo nie dało się zajrzeć;) Dla Gajki weekend oznaczał pozytywne wrażenia. Po pierwsze mała mordka wpadła na pomysł, że skoro z tarasu jest zbyt małe pole widzenia, to można wskoczyć na stolik. Gajce bardzo się to spodobało i powtarzała zabieg kilkukrotnie:) Po drugie, pierwszy raz w tym sezonie Gajka miała okazję popływać. Pływania co prawda nie uchwyciłem, ale mokrego Gajulca jak najbardziej. 3 Quote
Radek Posted June 18, 2020 Posted June 18, 2020 9 godzin temu, Aska7 napisał: No i gdzie są niebieskie szelki ? Muszę Lepszej Połowy zapytać;) Quote
TZmestudio Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 Dnia 18.06.2020 o 07:45, Aska7 napisał: No i gdzie są niebieskie szelki ? Chyba mają ciche dni bo tak długo to pytanie trwa :-) Quote
Radek Posted June 22, 2020 Posted June 22, 2020 9 godzin temu, TZmestudio napisał: Chyba mają ciche dni bo tak długo to pytanie trwa :-) Otrzymałem odpowiedź, że gdzieś w domu :D Deszcz pada już od jakiegoś czasu, niebieskich szelek brak, to chociaż wrzucę uśmiechniętego pychola z zeszłego tygodnia:) 2 Quote
Radek Posted June 26, 2020 Posted June 26, 2020 W niedzielę rano Gajulka jedzie po dłuższej przerwie na tropki. Co tu zrobić, żeby Lepsza Połowa zechciała jakieś fotki zrobić? Quote
Radek Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 8 godzin temu, Aska7 napisał: Mogę Ci na PW powiedzieć czym : ) Propozycją, że odkurzę mieszkanie? Quote
Recommended Posts