Mysia_ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Maszaberla']Ciezko mi przedrzec sie przez wszystkie posty tego watku, tym bardziej ze dogo sie wiesza - czy to jest aktualny wykaz ogloszen Mongolka? (widze to na 1 stronie watku) Jesli tak - w razie czego zrobie mu jeszcze kilka ogloszen[/quote] myślę, że wszystko jest aktualne ;) Jesli tylko masz czas i możliwośc to Mongołkowi ogłoszenia się przydadzą bardzo, bardzo :loveu: Quote
Maszaberla Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Mysia_']myślę, że wszystko jest aktualne ;) Jesli tylko masz czas i możliwośc to Mongołkowi ogłoszenia się przydadzą bardzo, bardzo :loveu:[/quote] Jutro zrobie jeszcze dodatkowe ogloszenia w takim razie ;) Quote
Mysia_ Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 [quote name='Maszaberla']Jutro zrobie jeszcze dodatkowe ogloszenia w takim razie ;)[/quote] jak będą ogłoszonka poproszę o linki do nich to wzuce na pierwszą stronkę ;) Z góry dziękuje :lol: Quote
Maszaberla Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Uff, troche mi to zajelo - ale chyba warto bylo:cool3: Te ogloszenia sa juz w wiekszosci nieaktualne niestety, wiekszosc nawet z 2007... nic dziwnego ze o Mongolka nikt nie pyta:shake: Zrobilam nowe: ogloszenia.infoweb schronisko24 bono-polska animalia dwukropek 4lapy eoferty kupiepsa kupsprzedaj ogloszenia.24polska katowice.gumtree alegratka adopcjapsa adopcje.org adopcjapsa - zdjecie jest widoczne ale portal ma chyba problemy z serwerem czeka na zatwierdzenie: centrum ofert przygarnijzwierzaka ojej I wazne - na Allegro nie widze ogloszenia - czyzby tez wygaslo? :placz: Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 z tego co mi wiadomo to Allegro jest za każdym razem odnawiane ;) Quote
Maszaberla Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Mysia_']z tego co mi wiadomo to Allegro jest za każdym razem odnawiane ;)[/quote] Jest faktycznie, sprawdzilam teraz;) Quote
Mysia_ Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 pięknie dziekuje za ogłoszenia :loveu: pozmieniała listę z pierwszej stronki :razz: Quote
Maszaberla Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Mysia_']pięknie dziekuje za ogłoszenia :loveu: pozmieniała listę z pierwszej stronki :razz:[/quote] :) niech swiat w koncu uslyszy o Mongolku, o wiele za dlugo czeka... Quote
Mysia_ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Maszaberla']:) niech swiat w koncu uslyszy o Mongolku, o wiele za dlugo czeka...[/quote] o wiele za długo...... Quote
Sabina02 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Mysia_']z tego co mi wiadomo to Allegro jest za każdym razem odnawiane ;)[/quote] Oczywiscie ze jest... ;) Quote
Mysia_ Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Sabina02']Oczywiscie ze jest... ;)[/quote] wiem, wiem :loveu: Quote
Maszaberla Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Mysia_']tyle lat czekania.... :-([/quote] No wlasnie...:shake: Mysiu przypominaj mi w razie czego zeby odswiezyc ogloszenia, to jedyne co na razie mozemy robic, zreszta postaram sie tego pilnowac Quote
Mysia_ Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Maszaberla']No wlasnie...:shake: Mysiu przypominaj mi w razie czego zeby odswiezyc ogloszenia, to jedyne co na razie mozemy robic, zreszta postaram sie tego pilnowac[/quote] u mnie z pamięcią jest bardzo kiepsko, ale postaram się przypominać ;) Quote
Bjuta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 A może by go reklamować jako "Mongo" :diabloti: czy jakoś tak? Bo to "ł" na końcu robi z niego - no wiecie - trudno uciec od niekorzystnych skojarzeń... ;) Quote
Bjuta Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Chodź staruszku na spacerek, pokażemy się ciotkom! Quote
Bjuta Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Idziemy trochę poszczekać przed snem! ;) Quote
Recommended Posts