Bjuta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Myślałam, że po prostu w kąciku adopcyjnym, obok fotek, można by takie 30 sekund wyemitować... ? Bo to jest coś w rodzaju programu telewizyjnego? Ktoś opowiada jest taki a taki wspaniały pies i widać go na zdjęciach (czy na filmiku) Quote
Maszaberla Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Bjuta napisał(a):Myślałam, że po prostu w kąciku adopcyjnym, obok fotek, można by takie 30 sekund wyemitować... ? Bo to jest coś w rodzaju programu telewizyjnego? Ktoś opowiada jest taki a taki wspaniały pies i widać go na zdjęciach (czy na filmiku) :) Ale nie ma tego w zalozeniach akurat tego kacika - ja nie mam na to wplywu Oni nawet nie pokazuja zdjec na plazmie, mimo ze zawsze prosi sie o to wydawce, final jest taki ze pokazuje sie tylko zdjecie, no coz - dobre i to, w koncu to TV publiczna, trzeba lapac sie kazdej szansy Quote
Mysia_ Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 byłam wczoraj z Mongołkiem na spacerze, ale ciężko mu zrobić fajne zdięcia :roll: Quote
Asia_Klero Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 napewno cieszyl sie ze spaceru:roll:Tobie Mysiu pewnie juz bardzo ufa:roll: Quote
Bjuta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Maszaberla napisał(a)::) Ale nie ma tego w zalozeniach akurat tego kacika - ja nie mam na to wplywu Oni nawet nie pokazuja zdjec na plazmie, mimo ze zawsze prosi sie o to wydawce, final jest taki ze pokazuje sie tylko zdjecie, no coz - dobre i to, w koncu to TV publiczna, trzeba lapac sie kazdej szansy A no tak... Trzymam kciuki! Quote
Mysia_ Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Asia_Klero napisał(a):napewno cieszyl sie ze spaceru:roll:Tobie Mysiu pewnie juz bardzo ufa:roll: w porównaniu do tego co było kiedyś postepy są bardzo dużo.. Kiedyś by np. po mnie nie skakał :roll: Quote
Bjuta Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Trzymamy kciuki! Monoł! Proszę ładnie pozować! Słoneczko, proszę świecić! Quote
Mysia_ Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Bjuta napisał(a):Trzymamy kciuki! Monoł! Proszę ładnie pozować! Słoneczko, proszę świecić! dokładnie :razz: prosze słuchać się cioci Bjuty, i słoneczko i Mongołek :cool3: Quote
Maszaberla Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Mysia_ napisał(a):byłam wczoraj z Mongołkiem na spacerze, ale ciężko mu zrobić fajne zdięcia :roll: Na pewno sie uda, niech tylko sie zrobi zielono:multi: Nie wiem jak u Was ale u mnie padal dzisiaj snieg:angryy: Quote
Mysia_ Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 u nas też dzisiaj śnieg padał, a potem deszcz lał :angryy: Mongołek z soboty... jak pisałam fotki nieciekawe, bo on na spacerze jest ciągle w ruchu :roll: buziak Mongołka z Rózią a tu się za krzakiem chowa :evil_lol: Quote
Maszaberla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Mongolek kochany, cala "kawalerka" tez fajna, szkoda ze nie macie mozliwosci przyjechania z nim do TV mimo wszystko;) Quote
Mysia_ Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Maszaberla napisał(a):Mongolek kochany, cala "kawalerka" tez fajna, szkoda ze nie macie mozliwosci przyjechania z nim do TV mimo wszystko;) a no szkoda :roll: Quote
Bjuta Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Na Woronicza, bez smyczy, byłoby trudno :shake: ;) Quote
Mysia_ Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Bjuta napisał(a):Na Woronicza, bez smyczy, byłoby trudno :shake: ;) dokładnie :eviltong: Quote
Mysia_ Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 widzę, że ciotka Maszaberla biega po dogo o podobnych godzinach co ja :lol: Quote
Maszaberla Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Mysia_ napisał(a):widzę, że ciotka Maszaberla biega po dogo o podobnych godzinach co ja :lol: Tak Mysienko, tez zauwazylam;) Quote
Mysia_ Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 pogoda do fotek narazie fatalna :roll: Quote
Asia_Klero Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 wlasnie...do fotek i do spacerkow...okropnie zimno i moja głowa cos ostatnio szaleje i boli jak taka pogoda:roll: Quote
Mysia_ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 podobno lada dzień ma przyjść ocieplenie, oby! Quote
Manixsa Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 W Sobote ma byc podobno cieplo, lepeij żeby bylo to mozna robic zdjecia. Quote
Mysia_ Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 weekend to ja chyba będę mieć bardzo zapracowany, ale zobaczymy ;) Quote
Recommended Posts