Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']On jest po prostu przepiękny.....[/quote] To zasługa Agaty i jej miłości do Kajana... Ja go widziałam jeszcze jako maleńkiego inwalidę w schronie:shake:

Posted

[quote name='Czarodziejka']Mnie córcia do mlecznej piersi przystawiła kiedyś miot kociąt, bo kocica poszła w tango. Sobie od ust odjęła, ale o mojej godności zapomniała....[/quote]
Co tam godność! Co z kociętami?

Posted

[quote name='supergoga']Napiszcie mi gdzie już jest ogłoszony to jutro od rana się zajme ogłoszeniami. Ja nie rozumiem, czemu nie ma domu jeszcze. jest bajeczny.[/quote] Jest na owczarku.pl i owczarkach w potrzebie.
Nigdzie indziej.

Posted

Witam.

A czy taki pies może pozostawać parę godzin sam w domu, tzn. nie sam mam już owczarka długowłosego 2 i pół rocznego, chodzi mi że bez ludzi. My oboje pracujemy z zoną więc musiałby do tego przywyknąć.

Zastanwaimy się również jak psy się będą tolerować wiadomo dwa samce, gdy Kajan podrosnie?

Gdyby nie te obawy już by znalazł kochający domek u nas...

jak to z tą jego wadą serca jest? Co lekarze powiedzieli, jaki będzie czas leczenia i czy jest bardzo kosztowne?

Posted

Lekarz twierdzi,że wada serduszka powstała przez duże ilości wapna na krzywicę u Kajanka, często to zdarza się u młodych pieskow.
Kajan dostaje 4 razy dziennie ćwiartkę tabletki, lekarz twierdzi że wszystko minie za ok 6 m-cy!