iczing Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 a podobno byl domek ? iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii co rozmyslil sie :mad: Quote
GoniaP Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='zuziaM'] I jestem pewna, ze Gonia odpowiedniego opiekuna wybierze dla tego cudnego chlopaka.[/quote] Wybierać to można jak jest w czym :shake: :-( Quote
beka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jakie namiary umieścić na owczarku? Mail, tel. gg??? Quote
mi-la Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Ależ on piękny!I jak bardzo podobny do mojego suczyska...myślałam, że to może jej brat, ale jest starszy o 2 miesiące.Moja sunia ma troszkę ponad 7m. CUDNY ten maluch! Quote
GoniaP Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='beka']Jakie namiary umieścić na owczarku? Mail, tel. gg???[/quote] Dzięki Beka mail: [email][email protected][/email] gg: 5381055 Aha, no i to jest Kajan, a nie Kajetan:evil_lol: Quote
bumerang Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Przypominam Kajana! Cudowny piesek do towarzystwa! Quote
elapieczus1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 a już myślałam że będziemy się spotykać na wybiegu w Szczecinie szkoda hop do góry pieseczku Quote
egradska Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Piękny piesek:loveu: Trzymam kciuki za kochającego właściciela Quote
Gonitwa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jeszcze tak wspaniałego ONka nie widziałam! Cudo pies! Myślę,że kolejka po niego będzie spora, ale proszę Was nie dajcie go ludziom którzy nie są sprawdzeni! Quote
asiak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 piękny ONek, szkoda że tak życie go doświadczyło...:-( wierzę ze wspaniały, kochający domek przybędzie po Kajana...:loveu: Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Gonitwa']Jeszcze tak wspaniałego ONka nie widziałam! Cudo pies! Myślę,że kolejka po niego będzie spora, ale proszę Was nie dajcie go ludziom którzy nie są sprawdzeni![/quote] Gonitwa, komu Ty to mówisz?:evil_lol: Kajan już raz "poszedł do adopcji", a następnego dnia szybciutko wracał, bo okazało się "w praniu", że nie będzie mógł chodzić swobodnie po domu, i będzie ograniczony do przedsionka ;) Szukamy dla niego domu, który pokocha go bezgranicznie. Kajan musi w nowym domu być pełnoprawnym członkiem rodziny... Quote
ekardas Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nie zmarnujmy tego co Aga włożyła, uratowała psa, bez niej nie poradziłby sobie, Kajan to piękny owczarek, pies zasłużył na specjalna troskę, sama mam owczarka po przejściach ale dziewczynę której oddaję wszystko co mam, bo wiem jak w przeszłości było, to najmądrzejsze i najbardziej inteligentne, bestie- potrzebny prawdziwy miłośnik owczarków od zaraz.... Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Czarodziejka']Czyli specjalne wymagania?[/quote] Czarodziejko, dom w którym zamieszka Kajan musi go kochać do szaleństwa, i to mądrze. Specjalne wymagania, hmmmm. Dom musi mieć dla niego czas. Musi pamiętać o jego tabletkach na serduszko, odwiedzać regularnie weta i trzymać się jego wskazówek. Musi zapewnić mu odpowiednią dawkę ruchu i zabawy, ale w granicach jego kondycji. No i przede wszystkim dbać o niego i rozpieszczać. Kajan też musi być na dobrej diecie. Szczytem marzeń byłby dom z ogrodem. Quote
ekardas Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No miłośnicy owczarków!!! tak niewiele do szczescia mu potrzeba domek, kawałek ogrodu, oczywiście spacery obowiązkowo, ogród to namiastka, taki piękniś w górę pokaż futro wszystkim... Quote
ekardas Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.gif[/IMG] Agata podarowała Kajanowi nowe życie. Ale chce mu podarować jeszcze więcej. Ponieważ kocha go mądrze, wie, że jemu potrzebny jest Człowiek, który poświęci mu o wiele więcej czasu aniżeli Ona sama. Liczę na to, że tak jak pisze Bumerang, znajdzie się ktoś komu Kajan skradnie serce. Ktoś kto będzie go kochał i opiekował się nim do końca jego dni. Kto go ani nie skrzywdzi, ani nie wykorzysta, ani nie zawiedzie. Kto będzie miał czas i środki na kontrolne wizyty u weterynarza, i kto nie zaniedba podawania mu tabletek tak długo jak będzie trzeba. [IMG]http://upload.miau.pl/3/10306.jpg[/IMG] Quote
GoniaP Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Nic, tylko go pokochać... [img]http://upload.miau.pl/3/10990.jpg[/img] Quote
Gonitwa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='GoniaP']Gonitwa, komu Ty to mówisz?:evil_lol: Kajan już raz "poszedł do adopcji", a następnego dnia szybciutko wracał, bo okazało się "w praniu", że nie będzie mógł chodzić swobodnie po domu, i będzie ograniczony do przedsionka ;) Szukamy dla niego domu, który pokocha go bezgranicznie. Kajan musi w nowym domu być pełnoprawnym członkiem rodziny...[/quote] Cudowne jesteście jeśli będziecie się trzymać tej zasady. Niestety( a może stety ?) jestem nieufna do obcych osób i wolę się milion razy upewniać niż później mam żałować...:p Quote
Anashar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Wrzuciłem Kajana na [URL]http://owczarekwpotrzebie.com[/URL] ;) Quote
bumerang Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Spacerujemy Kajanku z ciotką na pierwszą stronkę!:loveu: Quote
Recommended Posts