Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajan ma powodzenie, wiadomo, młody, rasowy (prawie), ładny. Szkoda że się tak nie zabijają o naszekundlaczki schroniskowe, takie bardzie Burki i Brysie oraz Perełki.
No ale cóż, prawo buszu!!!
Ktoś złozył ofertę na allegro na psiaka. Nic nie wiem na temat jakichs izgodnień w tym temacie.
Gońku - plissss - czy Ty coswiesz o tej osobie co licytuje na allegro Kajanka.

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nie przeprowadzałam takiej adopcji... Zapytań mam zatrzęsienie. Ale tego najlepszego z najlepszych domów nie znalazłam... Oprócz Sylwii z tym jednym ale...

Posted

A dziś jeden Pan mi powiedział, że ja kocham Kajana chorą miłością, na psach się nie znam, i generalnie je krzywdzę... Taki pan od budy i pilnowania co wszystkie rozumy pozjadał ;)

Posted

Wiem, wiem, ze gdyby nie to półtoraroczne szczęscie w postaci Maksa, którego swoją drogą "zabraliśmy" z balkonu na którym przesiadywał całymi dniami ( balkon o wymiarach 1m x1m) to Kajan byłby już przy mnie i towarzyszył wiernie jak obecnie robi to "schroniskowy" kocur Kuki, tym bardziej że pracuję w domu.......

Posted

A pan, który wszystkie rozumy pozjadał niech sobie lepiej alarm zamontuje zamiast szukać psa do budy, jednarazowo to może większy wydatek, ale za to reklamacje można złożyć hihiihihihi;)

Posted

[quote name='Sylwia Gd']Wiem, wiem, ze gdyby nie to półtoraroczne szczęscie w postaci Maksa, którego swoją drogą "zabraliśmy" z balkonu na którym przesiadywał całymi dniami ( balkon o wymiarach 1m x1m) to Kajan byłby już przy mnie i towarzyszył wiernie jak obecnie robi to "schroniskowy" kocur Kuki, tym bardziej że pracuję w domu.......[/quote] Sylwia, ja myślę, że spotkanie zweryfikuje obawy...

Posted

Echhh...ja otrzymałam dziś informację, że Państwo, którzy się interesowali Kajankiem kupili szczeniaka...:placz:
Może przerosła ich opieka nad Kajankiem...:-(

Posted

[quote name='asiakas']dlaczego Kajanek tak długo czeka???[/quote] A dlatego, że Kajanek jest szczęśliwy u Agaty i możemy sobie pozwolić na wybrzydzanie ;)
A tak poważnie, to miałam mnóstwo zapytań o Kajana, ale mało kto przeszedł przez pierwsze sito... Natomiast obecnie są dwa poważnie zainteresowane domy i prowadzę z nimi korespondencję mailową... Kajan jest wyjątkowy, i zasługuje jedynie na wyjątkowy dom...

Posted

a może Kajanek juz sie zadomowił u Agaty :diabloti: i teraz ciężko cioteczce oddać tego przystojniaka ? ;)
a tak na serio to super ze są dwie oferty do rozpatrzenia...
oby Kajanek miał w życiu jak najlepiej :loveu:

Posted

Małgosiu i wszyscy dogomaniacy, Kajan jest cudem i bardzo mam nadzieję, że będzie mój (oraz reszty mojej rodziny).
Oglądam różne potrzebujące: każdemu chciałabym pomóc, wszystkie chwytają za serce, ale Kajan... :loveu: najbardziej.
Joanna Maria, Tygrys i Perła (kocie stworki-potworki)

Posted

[quote name='Joanna Maria']Małgosiu i wszyscy dogomaniacy, Kajan jest cudem i bardzo mam nadzieję, że będzie mój (oraz reszty mojej rodziny).
Oglądam różne potrzebujące: każdemu chciałabym pomóc, wszystkie chwytają za serce, ale Kajan... :loveu: najbardziej.
Joanna Maria, Tygrys i Perła (kocie stworki-potworki)[/quote] A jednak udało Ci sie zalogować :multi: Witamy cieplutko!

Posted

Czytając Joanne, tak jakoś dziwne ukłucie poczułam -
czyżby to miało być to:loveu: :loveu:
Kajana trzeba poznać na żywo! On kocha wszystkich!
łasi się i tuli! oprowadza po swoim terenie,przynosi zabawki!
on wręcz swoimi czynami rozmawia z człowiekiem!
On poprostu jest wyjątkowy - dzieki Agacie:loveu:

Posted

piekniutki ten owczarus ja tez mam sunie spanielka adoptowana tez przez dogo :loveu: jest naprawde boska.ale ten owczarek widac ze ma wspanialy charakter i jezeli nie znajdzie wlasciciela kochajacego to ja z checia bym z mezem go wziela.pozdrawiam.ale trzymam kciuki za pania joanne;)