supergoga Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kajan ma powodzenie, wiadomo, młody, rasowy (prawie), ładny. Szkoda że się tak nie zabijają o naszekundlaczki schroniskowe, takie bardzie Burki i Brysie oraz Perełki. No ale cóż, prawo buszu!!! Ktoś złozył ofertę na allegro na psiaka. Nic nie wiem na temat jakichs izgodnień w tym temacie. Gońku - plissss - czy Ty coswiesz o tej osobie co licytuje na allegro Kajanka. Quote
Hakita Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czy są jakieś wieści z potencjalnych domecków dla pięknego Kajanka??? :cool3: Quote
GoniaP Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Jeszcze nie przeprowadzałam takiej adopcji... Zapytań mam zatrzęsienie. Ale tego najlepszego z najlepszych domów nie znalazłam... Oprócz Sylwii z tym jednym ale... Quote
GoniaP Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 A dziś jeden Pan mi powiedział, że ja kocham Kajana chorą miłością, na psach się nie znam, i generalnie je krzywdzę... Taki pan od budy i pilnowania co wszystkie rozumy pozjadał ;) Quote
Sylwia Gd Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wiem, wiem, ze gdyby nie to półtoraroczne szczęscie w postaci Maksa, którego swoją drogą "zabraliśmy" z balkonu na którym przesiadywał całymi dniami ( balkon o wymiarach 1m x1m) to Kajan byłby już przy mnie i towarzyszył wiernie jak obecnie robi to "schroniskowy" kocur Kuki, tym bardziej że pracuję w domu....... Quote
Sylwia Gd Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 A pan, który wszystkie rozumy pozjadał niech sobie lepiej alarm zamontuje zamiast szukać psa do budy, jednarazowo to może większy wydatek, ale za to reklamacje można złożyć hihiihihihi;) Quote
GoniaP Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Sylwia Gd']Wiem, wiem, ze gdyby nie to półtoraroczne szczęscie w postaci Maksa, którego swoją drogą "zabraliśmy" z balkonu na którym przesiadywał całymi dniami ( balkon o wymiarach 1m x1m) to Kajan byłby już przy mnie i towarzyszył wiernie jak obecnie robi to "schroniskowy" kocur Kuki, tym bardziej że pracuję w domu.......[/quote] Sylwia, ja myślę, że spotkanie zweryfikuje obawy... Quote
Hakita Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Echhh...ja otrzymałam dziś informację, że Państwo, którzy się interesowali Kajankiem kupili szczeniaka...:placz: Może przerosła ich opieka nad Kajankiem...:-( Quote
GoniaP Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='asiakas']dlaczego Kajanek tak długo czeka???[/quote] A dlatego, że Kajanek jest szczęśliwy u Agaty i możemy sobie pozwolić na wybrzydzanie ;) A tak poważnie, to miałam mnóstwo zapytań o Kajana, ale mało kto przeszedł przez pierwsze sito... Natomiast obecnie są dwa poważnie zainteresowane domy i prowadzę z nimi korespondencję mailową... Kajan jest wyjątkowy, i zasługuje jedynie na wyjątkowy dom... Quote
asiak Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 a może Kajanek juz sie zadomowił u Agaty :diabloti: i teraz ciężko cioteczce oddać tego przystojniaka ? ;) a tak na serio to super ze są dwie oferty do rozpatrzenia... oby Kajanek miał w życiu jak najlepiej :loveu: Quote
Hakita Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No to trzymam mocno kciuki za 1 cudowny, jedyny, najlepszy domek dla Kajanka!!! Quote
Joanna Maria Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Małgosiu i wszyscy dogomaniacy, Kajan jest cudem i bardzo mam nadzieję, że będzie mój (oraz reszty mojej rodziny). Oglądam różne potrzebujące: każdemu chciałabym pomóc, wszystkie chwytają za serce, ale Kajan... :loveu: najbardziej. Joanna Maria, Tygrys i Perła (kocie stworki-potworki) Quote
GoniaP Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Joanna Maria']Małgosiu i wszyscy dogomaniacy, Kajan jest cudem i bardzo mam nadzieję, że będzie mój (oraz reszty mojej rodziny). Oglądam różne potrzebujące: każdemu chciałabym pomóc, wszystkie chwytają za serce, ale Kajan... :loveu: najbardziej. Joanna Maria, Tygrys i Perła (kocie stworki-potworki)[/quote] A jednak udało Ci sie zalogować :multi: Witamy cieplutko! Quote
bumerang Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Czytając Joanne, tak jakoś dziwne ukłucie poczułam - czyżby to miało być to:loveu: :loveu: Kajana trzeba poznać na żywo! On kocha wszystkich! łasi się i tuli! oprowadza po swoim terenie,przynosi zabawki! on wręcz swoimi czynami rozmawia z człowiekiem! On poprostu jest wyjątkowy - dzieki Agacie:loveu: Quote
majcia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 piekniutki ten owczarus ja tez mam sunie spanielka adoptowana tez przez dogo :loveu: jest naprawde boska.ale ten owczarek widac ze ma wspanialy charakter i jezeli nie znajdzie wlasciciela kochajacego to ja z checia bym z mezem go wziela.pozdrawiam.ale trzymam kciuki za pania joanne;) Quote
Peter Beny Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 No to trzymam kciuki za superowy dom :multi::multi::multi::multi: A jak by co to ja też mam sprawdzony i chętny domek , ale czekam na info o innych :loveu: Quote
asiak Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 oj,oj ale domków chętnych :loveu: nic tylko wybierac i przebierac...;) GoniuP teraz to pełne rece roboty przy wyborze domku :loveu: Quote
Hakita Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Tak musiało być!!! Taki Piesek, to domki muszą się bić!!! I musi wygrać najlepszy!!! Quote
Anashar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Kajan musi mieć super dom!:multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Agata ma dziś ostatni egzamin, więc od jutra zaczynamy wybierać ten jeden jedyny i najwspanialszy domek :) Quote
Recommended Posts