Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SzaraWiara']Ja też dziękuję za zaproszenie, zapisuję i będę zaglądać.

A suńki to może Samba&Rumba&Czacza?[/QUOTE]

Witamy wyżełki :)

[quote name='Doda_']jakie chudzinki ;( te sunie na poprzedniej stronie.[/QUOTE]

Na szczęście wyglądają już dużo lepiej. Fioletowemu Psu udało się spotkać z właścicielką w zeszła niedzielę w celu podpisania zrzeczenia psów. Od niej dowiedzieli się iż najwyższa to 6-letnia Dona, średnia to jej 4-letnia córka Pysia oraz 9msc Dżordżina:) Suczki reagują na te imiona, dletego póki co przy nich zostajemy:)

Posted

tak, lepiej zeby przy tych imionach zostac, nie ma sensu zmieniac. ladne sa :) Corka? eh, bezmyslne rozmnażanie. dobrze ze psy sa juz bezpieczne. najwazniejsze.

Posted

[quote name='Lili8522']Dżordżina? Boże!:diabloti: Jak Ty na nią wołasz? Jezyk sobie można połamać ;)[/QUOTE]
Ha ! też sie nad tym zastanawiałm ;) jak nie zmiekczysz i tak twardo to brzmi

Posted (edited)

Dexterko, piszesz, że masz wolne miejsca. Jaka byłaby cena za jednego psa?
Potrzebne są miejsca dla psów wyciągniętych z Olkusza:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248529-Wybite-zęby-opuchnięty-pys-Grafi-z-Olkusza-błaga-o-pomoc/page4[/URL]

Edited by Havanka
Posted

[quote name='Havanka']Dexterko, piszesz, że masz wolne miejsca. Jaka byłaby cena za jednego psa?
Potrzebne są miejsca dla psów wyciągniętych z Olkusza:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248529-Wybite-zęby-opuchnięty-pys-Grafi-z-Olkusza-błaga-o-pomoc/page4[/URL][/QUOTE]

W sprawie tego psiaka pisała już do mnie Malwa na pw:) Mam wolne miejsce

Posted

[quote name='Lili8522']Dżordżina? Boże!:diabloti: Jak Ty na nią wołasz? Jezyk sobie można połamać ;)[/QUOTE]

haha no trzeba przyznać ,że to jedno z najdziwniejszych psich imion jakie słyszałam . Ale za każdym razem gdy ją wołam to pojawia się uśmiech na twarzy- imię poprawiające humor:P

Posted

zapisuje wątek i będę odwiedzać :) fajnie, że topazz ma domek bardzo mu kibicowałam jak zobaczyłam go na fb fund fioletowy pies :) Miło też odwiedzać wątek osoby połączonej z tą fundacją, sama im dużo zawdzięczam :) a prywatnie to twój wyżełek jest boski:loveu: koleżanka też dostała takiego od fundacji fioletowy pies :)

Posted

Witaj ania0112 :) Ja fundacji też dużo zawdzięczam- m.in. mojego Alfa oraz zdobyte dzięki nim doświadczenia :) A Ty też masz pieska z Fioletowego? Twoja koleżanka adoptowała Jerrego? :) Mam nadzieję,że będziesz często nas odwiedzać:)

Posted

Tak ona adoptowała Jerrego :) Nie, ja mam adoptowanego sznaucerka od malawaszka - anioła sznaucerów :) Ale fundacja pomagała mi w kastracji jednego pieska od sznaucerów, znalazła domek dla szczeniaka/ów - zależy jak na to spojrzeć ( właściwie to chyba dalej Luśke ma Magda) i potem w sterylce ich matki ( pieski i matka były pod opieką pewnego pana na wsi, który zwrócił się o pomoc do mnie) oraz pomagały mi w poszukiwaniu domku dla Onka:) i to wszystko w ciągu jednego roku :)

Posted

[quote name='ania0112']Tak ona adoptowała Jerrego :) Nie, ja mam adoptowanego sznaucerka od malawaszka - anioła sznaucerów :) Ale fundacja pomagała mi w kastracji jednego pieska od sznaucerów, znalazła domek dla szczeniaka/ów - zależy jak na to spojrzeć ( właściwie to chyba dalej Luśke ma Magda) i potem w sterylce ich matki ( pieski i matka były pod opieką pewnego pana na wsi, który zwrócił się o pomoc do mnie) oraz pomagały mi w poszukiwaniu domku dla Onka:) i to wszystko w ciągu jednego roku :)[/QUOTE]

to prawda dziewczyny działają jak petarda:)