Havanka Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Dzięki za zaproszenie. Zapiszę sobie wątek. Na pewno się przyda. Quote
SzaraWiara Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 Ja też dziękuję za zaproszenie, zapisuję i będę zaglądać. A suńki to może Samba&Rumba&Czacza? Quote
dexterka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='Havanka']Dzięki za zaproszenie. Zapiszę sobie wątek. Na pewno się przyda.[/QUOTE] witamy Havankę:lol: Quote
Doda_ Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 jakie chudzinki ;( te sunie na poprzedniej stronie. Quote
dexterka Posted November 20, 2013 Author Posted November 20, 2013 [quote name='SzaraWiara']Ja też dziękuję za zaproszenie, zapisuję i będę zaglądać. A suńki to może Samba&Rumba&Czacza?[/QUOTE] Witamy wyżełki :) [quote name='Doda_']jakie chudzinki ;( te sunie na poprzedniej stronie.[/QUOTE] Na szczęście wyglądają już dużo lepiej. Fioletowemu Psu udało się spotkać z właścicielką w zeszła niedzielę w celu podpisania zrzeczenia psów. Od niej dowiedzieli się iż najwyższa to 6-letnia Dona, średnia to jej 4-letnia córka Pysia oraz 9msc Dżordżina:) Suczki reagują na te imiona, dletego póki co przy nich zostajemy:) Quote
Doda_ Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 tak, lepiej zeby przy tych imionach zostac, nie ma sensu zmieniac. ladne sa :) Corka? eh, bezmyslne rozmnażanie. dobrze ze psy sa juz bezpieczne. najwazniejsze. Quote
Lili8522 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Dżordżina? Boże!:diabloti: Jak Ty na nią wołasz? Jezyk sobie można połamać ;) Quote
wiewoira Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Lili8522']Dżordżina? Boże!:diabloti: Jak Ty na nią wołasz? Jezyk sobie można połamać ;)[/QUOTE] Ha ! też sie nad tym zastanawiałm ;) jak nie zmiekczysz i tak twardo to brzmi Quote
Havanka Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 (edited) Dexterko, piszesz, że masz wolne miejsca. Jaka byłaby cena za jednego psa? Potrzebne są miejsca dla psów wyciągniętych z Olkusza:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248529-Wybite-zęby-opuchnięty-pys-Grafi-z-Olkusza-błaga-o-pomoc/page4[/URL] Edited November 21, 2013 by Havanka Quote
dexterka Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='Havanka']Dexterko, piszesz, że masz wolne miejsca. Jaka byłaby cena za jednego psa? Potrzebne są miejsca dla psów wyciągniętych z Olkusza:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248529-Wybite-zęby-opuchnięty-pys-Grafi-z-Olkusza-błaga-o-pomoc/page4[/URL][/QUOTE] W sprawie tego psiaka pisała już do mnie Malwa na pw:) Mam wolne miejsce Quote
dexterka Posted November 21, 2013 Author Posted November 21, 2013 [quote name='Lili8522']Dżordżina? Boże!:diabloti: Jak Ty na nią wołasz? Jezyk sobie można połamać ;)[/QUOTE] haha no trzeba przyznać ,że to jedno z najdziwniejszych psich imion jakie słyszałam . Ale za każdym razem gdy ją wołam to pojawia się uśmiech na twarzy- imię poprawiające humor:P Quote
Hope2 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 dexterko-zapraszam ;) [URL]https://www.facebook.com/events/1389926391251814/?context=create[/URL] Quote
Havanka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='dexterka']W sprawie tego psiaka pisała już do mnie Malwa na pw:) Mam wolne miejsce[/QUOTE] Dziękuję ! Quote
dexterka Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 zapraszam na wydarzenie Szczotki na fb [url]https://www.facebook.com/events/1389926391251814/[/url] Quote
dexterka Posted November 23, 2013 Author Posted November 23, 2013 tym razem rezydenci pozdrawiają [IMG]http://i42.tinypic.com/20leth.jpg[/IMG] Quote
Havanka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='Poprawna']Ale piękne :):):)[/QUOTE] [quote name='Isadora7']Piękni rezydenci :)[/QUOTE] Nic dodać, nic ująć ! Quote
krakowianka.fr Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Mam nadzieje ze sie cioteczka dexterka nie obrazi jak zaprosze na bazarek w moim podpisie. Tylko do 22h dzis. Quote
ania0112 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 zapisuje wątek i będę odwiedzać :) fajnie, że topazz ma domek bardzo mu kibicowałam jak zobaczyłam go na fb fund fioletowy pies :) Miło też odwiedzać wątek osoby połączonej z tą fundacją, sama im dużo zawdzięczam :) a prywatnie to twój wyżełek jest boski:loveu: koleżanka też dostała takiego od fundacji fioletowy pies :) Quote
dexterka Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Witaj ania0112 :) Ja fundacji też dużo zawdzięczam- m.in. mojego Alfa oraz zdobyte dzięki nim doświadczenia :) A Ty też masz pieska z Fioletowego? Twoja koleżanka adoptowała Jerrego? :) Mam nadzieję,że będziesz często nas odwiedzać:) Quote
ania0112 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Tak ona adoptowała Jerrego :) Nie, ja mam adoptowanego sznaucerka od malawaszka - anioła sznaucerów :) Ale fundacja pomagała mi w kastracji jednego pieska od sznaucerów, znalazła domek dla szczeniaka/ów - zależy jak na to spojrzeć ( właściwie to chyba dalej Luśke ma Magda) i potem w sterylce ich matki ( pieski i matka były pod opieką pewnego pana na wsi, który zwrócił się o pomoc do mnie) oraz pomagały mi w poszukiwaniu domku dla Onka:) i to wszystko w ciągu jednego roku :) Quote
dexterka Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 [quote name='ania0112']Tak ona adoptowała Jerrego :) Nie, ja mam adoptowanego sznaucerka od malawaszka - anioła sznaucerów :) Ale fundacja pomagała mi w kastracji jednego pieska od sznaucerów, znalazła domek dla szczeniaka/ów - zależy jak na to spojrzeć ( właściwie to chyba dalej Luśke ma Magda) i potem w sterylce ich matki ( pieski i matka były pod opieką pewnego pana na wsi, który zwrócił się o pomoc do mnie) oraz pomagały mi w poszukiwaniu domku dla Onka:) i to wszystko w ciągu jednego roku :)[/QUOTE] to prawda dziewczyny działają jak petarda:) Quote
ania0112 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 a Jerry jest bratem Alfa? Alf też miał problemy z przełykiem? Quote
Recommended Posts