cisowianka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Małe cudo :loveu:, i już nie ma tego wystraszonego spojrzenia. Quote
Beatkaa Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Oj śliczna jest mała,śliczna :loveu: [h=5]Nasza mała Yoko, w piątek zabrana z Olkusza w niezbyt ciekawym stanie , ma się coraz lepiej :). Jednakże już teraz mamy do zapłaty w lecznicy fakturę na 105 zł :( Do tego dojdzie koszt dzisiejszego odpchenia , potem odrobaczenia i szczepienia . Chcemy też małą zaczipować , aby już nigdy nie musiała siedzieć w schronie. Dzięki czipowi będzie większa szansa na odnalezienie jej. Dzięki Pani Joli, Yoko ma tymczas bezpłatny , ale za opiekę weterynaryjną trzeba zapłacić. Mamy wyciągniętych z Oklusza kilka psów obecnie, które są w hotelikach , DT i wierzcie nam , same nie damy rady pokrywać wszystkich kosztów :( Bardzo prosimy o wsparcie dla małej Yoko. Wszystko rozliczymy fakturami i zamieścimy na wydarzeniu. Jeśli ktoś może małą wspomóc, prosimy o wpłaty na Mondo Cane z dopiskiem Yoko. Bardzo prosimy![/h] Quote
cisowianka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Ja coś dorzucę oczywiście, ale po 28.09. br oczywiście ;) Quote
Beatkaa Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='cisowianka']Ja coś dorzucę oczywiście, ale po 28.09. br oczywiście ;)[/QUOTE] Dziękujemy :Rose::Rose: Quote
Nadziejka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Yokuniu :buzi::buzi::iloveyou:sciskam ogromnie za ciebie Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 zaglądam do ślicznotki :) wszędzie z pieniążkami krucho :( mnóstwo psiaków tonie w długach :( może ktoś wystawi bazarek dla maleńkiej :( Quote
Beatkaa Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='Martika@Aischa']zaglądam do ślicznotki :) wszędzie z pieniążkami krucho :( mnóstwo psiaków tonie w długach :( może ktoś wystawi bazarek dla maleńkiej :([/QUOTE] dokładnie kochana :( potrzeby ogromne i skąd brać kasę.. :( Quote
cisowianka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']zaglądam do ślicznotki :) wszędzie z pieniążkami krucho :( mnóstwo psiaków tonie w długach :( może ktoś wystawi bazarek dla maleńkiej :([/QUOTE] Ja dopiero szykuje decoupgae, malowanie trochę trwa, tego nie można robić po łebkach, no i samych butelek cioteczki już nie będą kupować, a pozostałe przedmioty trzeba kupić no i oczywiście, potrzebujących tyle ......... Quote
Beatkaa Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 [quote name='cisowianka']Ja dopiero szykuje decoupgae, malowanie trochę trwa, tego nie można robić po łebkach, no i samych butelek cioteczki już nie będą kupować, a pozostałe przedmioty trzeba kupić no i oczywiście, potrzebujących tyle .........[/QUOTE] Za każdą formę pomocy będziemy wdzięczni :) Quote
Beatkaa Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Mała Yoko została dzisiaj ponownie zakropiona preparatem na pchły oraz zaczipowana.Na razie to koniec wizyt u weterynarza,ale za jakis czas musimy ja zaszczepic .Bardzo prosimy o wsparcie grosikiem.I oczywiscie szukamy domku najlepszego na świecie .Malutka nadal nie lubi wychodzenia .Psie dziecko tak bardzo boi się porzucenia,ze kurczowo trzyma sie domku gdzie czuje się pewniej. A tu fotki z przyjacielem Hektorkiem(słaba jakość bo zdjęcia z telefonu) Quote
Beatkaa Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Oj tak,ona jest bardzo słodka i kochana :loveu: Quote
ewu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Śliczna jest:) Mam fanty , kto zrobi bazarek?????????????????? Marticzko dasz radę?????????? Quote
Beatkaa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='ewu']Śliczna jest:) Mam fanty , kto zrobi bazarek?????????????????? Marticzko dasz radę??????????[/QUOTE] Byłoby super :) Ja już niestety nie dam rady wystawić :oops: Quote
Beatkaa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [h=5][SIZE=3]Moi drodzy, nasza Yoko ma się całkiem dobrze fizycznie :) Biegunka ustała, kupki duuuużo lepsze a i apetyt dopisuje:) Dzięki Magdzie K., Yoko ma zabezpieczone jedzonko. Bardzo dziękujemy, Magdo!! Dzięki Kunegundzie R. mała ma probiotyki , wielkie dzięki . [/SIZE]:loveu:[SIZE=3]Tylko psychicznie nasza Yoko jeszcze nie wydobrzała.... Czuje strach przed wychodzeniem z domu . :( W domku szaleje , bawi się z psami , jest radosna, a gdy trzeba wyjść siusiu pojawia się strach i mała kategorycznie odmawia:( Pani Jola pracuje nad tym ale łatwo nie jest.....[/SIZE][/h] Quote
Mika31 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 bidulka ile złych rzeczy musiało ją spotkać :shake: Quote
MALWA Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='Beatkaa'][B][SIZE=3]Moi drodzy, nasza Yoko ma się całkiem dobrze fizycznie :) Biegunka ustała, kupki duuuużo lepsze a i apetyt dopisuje:) Dzięki Magdzie K., Yoko ma zabezpieczone jedzonko. Bardzo dziękujemy, Magdo!! Dzięki Kunegundzie R. mała ma probiotyki , wielkie dzięki . [/SIZE]:loveu:[SIZE=3]Tylko psychicznie nasza Yoko jeszcze nie wydobrzała.... Czuje strach przed wychodzeniem z domu . :( W domku szaleje , bawi się z psami , jest radosna, a gdy trzeba wyjść siusiu pojawia się strach i mała kategorycznie odmawia:( Pani Jola pracuje nad tym ale łatwo nie jest.....[/SIZE][/B] [/QUOTE] To gdzie ona sie załatwia, skoro nie chce wychodzić? Jest mała, można jeszcze na rękach wynieść z domu, ale i tak wydaje mi się to straszne, z epies nie chce wychodizć, widac dobrze jej wdomu. Może jest tez tak, ze boi się, ze na tym dworzu zostanie............ Quote
iwonamaj Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Też tak sądzę, moja Emi dłuuuugo nie lubiła spacerków.... Quote
Beatkaa Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Małe komplikacje bo Pani Jola ma grypę i intensywna nauka siusiania na dworze nie jest teraz tak intensywna , ku uciesze Yoko :) Quote
Recommended Posts