mestudio Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) Kolejne pieski trafiły do przytuliska w Kozienicach.Są to dwie suczki. Dwa małe, wystraszone pieski. Czekają na sterylizację / kastrację,szczepienie i po dwóch tygodniach jadą dalej - do Radys:-(. Szukamy DT, kącika. Lepsze zdjęcia będą przy sterylizacji piesków. [FONT=lucida grande]Dwie bidulki - Łagodne, kochane. Sunia po lewej musiała niedawno rodzic - ma wielkie cycochy. Oba poniżej 10 kg. Więcej info i lepsze zdjęcia przy zabiegach sterylizacji.[/FONT] Edited September 18, 2013 by mestudio Quote
mestudio Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 (edited) 1. Sunia około 2-óch lat, malutka, 6 kg wagi. Jest bardzo łagodna i wystraszona. Wysterylizowana i zaszczepiona. Edited September 4, 2013 by mestudio Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Zaglądam do maluchów, ale sama jestem bezradna. Quote
Onaa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 A małe biedactwa :(. Czy one są wielkości jak jamnik ? Quote
Nadziejka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Zagladam :-(:-( cudne pisnunie ech ...zycie .. trzeba rozsylac watus Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Właśnie lecznica sprostowała informację - oba pieski to suczki. Jutro będę w mieście to zerknę jakie są duże. Bo poniżej 10 kg to malizny, zresztą widać, że to niskopodłogowe raczej. Quote
ajw Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 O matulu, zaglądam, podrzucam...:shake: kolejne biedactwa:placz: Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Dogo07 napisał(a):Kiedy będą po sterylce ? Jutro będę w lecznicy i się dowiem,ale im dłużej są bez sterylki tym więcej czasu mamy na znalezienie im domku. Quote
Onaa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Czyli od razu po zrobieniu sterylki wyjeżdżają tak ? Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Zaglądamy,ale jesteśmy bezradni,ale będę pytać tylko za efekt nie ręczę...Domów za mało-psów za dużo.. ------------------------------- Teraz dopiero zauważyłam-jest w dziale,,Przygarnij psa,,taki temathttp://www.dogomania.pl/forum/threads/246807-Sprawdzony-dom-dla-malutkiej-suni#t..Tylko czy ktos będzie chciał się ew.fatygowac do Radys?Oto jest pytanie.. E/W/R Edited September 4, 2013 by waldi481 uzupełnienie Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Dogo07 napisał(a):Czyli od razu po zrobieniu sterylki wyjeżdżają tak ? Nie, psy muszą być minimum 2 tygodnie w przytulisku, te są ze 2-3 dni. Zresztą one nie mogą pojechać, nic z tego. Przeciąganie sterylki to też jakiś sposób bo zaraz po niej nie wysyłają psiaków. Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 waldi481 napisał(a):Zaglądamy,ale jesteśmy bezradni,ale będę pytać tylko za efekt nie ręczę...Domów za mało-psów za dużo.. E/W/R Dziękujemy za odwiedziny. Niestety nawet chętnych na DT zbyt mało jest i dlatego często nie dajemy rady. Bardzo wszystkim dziękuję, że zajrzeliście. Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Zobacz proszę ten mój dopisek w poprzednim moim wejściu...Proszę.. Ela Edited September 12, 2013 by waldi481 literówki Quote
Onaa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Dałam na dwa wpisy w dziale Przygarne psa tak jak radziła Waldi481. Ale tam szukają piesków z dt. Dziękuję że zaglądacie. Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Witam kolejnych gości. Maleńka czarnuszka już po sterylizacji, w poście 2 wstawiłam jej zdjęcia. Quote
zachary Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jaka ta czarnulka smutaśna...Malizna kochana...Tak niewiele miejsca potrzebuje do szczęścia... Quote
Onaa Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ta druga też, i ma takie wielkie oczy, i chyba coś z noskiem ? Quote
zachary Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Mam nadzieję, że jeśli ma coś z noskiem, to została już zdiagnozowana weterynaryjnie...Mylę się?... Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Nic mi nie wiadomo o żadnych diagnozach chorobowych, a jak takowe są to weterynarze umieszczają je przy opisie psów,proszę nie wymyślajmy na zapas. Jutro będę w lecznicy to zapytam. Quote
Recommended Posts