Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moli@ wysyłam kasę, która poszła na Melę, pani Ania zaszalała i zabezpieczyła finansowo aż zanadto :) <3, rozliczę się potem z nią na koniec.

Posted
1 godzinę temu, dreag napisał:

Moli@ wysyłam kasę, która poszła na Melę, pani Ania zaszalała i zabezpieczyła finansowo aż zanadto :) <3, rozliczę się potem z nią na koniec.

Dzięki :)

Posted
17 godzin temu, dreag napisał:

Wpłynęło na konto 12.06 -  95,00zł

Dzięki :)

Posted
Dnia 11.06.2019 o 20:15, Moli@ napisał:

gdy pojedzie już do swego domku czy można podmienić je na Gucia?

Moli@, ja jedno ogłoszenie Melci mam wyróżnione do 27. czerwca. Jeżeli uważasz, że mogę je podmienić na Gucia, aby wyróżnienie się nie zmarnowało, to podeślij mi opis Gucia - dzisiaj zrobię ogłoszenie :) To zajmie mi chwilę, tak myślę, a niech Gucio już sie pokazuje.

Posted

PS: Szukam transportu dla szczeniorki z Tomaszowa, ratuje nas transport do Wrocławia (Panstwo mogą podjechać do Wrocławia, dalej nie, bo nie są mobilni). Czy byłaby szansa, aby upchnąć jeszcze w Wasz transport szczeniaczkę? I dokąd musielibyśmy dowieźć? Łatwiej będzie nam znaleźć transport do Warszawy/Lublina etc. niż do Wrocławia od nas, na razie odpowiada głucha cisza... Malutka pojechałaby w transporterku. Dorzucimy się do transportu (tzn. DS powiedział, że 200zł może dać na transport, resztę - jak trzeba, opłacimy z własnych kieszeni). Przepraszam, że tak bezczelnie wtryniam się ze swoją maluszką, ale już nie mam pomysłu, gdzie szukać tego transportu...

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Moli@, ja jedno ogłoszenie Melci mam wyróżnione do 27. czerwca. Jeżeli uważasz, że mogę je podmienić na Gucia, aby wyróżnienie się nie zmarnowało, to podeślij mi opis Gucia - dzisiaj zrobię ogłoszenie :) To zajmie mi chwilę, tak myślę, a niech Gucio już sie pokazuje.

Gucio – wiek 1,5 / 2 lata

- waga około 14 kg - nie jest gruby tylko umięśniony - widoczne i wyczuwalne pod ręką. Wysportowany chłopczyk

- wzrost 31 cm

- długość  50 cm + 10cm szyja + wydłużona główka – długaśny jest ,)

- krótkowłosy ( sierść jamnicza)

- zdrowy

- po zabiegu kastracji

- pakiet szczepień

- odrobaczony

- zabezpieczony od pcheł i kleszczy

- czip zarejestrowany w międzynarodowej bazie

- pogodny, odważny, zrównoważony, przyjazny w stosunku do ludzi i zwierząt

- posłuszny

- w domu zachowuje czystość, nie niszczy – mebli, wykładzin, legowiska…, interesują go tylko buty! -(nie gryzie – zbiera, wynosi z domu)

- umie chodzić na smyczy, nie reaguje strachem na przejeżdżające samochody, nie goni rowerzystów, nie chowa się przed ludźmi.  W mieście nie panikuje ale trzeba poduczyć / przyzwyczaić do nowych warunków/otoczenia)

- chętnie nawiązuje kontakt z psami spotkanymi na spacerze - nie wzbudza agresji

- nie ma problemów w samochodzie – spokojnie leży na tylnej kanapie

Posted

Pani Ania przysłała dla Meli nowe szeleczki, obrożę, smycz... i smycz samochodową :)

Na spacerze w nowych szeleczkach..., prowadzi pani której Mela nie zna.

100_4239.JPG

100_4246.JPG

100_4247.JPG

100_4250.JPG

• Upvote 1
Posted

Melcia w drodze ... :)

- zabezpieczona pipetą od kleszczy lipiec - opakowanie z nazwą preparatu dołączyłam do książeczki

- adresatka (Mela - numer telefonu dreag)

100_4320.JPG

Przesiadka... w Białym

100_4321.JPG

Wygodnie, kanapa w samochodzie do dyspozycji Meli  :)

100_4322.JPG

100_4323.JPG