Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiniu,nie płacz,masz tutaj dla poprawy nastroju zdjęcia Koksia,spójrz jak sie cieszy gdy Go odwiedzam obowiązkowo biegnie po buta lub kapcia i biega z nim dookoła pokoju cały szczęśliwy.A tym razem to nawet wziął dwa kapcie równocześnie i biegał z nimi w kółko:

Posted

Mysle ze nie możecie Cioteczki za wiele zrobic,przede wszystkim wspierać nas duchowo(mnie i Koksia) i trzymać kciuki aby sie w końcu udało i przede wszystkim zaufać mi.... ja sama powiedziałam,że niestety ale Koksiu jest trudnym psem,kochanym ale o zwichrowanej psychice.... w dodatku związał sie baaardzo mocno juz ze mna i domem tymczasowym,dlatego szukam Mu domu tu na miejscu,aby mieć nad nim kontrolę i w razie czego pomóc,jemu i nowym właścicielom,których czeka nie lada wyzwanie....Wczesniej
ogłaszaliśmy na innych forach,teraz ma pełno wieszanych przez mnie i mojego TŻ ogłoszeń na mieście,był tez w szcz-skiej gazecie. Tak jak pisałam w poście nr nie dam go do innego miasta,gdyż kolejnego porzucenia(jakby to odebrał)by nie przeżył.On już jest najtrudniejszym psem z jakim do tej pory miałam do czynienia(pozostawiony sam przez 5 min w pokoju wyje,jest też parę innych rzeczy)-dlatego szukam mu domu na miejscu,gdyż nigdy go nie zostawię,będę Go zawsze odwiedzać,nie pozwolę na to by
jego psychika ucierpiała jeszcze bardziej,wtedy najlepszy bahawiorysta nie pomoże..Wykupujac Go ze schronu,wzięłam jego los w swoje ręcę i jestem za niego odpowiedzialna.Mam nadzieje,ze już niedługo,coś się wyklaruje.