matinestka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hello :d wpadliśmy sie z impetem cała Brygadą przywitac się z Czikunia i jej Pańcią .. a wy pewnie śpicie jak susły :eviltong: hihihiih pozdrawiamy serdecznie:D :bluepaw: Quote
psiulka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Pewnie, ze mam :) www.edysia14.fotka.pl :D Zaprosiłam Cię do znajomych :D [quote name='basia bonnie']aa padam! jaki świetny banerek!!! :loveu: :loveu: :loveu: A dziękuję :loveu: Bannerek wykonany przez BBetę :D [quote name='matinestka']hello :d wpadliśmy sie z impetem cała Brygadą przywitac się z Czikunia i jej Pańcią .. a wy pewnie śpicie jak susły :eviltong: hihihiih pozdrawiamy serdecznie:D :bluepaw: Hej Mati :evil_lol: My już nie śpimy od 7 - a to wyczyn :cool3: W końcu dzisiaj wystawa, to trzeba wstać wcześniej :D Również pozdrawiamy :D Quote
eduso Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Urocza :-) Bannerek rewelacyjny - zachecil mnie do blizszego poznaniaTwojej Czikusi. Fajnie pokonuje przeszkody :-) Quote
Mudik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Czikusia śliczna a ten jej brat? Dżeki jest na żywo tez taki no błękitny? Ciekawe skąd umaszczenie lila u kundelka.Pozdrawiamy! Quote
psiulka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 [quote name='eduso']Urocza :-) Bannerek rewelacyjny - zachecil mnie do blizszego poznaniaTwojej Czikusi. Fajnie pokonuje przeszkody :-) Dziękuję :) Bannerek wykonany przez BBetę, to dlatego taki ładny :lol: [quote name='Mudik']Czikusia śliczna a ten jej brat? Dżeki jest na żywo tez taki no błękitny? Ciekawe skąd umaszczenie lila u kundelka.Pozdrawiamy! To nie jest jej brat, tylko sąsiad, a właściwie już nie... Bo Dżeki zginął w Sylwestra... :( [quote name='dadiii']siemka!!! co u was?? :D:D Hej ;) Nic nowego, zdjęć wiele nie mamy, bo pogoda brzydka i aparatu nie biorę :shake: Quote
dadiii Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 no ale jakies foty w domciu mozna porobic no nie :D:D:D Quote
psiulka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='dadiii']no ale jakies foty w domciu mozna porobic no nie :D:D:D No można niby, ale efektowniejsze wychodzą na polu ;) Quote
dadiii Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ale licza sie kazde fotki :D:D:D:D nawet i te mniej efektowne :D Quote
basia bonnie Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ale śliczne, nastrojowe foto :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BBeta Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Tylko jedna fotka? :shake: Chcemy więcej Quote
psiulka Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Zaraz dam jeszcze jakieś :eviltong: Quote
BBeta Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='psiulka']Zaraz dam jeszcze jakieś :eviltong: Czekam :diabloti: Quote
BBeta Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Ciekawe :crazyeye: Ale to STANOWCZO za mało :diabloti: Quote
Marlena:) Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Wieczorne mizianka dla Cziki :cool3: ... śliczne focieee:loveu: Quote
ewatr Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='psiulka'][http://img169.imageshack.us/img169/1456/dsc069132rf9ht1.jpg Wystarczy? :diabloti: Ale fajne :crazyeye::lol: Quote
psiulka Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [quote name='BBeta']Ciekawe :crazyeye: Ale to STANOWCZO za mało :diabloti: A podoba się? :diabloti: [quote name='Marlena:)']Wieczorne mizianka dla Cziki :cool3: ... śliczne focieee:loveu: Witamy u nas! :multi: Mizianka przekazane :loveu: [quote name='ewatr']Ale fajne :crazyeye::lol: Dzięki :loveu: Quote
Mi. Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 z ciekawości przyprowadził mnie tu twój śliczny bannerek:cool1:. Ciekawa galeria, Czikusia obłędna;). Alllllleeee mam jedno ALE:eviltong:. NIE ma ZDJĘĆ:diabloti:i jest cicho! Szybko wstawiaj coś nowego:cool1: Quote
Luzia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Witam się po przerwie :oops: Pozdrawiam z Fuńcią :buzi: Quote
psiulka Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='Mi.']z ciekawości przyprowadził mnie tu twój śliczny bannerek:cool1:. Ciekawa galeria, Czikusia obłędna;). Alllllleeee mam jedno ALE:eviltong:. NIE ma ZDJĘĆ:diabloti:i jest cicho! Szybko wstawiaj coś nowego:cool1: Witaj :multi: Zdjęcia są tylko rzadko :evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Witam się po przerwie :oops: Pozdrawiam z Fuńcią :buzi: Witajcie! :multi: Co Was tak dlugo nie było? :loveu: [quote name='Mi.']co tak u was cicho? :oops: Nikt nie wchodzi, nie pisze... :eviltong: (Za chwilkę zdjęcie dam jakieś :cool3:) Quote
Recommended Posts