Matusz Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 a gdzie fotki spacerowe ??:eviltong::eviltong: Quote
psiulka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='ewatr']Nie bij ........:evil_lol: bo sie przestrasze i znowu mnie miesiac nie bedzie :eviltong: a zdjec nie dawkuj tylko trzaskaj foty naokoło - masz porzadny sprzet to mozesz szaleć :multi: Oj, nawet nie próbuj znowu się tyle nie zjawiać :diabloti: Tylko trzeba też miec co focić, o :eviltong: [quote name='Cambel&Megi']Ooo popieram :p http://lh3.google.pl/psiulka/R4e6lKG_I_I/AAAAAAAAAh0/hJKCUDeClOk/90.JPG?imgmax=640 :loveu::loveu: Hmmm a Wam jamnikowy wet nie kazał się odchudzać? :lol: Mi nie kazał, Czice powiedział, że mogłaby trochę schudnąć i dał nawet próbki RC specjalne, ale co z tego jak one leżą i leżą i nikt ich nie je :shake: [quote name='basia bonnie']super, że obróżka się podoba! :multi: i ślicznie Czika w niej wygląda :) :loveu: :loveu: Bardzo się podoba! :multi: :loveu: Dziękuję! :multi: Quote
psiulka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 [quote name='Matusz']a gdzie fotki spacerowe ??:eviltong::eviltong: Spacerowe już się skończyły :eviltong: Ale nowe będą jakoś tak na weekendzie :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='psiulka'] Tylko trzeba też miec co focić, o :eviltong: Mi nie kazał, Czice powiedział, że mogłaby trochę schudnąć i dał nawet próbki RC specjalne, ale co z tego jak one leżą i leżą i nikt ich nie je :shake: Jak to nie masz? Czikula, inne piesy..Właśnie, jest Dżek.. ? I tyyle pól tam macie.....:loveu::loveu::loveu: Tyle focenia, uh. No no, o to chodziło :eviltong: Hmm wydaje mi się, że Senior mają w składzie mniej tuczących składników, tylko zmniejszyć dawkę. Megi mi też zgrubła teraz, takie tłuste boczki :eviltong: A próbkę Royala ostatnio znalazłam z wystawy w sierpniu :eviltong: Quote
ewelinabuck Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 sliczne foteczki a i przepieknie jej w nowej obrozce:loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Jak to nie masz? Czikula, inne piesy..Właśnie, jest Dżek.. ? I tyyle pól tam macie.....:loveu::loveu::loveu: Tyle focenia, uh. No no, o to chodziło :eviltong: Hmm wydaje mi się, że Senior mają w składzie mniej tuczących składników, tylko zmniejszyć dawkę. Megi mi też zgrubła teraz, takie tłuste boczki :eviltong: A próbkę Royala ostatnio znalazłam z wystawy w sierpniu :eviltong: Teraz będę miała więcej czasu to pofocę psiury ;) A pól to wcale nie tak dużo jak sie wydaje, bo to koło Goni to są taaaakie pola, sama wiesz :cool3: A Czika wybredna je tylko mini beauty albo mini sensible i tyle. No więc niestety :eviltong: [quote name='ewelinabuck']sliczne foteczki a i przepieknie jej w nowej obrozce:loveu::loveu::loveu: Dziękuję! :cool3: Jeszcze kilka zdjęć leniucha.. Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Cześć wredna istoto :loveu: [quote name='psiulka'] A pól to wcale nie tak dużo jak sie wydaje, bo to koło Goni to są taaaakie pola, sama wiesz :cool3: Ha :cool3: Wymarzone pola - bez żadnej zwierzyny, a teraz zima to i facetów z motykami nie ma :diabloti: Niech tylko sprobują tam osiedle budować :x Ślicznosci :loveu::loveu: http://lh6.google.pl/psiulka/R4p7DKG_JEI/AAAAAAAAAi0/RFwZAjfus4g/113.JPG?imgmax=640 Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Cześć wredna istoto :loveu: Ha :cool3: Wymarzone pola - bez żadnej zwierzyny, a teraz zima to i facetów z motykami nie ma :diabloti: Niech tylko sprobują tam osiedle budować :x Ślicznosci :loveu::loveu: http://lh6.google.pl/psiulka/R4p7DKG_JEI/AAAAAAAAAi0/RFwZAjfus4g/113.JPG?imgmax=640 Hej GOŃO :loveu: Wiesz co Ci powiem? Że bez zwierzyny to żadne pola, o. :eviltong: Mają być sarny, zajączki i wronki, taaak! :multi: A co do facetów z motykami to opowiadałam Ci może o takim jednym co miał nawet wóz jakiś drewniany na dwóch kołach i zagadał do mnie i do koleżanki? Ha, ma się powodzenie, a jak :diabloti: Osiedla nie wybudują, bo zwołamy naradę facetów z motykami i dopiero będzie rzeź! :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='psiulka']Hej GOŃO :loveu: Wiesz co Ci powiem? Że bez zwierzyny to żadne pola, o. :eviltong: Mają być sarny, zajączki i wronki, taaak! :multi: A co do facetów z motykami to opowiadałam Ci może o takim jednym co miał nawet wóz jakiś drewniany na dwóch kołach i zagadał do mnie i do koleżanki? Ha, ma się powodzenie, a jak :diabloti: Osiedla nie wybudują, bo zwołamy naradę facetów z motykami i dopiero będzie rzeź! :mad: Osz Ty :x :evil_lol: Zwierzyna dopuszczalna na Azowej liście to bażant bądź wrona, która w pewnym momencie robi frrrrryyyy i ni ma. Jak jest sarna lub zając to Azy nie ma. Dopiero jak jej sił zabraknie to sie orientuje, że przebiegła spory kawał i nie za bardzo wie jak wrócić. :evil_lol: Wiesz co Ci powiem? Tutejsi ludzie są fajni :evil_lol: Ja mialam przyjemność rozmawiać z gościem co w polach zapijał smutki w piweczku :lol: Quote
Magdalenkl Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 g_o_n_i_a napisał(a): Ja mialam przyjemność rozmawiać z gościem co w polach zapijał smutki w piweczku :lol: Gonia ma znajomosci:razz: Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Osz Ty :x :evil_lol: Zwierzyna dopuszczalna na Azowej liście to bażant bądź wrona, która w pewnym momencie robi frrrrryyyy i ni ma. Jak jest sarna lub zając to Azy nie ma. Dopiero jak jej sił zabraknie to sie orientuje, że przebiegła spory kawał i nie za bardzo wie jak wrócić. :evil_lol: Wiesz co Ci powiem? Tutejsi ludzie są fajni :evil_lol: Ja mialam przyjemność rozmawiać z gościem co w polach zapijał smutki w piweczku :lol: Emówa :evil_lol: A bądź kruk też się załapuje na listę? :evil_lol: A co do fryyy to prawdą jest, że one robią fffrrruuuu, albo skrzeczą + fffrrruu, a nie jakieś tam podroby. Ostatnio nad potokami było właśnie 5 sarenek :loveu: Tyle, że zdjęcia się zamydliły, bo robiłam w trybie automatycznym :oops: Łaa :loveu: Też bym tak chciała, zapoznasz mnie z nim? To ja Cię zapoznam z moim kuzynem i będziemy kwita. :lol: Porozmawialiście coś na poważne życiowe tematy? :eviltong: [quote name='Magdalenkl']Gonia ma znajomosci:razz: No to ba, w końcu w Słocinie to takie ludzie są wszyscy przyjaźnie do siebie nastawieni. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='psiulka']Emówa :evil_lol: A bądź kruk też się załapuje na listę? :evil_lol: A co do fryyy to prawdą jest, że one robią fffrrruuuu, albo skrzeczą + fffrrruu, a nie jakieś tam podroby. Ostatnio nad potokami było właśnie 5 sarenek :loveu: Tyle, że zdjęcia się zamydliły, bo robiłam w trybie automatycznym :oops: Łaa :loveu: Też bym tak chciała, zapoznasz mnie z nim? To ja Cię zapoznam z moim kuzynem i będziemy kwita. :lol: Porozmawialiście coś na poważne życiowe tematy? :eviltong: No to ba, w końcu w Słocinie to takie ludzie są wszyscy przyjaźnie do siebie nastawieni. :evil_lol: Ja Ci dam emówe :x :evil_lol: Kruk, a nawet gołąb!! :diabloti: Krowa też może być i kret w kretówce - widzisz jak sie lista rozrosła? :razz: Przepraszam, ale nie wszystkie ptaki skrzeczą. :diabloti: A wyszło Ci jakieś zdjęcie? Jak tak to pokazuj!! :loveu: Ja się boję Twojego kuzyna to raz, a poza tym to żeby się umówić z moim znajomym to musisz poczekać na czerwiec/lipiec, a w dodatku musisz wyjść tam na tą górę pod krzyż :diabloti: [quote name='Magdalenkl']Gonia ma znajomosci:razz: Wiadomo :eviltong: Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Ja Ci dam emówe :x :evil_lol: Kruk, a nawet gołąb!! :diabloti: Krowa też może być i kret w kretówce - widzisz jak sie lista rozrosła? :razz: Przepraszam, ale nie wszystkie ptaki skrzeczą. :diabloti: A wyszło Ci jakieś zdjęcie? Jak tak to pokazuj!! :loveu: Ja się boję Twojego kuzyna to raz, a poza tym to żeby się umówić z moim znajomym to musisz poczekać na czerwiec/lipiec, a w dodatku musisz wyjść tam na tą górę pod krzyż :diabloti: To jak mam w końcu do Ciebie mówić? Zbrzydło Ci emo?! :mad: Krówka nad potokami zawsze jest latem i wczesną jesienią :loveu: Nawet mam zdjęcia, o! Tam nad potokami to masa różnych zwierząt - ślimaki, motyle, padżonki, kuniki, no i właśnie krówka :loveu: Zaraz wrzucę :eviltong: Boisz się go? A z jakiego powodu? :eviltong: Zgadzam się na warunki, a zaprowadzisz mnie do niego? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='psiulka']To jak mam w końcu do Ciebie mówić? Zbrzydło Ci emo?! :mad: Krówka nad potokami zawsze jest latem i wczesną jesienią :loveu: Nawet mam zdjęcia, o! Tam nad potokami to masa różnych zwierząt - ślimaki, motyle, padżonki, kuniki, no i właśnie krówka :loveu: Zaraz wrzucę :eviltong: Boisz się go? A z jakiego powodu? :eviltong: Zgadzam się na warunki, a zaprowadzisz mnie do niego? :evil_lol: Jestem GONIA, miło mi :evil_lol: Na "moich polach" to króweczka stoi od kwietnia do września/października :razz::loveu: Czekam czekam :loveu: Bo tak. :p Nie wiem czy akurat wtedy będzie. :diabloti: Ma bardzo napięty grafik. Quote
psiulka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='g_o_n_i_a']Jestem GONIA, miło mi :evil_lol: Na "moich polach" to króweczka stoi od kwietnia do września/października :razz::loveu: Czekam czekam :loveu: Bo tak. :p Nie wiem czy akurat wtedy będzie. :diabloti: Ma bardzo napięty grafik. ilona - mi również :lol: Muszę poznać Twoją krówkę - jaki u niej przeważa kolor? :eviltong: A co do kuzynka, to on jest całkiem fajny :eviltong: Ach, widać że to odpowiedzialny chłopak - pracuje na swoje utrzymanie, pewnie dlatego nie ma za dużo czasu.. :lol: Wstyd pokazywać :oops: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='psiulka']ilona - mi również :lol: Muszę poznać Twoją krówkę - jaki u niej przeważa kolor? :eviltong: A co do kuzynka, to on jest całkiem fajny :eviltong: Ach, widać że to odpowiedzialny chłopak - pracuje na swoje utrzymanie, pewnie dlatego nie ma za dużo czasu.. :lol: Wstyd pokazywać :oops: :multi:Ulala mam nową koleżankę :diabloti: Moja krowa ma brązowego dużo, była u nas w galeryjce, zaraz Ci znajdę :D -> http://img166.imageshack.us/img166/3052/22951126bg6.jpg :loveu: Nieprawda, teraz tak mówisz. :placz: W koncu rolnik :diabloti: Sarenki :multi::loveu: http://img508.imageshack.us/img508/9818/40kc6.jpg Quote
Cambel&Megi Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Teraz będę miała więcej czasu to pofocę psiury ;-) A pól to wcale nie tak dużo jak sie wydaje, bo to koło Goni to są taaaakie pola, sama wiesz :cool3: A Czika wybredna je tylko mini beauty albo mini sensible i tyle. No więc niestety :eviltong:Czekam na efekty ;) Zawsze możesz iść własnie na pola koło Goni :eviltong: Ja mam 'trochę' dalej.. :( Hmmm no wet raczej tego nie mówił tego od tak, żeby powiedzieć, jeśli już mini beauty, sensible, to może mniejsze dawki ? http://lh3.google.pl/psiulka/R4p7BaG_JCI/AAAAAAAAAik/b-7i5MsoIlM/111.JPG?imgmax=640 Ale uśmiechnięta :loveu: Quote
psiulka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='ewatr']O sarenki :lol: dzien dobry :loveu: Dobry wieczór Ewcia! :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']:multi:Ulala mam nową koleżankę :diabloti: Moja krowa ma brązowego dużo, była u nas w galeryjce, zaraz Ci znajdę :D -> http://img166.imageshack.us/img166/3052/22951126bg6.jpg :loveu: Nieprawda, teraz tak mówisz. :placz: W koncu rolnik :diabloti: Sarenki :multi::loveu: http://img508.imageshack.us/img508/9818/40kc6.jpg Ooo, a zapoznasz mnie z nią? :evil_lol: Jaka Twoja krowa jest pozioma! :loveu: Sliczna!! :loveu: Ja Ci tu pokaże moją (Jakość nie bardzo, bo to z ixusa) I wiesz co mam jeszcze? Jak już się zrobimy na EMO i wyrzucą nas z domu to zamieszkamy w... :evil_lol: A jak mówiłam wcześniej o kuzynie? :-o Rolnik sam w dolinie, rolnik sam w dolinie... :eviltong: [quote name='Cambel&Megi']Czekam na efekty ;) Zawsze możesz iść własnie na pola koło Goni :eviltong: Ja mam 'trochę' dalej.. :( Hmmm no wet raczej tego nie mówił tego od tak, żeby powiedzieć, jeśli już mini beauty, sensible, to może mniejsze dawki ? http://lh3.google.pl/psiulka/R4p7BaG_JCI/AAAAAAAAAik/b-7i5MsoIlM/111.JPG?imgmax=640 Ale uśmiechnięta :loveu: Na efekty jeszcze czas :eviltong: Busem w jakieś 20 min już dojedziesz, a ja na nogach mam do Goni z pół godziny w moim tempie :evil_lol: To wtedy Czika fru na górę i je to co Ciotka jej daje... :roll: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='psiulka']Ooo, a zapoznasz mnie z nią? :evil_lol: Jaka Twoja krowa jest pozioma! :loveu: Sliczna!! :loveu: Ja Ci tu pokaże moją (Jakość nie bardzo, bo to z ixusa) I wiesz co mam jeszcze? Jak już się zrobimy na EMO i wyrzucą nas z domu to zamieszkamy w... :evil_lol: A jak mówiłam wcześniej o kuzynie? :-o Rolnik sam w dolinie, rolnik sam w dolinie... :eviltong: Juz mi chcesz zabierac nowa kolezanke? :placz::eviltong: Moja krowa ladniejsza :loveu: Nie mozemy tam zamieszkac, tam przeciez przychodza sarny na jedzonko, bo im z Albina tam daja :cool3: Kiedys jak Aza zobaczyla sarny w tych polach to tam zakonczyla swoj maraton:razz: Mowilas, ze on jest inny? :diabloti: Quote
ewatr Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Wysoko mierzycie jak chcecie tak zamieszkać :diabloti:;) http://img166.imageshack.us/img166/1976/10ev5.jpg ja wprawdzie rownież marze o domu pod lasem ale bez przesady :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='ewatr']Wysoko mierzycie jak chcecie tak zamieszkać :diabloti:;) http://img166.imageshack.us/img166/1976/10ev5.jpg ja wprawdzie rownież marze o domu pod lasem ale bez przesady :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Poprawka, to ILONEK chce tam mieszkać, ja wybieram Bieszczady:diabloti: Quote
psiulka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Juz mi chcesz zabierac nowa kolezanke? :placz::eviltong: Moja krowa ladniejsza :loveu: Nie mozemy tam zamieszkac, tam przeciez przychodza sarny na jedzonko, bo im z Albina tam daja :cool3: Kiedys jak Aza zobaczyla sarny w tych polach to tam zakonczyla swoj maraton:razz: Mowilas, ze on jest inny? :diabloti: A fajna chociaż ta koleżanka? :cool3: A skąd Ty o tym wiesz? :diabloti: Pewnie już wcześniej próbowałaś tam zamieszkać - przyznaj się o :diabloti: Nie biegłaś nigdy za sarną? Żałuj, bo Azowa traci fajną zabawę :eviltong: No tak mi się wydaje, że jest inny od 'szkolnej elity' :diabloti: ewatr napisał(a):Wysoko mierzycie jak chcecie tak zamieszkać :diabloti:;) http://img166.imageshack.us/img166/1976/10ev5.jpg ja wprawdzie rownież marze o domu pod lasem ale bez przesady :evil_lol: No w końcu coś za coś :diabloti: Słocina to prawie jak Bieszczady, o :loveu: g_o_n_i_a napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Poprawka, to ILONEK chce tam mieszkać, ja wybieram Bieszczady:diabloti: Zgapiasz od Ewci :mad: Quote
psiulka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Spalone :diabloti: To już nie Udaję, że śpię Quote
Recommended Posts