Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatr']Nie bij ........:evil_lol: bo sie przestrasze i znowu mnie miesiac nie bedzie :eviltong:

a zdjec nie dawkuj tylko trzaskaj foty naokoło - masz porzadny sprzet to mozesz szaleć :multi:

Oj, nawet nie próbuj znowu się tyle nie zjawiać :diabloti:

Tylko trzeba też miec co focić, o :eviltong:

[quote name='Cambel&Megi']Ooo popieram :p

http://lh3.google.pl/psiulka/R4e6lKG_I_I/AAAAAAAAAh0/hJKCUDeClOk/90.JPG?imgmax=640

:loveu::loveu:

Hmmm a Wam jamnikowy wet nie kazał się odchudzać? :lol:

Mi nie kazał, Czice powiedział, że mogłaby trochę schudnąć i dał nawet próbki RC specjalne, ale co z tego jak one leżą i leżą i nikt ich nie je :shake:

[quote name='basia bonnie']super, że obróżka się podoba! :multi:
i ślicznie Czika w niej wygląda :) :loveu: :loveu:

Bardzo się podoba! :multi: :loveu:
Dziękuję! :multi:

Posted

[quote name='psiulka']
Tylko trzeba też miec co focić, o :eviltong:

Mi nie kazał, Czice powiedział, że mogłaby trochę schudnąć i dał nawet próbki RC specjalne, ale co z tego jak one leżą i leżą i nikt ich nie je :shake:

Jak to nie masz? Czikula, inne piesy..Właśnie, jest Dżek.. ?

I tyyle pól tam macie.....:loveu::loveu::loveu: Tyle focenia, uh.

No no, o to chodziło :eviltong: Hmm wydaje mi się, że Senior mają w składzie mniej tuczących składników, tylko zmniejszyć dawkę. Megi mi też zgrubła teraz, takie tłuste boczki :eviltong:
A próbkę Royala ostatnio znalazłam z wystawy w sierpniu :eviltong:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Jak to nie masz? Czikula, inne piesy..Właśnie, jest Dżek.. ?

I tyyle pól tam macie.....:loveu::loveu::loveu: Tyle focenia, uh.

No no, o to chodziło :eviltong: Hmm wydaje mi się, że Senior mają w składzie mniej tuczących składników, tylko zmniejszyć dawkę. Megi mi też zgrubła teraz, takie tłuste boczki :eviltong:
A próbkę Royala ostatnio znalazłam z wystawy w sierpniu :eviltong:

Teraz będę miała więcej czasu to pofocę psiury ;)

A pól to wcale nie tak dużo jak sie wydaje, bo to koło Goni to są taaaakie pola, sama wiesz :cool3:
A Czika wybredna je tylko mini beauty albo mini sensible i tyle. No więc niestety :eviltong:

[quote name='ewelinabuck']sliczne foteczki a i przepieknie jej w nowej obrozce:loveu::loveu::loveu:

Dziękuję! :cool3:

Jeszcze kilka zdjęć leniucha..

Posted

Cześć wredna istoto :loveu:

[quote name='psiulka']
A pól to wcale nie tak dużo jak sie wydaje, bo to koło Goni to są taaaakie pola, sama wiesz :cool3:

Ha :cool3: Wymarzone pola - bez żadnej zwierzyny, a teraz zima to i facetów z motykami nie ma :diabloti: Niech tylko sprobują tam osiedle budować :x

Ślicznosci :loveu::loveu:
http://lh6.google.pl/psiulka/R4p7DKG_JEI/AAAAAAAAAi0/RFwZAjfus4g/113.JPG?imgmax=640

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Cześć wredna istoto :loveu:

Ha :cool3: Wymarzone pola - bez żadnej zwierzyny, a teraz zima to i facetów z motykami nie ma :diabloti: Niech tylko sprobują tam osiedle budować :x

Ślicznosci :loveu::loveu:
http://lh6.google.pl/psiulka/R4p7DKG_JEI/AAAAAAAAAi0/RFwZAjfus4g/113.JPG?imgmax=640

Hej GOŃO :loveu:

Wiesz co Ci powiem? Że bez zwierzyny to żadne pola, o. :eviltong: Mają być sarny, zajączki i wronki, taaak! :multi: A co do facetów z motykami to opowiadałam Ci może o takim jednym co miał nawet wóz jakiś drewniany na dwóch kołach i zagadał do mnie i do koleżanki? Ha, ma się powodzenie, a jak :diabloti: Osiedla nie wybudują, bo zwołamy naradę facetów z motykami i dopiero będzie rzeź! :mad:

Posted

[quote name='psiulka']Hej GOŃO :loveu:

Wiesz co Ci powiem? Że bez zwierzyny to żadne pola, o. :eviltong: Mają być sarny, zajączki i wronki, taaak! :multi: A co do facetów z motykami to opowiadałam Ci może o takim jednym co miał nawet wóz jakiś drewniany na dwóch kołach i zagadał do mnie i do koleżanki? Ha, ma się powodzenie, a jak :diabloti: Osiedla nie wybudują, bo zwołamy naradę facetów z motykami i dopiero będzie rzeź! :mad:
Osz Ty :x :evil_lol:
Zwierzyna dopuszczalna na Azowej liście to bażant bądź wrona, która w pewnym momencie robi frrrrryyyy i ni ma. Jak jest sarna lub zając to Azy nie ma. Dopiero jak jej sił zabraknie to sie orientuje, że przebiegła spory kawał i nie za bardzo wie jak wrócić. :evil_lol:
Wiesz co Ci powiem? Tutejsi ludzie są fajni :evil_lol: Ja mialam przyjemność rozmawiać z gościem co w polach zapijał smutki w piweczku :lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Osz Ty :x :evil_lol:
Zwierzyna dopuszczalna na Azowej liście to bażant bądź wrona, która w pewnym momencie robi frrrrryyyy i ni ma. Jak jest sarna lub zając to Azy nie ma. Dopiero jak jej sił zabraknie to sie orientuje, że przebiegła spory kawał i nie za bardzo wie jak wrócić. :evil_lol:
Wiesz co Ci powiem? Tutejsi ludzie są fajni :evil_lol: Ja mialam przyjemność rozmawiać z gościem co w polach zapijał smutki w piweczku :lol:

Emówa :evil_lol:
A bądź kruk też się załapuje na listę? :evil_lol: A co do fryyy to prawdą jest, że one robią fffrrruuuu, albo skrzeczą + fffrrruu, a nie jakieś tam podroby. Ostatnio nad potokami było właśnie 5 sarenek :loveu: Tyle, że zdjęcia się zamydliły, bo robiłam w trybie automatycznym :oops:
Łaa :loveu: Też bym tak chciała, zapoznasz mnie z nim? To ja Cię zapoznam z moim kuzynem i będziemy kwita. :lol: Porozmawialiście coś na poważne życiowe tematy? :eviltong:

[quote name='Magdalenkl']Gonia ma znajomosci:razz:

No to ba, w końcu w Słocinie to takie ludzie są wszyscy przyjaźnie do siebie nastawieni. :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']Emówa :evil_lol:
A bądź kruk też się załapuje na listę? :evil_lol: A co do fryyy to prawdą jest, że one robią fffrrruuuu, albo skrzeczą + fffrrruu, a nie jakieś tam podroby. Ostatnio nad potokami było właśnie 5 sarenek :loveu: Tyle, że zdjęcia się zamydliły, bo robiłam w trybie automatycznym :oops:
Łaa :loveu: Też bym tak chciała, zapoznasz mnie z nim? To ja Cię zapoznam z moim kuzynem i będziemy kwita. :lol: Porozmawialiście coś na poważne życiowe tematy? :eviltong:

No to ba, w końcu w Słocinie to takie ludzie są wszyscy przyjaźnie do siebie nastawieni. :evil_lol:
Ja Ci dam emówe :x :evil_lol:
Kruk, a nawet gołąb!! :diabloti: Krowa też może być i kret w kretówce - widzisz jak sie lista rozrosła? :razz:
Przepraszam, ale nie wszystkie ptaki skrzeczą. :diabloti:

A wyszło Ci jakieś zdjęcie? Jak tak to pokazuj!! :loveu:

Ja się boję Twojego kuzyna to raz, a poza tym to żeby się umówić z moim znajomym to musisz poczekać na czerwiec/lipiec, a w dodatku musisz wyjść tam na tą górę pod krzyż :diabloti:

[quote name='Magdalenkl']Gonia ma znajomosci:razz:
Wiadomo :eviltong:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ja Ci dam emówe :x :evil_lol:
Kruk, a nawet gołąb!! :diabloti: Krowa też może być i kret w kretówce - widzisz jak sie lista rozrosła? :razz:
Przepraszam, ale nie wszystkie ptaki skrzeczą. :diabloti:

A wyszło Ci jakieś zdjęcie? Jak tak to pokazuj!! :loveu:

Ja się boję Twojego kuzyna to raz, a poza tym to żeby się umówić z moim znajomym to musisz poczekać na czerwiec/lipiec, a w dodatku musisz wyjść tam na tą górę pod krzyż :diabloti:

To jak mam w końcu do Ciebie mówić? Zbrzydło Ci emo?! :mad:
Krówka nad potokami zawsze jest latem i wczesną jesienią :loveu: Nawet mam zdjęcia, o! Tam nad potokami to masa różnych zwierząt - ślimaki, motyle, padżonki, kuniki, no i właśnie krówka :loveu:

Zaraz wrzucę :eviltong:

Boisz się go? A z jakiego powodu? :eviltong:

Zgadzam się na warunki, a zaprowadzisz mnie do niego? :evil_lol:

Posted

[quote name='psiulka']To jak mam w końcu do Ciebie mówić? Zbrzydło Ci emo?! :mad:
Krówka nad potokami zawsze jest latem i wczesną jesienią :loveu: Nawet mam zdjęcia, o! Tam nad potokami to masa różnych zwierząt - ślimaki, motyle, padżonki, kuniki, no i właśnie krówka :loveu:

Zaraz wrzucę :eviltong:

Boisz się go? A z jakiego powodu? :eviltong:

Zgadzam się na warunki, a zaprowadzisz mnie do niego? :evil_lol:
Jestem GONIA, miło mi :evil_lol:
Na "moich polach" to króweczka stoi od kwietnia do września/października :razz::loveu:

Czekam czekam :loveu:

Bo tak. :p
Nie wiem czy akurat wtedy będzie. :diabloti: Ma bardzo napięty grafik.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Jestem GONIA, miło mi :evil_lol:
Na "moich polach" to króweczka stoi od kwietnia do września/października :razz::loveu:

Czekam czekam :loveu:

Bo tak. :p
Nie wiem czy akurat wtedy będzie. :diabloti: Ma bardzo napięty grafik.

ilona - mi również :lol:
Muszę poznać Twoją krówkę - jaki u niej przeważa kolor? :eviltong:
A co do kuzynka, to on jest całkiem fajny :eviltong:
Ach, widać że to odpowiedzialny chłopak - pracuje na swoje utrzymanie, pewnie dlatego nie ma za dużo czasu.. :lol:

Wstyd pokazywać :oops:

Posted

[quote name='psiulka']ilona - mi również :lol:
Muszę poznać Twoją krówkę - jaki u niej przeważa kolor? :eviltong:
A co do kuzynka, to on jest całkiem fajny :eviltong:
Ach, widać że to odpowiedzialny chłopak - pracuje na swoje utrzymanie, pewnie dlatego nie ma za dużo czasu.. :lol:

Wstyd pokazywać :oops:

:multi:Ulala mam nową koleżankę :diabloti:
Moja krowa ma brązowego dużo, była u nas w galeryjce, zaraz Ci znajdę :D -> http://img166.imageshack.us/img166/3052/22951126bg6.jpg :loveu:
Nieprawda, teraz tak mówisz. :placz:
W koncu rolnik :diabloti:

Sarenki :multi::loveu:
http://img508.imageshack.us/img508/9818/40kc6.jpg

Posted

Teraz będę miała więcej czasu to pofocę psiury ;-)

A Czika wybredna je tylko mini beauty albo mini sensible i tyle. No więc niestety :eviltong:
Czekam na efekty ;)

Zawsze możesz iść własnie na pola koło Goni :eviltong: Ja mam 'trochę' dalej.. :(

Hmmm no wet raczej tego nie mówił tego od tak, żeby powiedzieć, jeśli już mini beauty, sensible, to może mniejsze dawki ?

http://lh3.google.pl/psiulka/R4p7BaG_JCI/AAAAAAAAAik/b-7i5MsoIlM/111.JPG?imgmax=640
Ale uśmiechnięta :loveu:

Posted

[quote name='ewatr']O sarenki :lol:

dzien dobry :loveu:

Dobry wieczór Ewcia! :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a']:multi:Ulala mam nową koleżankę :diabloti:
Moja krowa ma brązowego dużo, była u nas w galeryjce, zaraz Ci znajdę :D -> http://img166.imageshack.us/img166/3052/22951126bg6.jpg :loveu:
Nieprawda, teraz tak mówisz. :placz:
W koncu rolnik :diabloti:

Sarenki :multi::loveu:
http://img508.imageshack.us/img508/9818/40kc6.jpg

Ooo, a zapoznasz mnie z nią? :evil_lol:
Jaka Twoja krowa jest pozioma! :loveu: Sliczna!! :loveu: Ja Ci tu pokaże moją
(Jakość nie bardzo, bo to z ixusa)

I wiesz co mam jeszcze? Jak już się zrobimy na EMO i wyrzucą nas z domu to zamieszkamy w...

:evil_lol:
A jak mówiłam wcześniej o kuzynie? :-o
Rolnik sam w dolinie, rolnik sam w dolinie... :eviltong:

[quote name='Cambel&Megi']Czekam na efekty ;)

Zawsze możesz iść własnie na pola koło Goni :eviltong: Ja mam 'trochę' dalej.. :(

Hmmm no wet raczej tego nie mówił tego od tak, żeby powiedzieć, jeśli już mini beauty, sensible, to może mniejsze dawki ?

http://lh3.google.pl/psiulka/R4p7BaG_JCI/AAAAAAAAAik/b-7i5MsoIlM/111.JPG?imgmax=640
Ale uśmiechnięta :loveu:

Na efekty jeszcze czas :eviltong:

Busem w jakieś 20 min już dojedziesz, a ja na nogach mam do Goni z pół godziny w moim tempie :evil_lol:

To wtedy Czika fru na górę i je to co Ciotka jej daje... :roll:

Posted

[quote name='psiulka']Ooo, a zapoznasz mnie z nią? :evil_lol:
Jaka Twoja krowa jest pozioma! :loveu: Sliczna!! :loveu: Ja Ci tu pokaże moją
(Jakość nie bardzo, bo to z ixusa)

I wiesz co mam jeszcze? Jak już się zrobimy na EMO i wyrzucą nas z domu to zamieszkamy w...

:evil_lol:
A jak mówiłam wcześniej o kuzynie? :-o
Rolnik sam w dolinie, rolnik sam w dolinie... :eviltong:

Juz mi chcesz zabierac nowa kolezanke? :placz::eviltong:
Moja krowa ladniejsza :loveu:
Nie mozemy tam zamieszkac, tam przeciez przychodza sarny na jedzonko, bo im z Albina tam daja :cool3: Kiedys jak Aza zobaczyla sarny w tych polach to tam zakonczyla swoj maraton:razz:
Mowilas, ze on jest inny? :diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Juz mi chcesz zabierac nowa kolezanke? :placz::eviltong:
Moja krowa ladniejsza :loveu:
Nie mozemy tam zamieszkac, tam przeciez przychodza sarny na jedzonko, bo im z Albina tam daja :cool3: Kiedys jak Aza zobaczyla sarny w tych polach to tam zakonczyla swoj maraton:razz:
Mowilas, ze on jest inny? :diabloti:

A fajna chociaż ta koleżanka? :cool3:
A skąd Ty o tym wiesz? :diabloti: Pewnie już wcześniej próbowałaś tam zamieszkać - przyznaj się o :diabloti:
Nie biegłaś nigdy za sarną? Żałuj, bo Azowa traci fajną zabawę :eviltong:
No tak mi się wydaje, że jest inny od 'szkolnej elity' :diabloti:

ewatr napisał(a):
Wysoko mierzycie jak chcecie tak zamieszkać :diabloti:;)

http://img166.imageshack.us/img166/1976/10ev5.jpg

ja wprawdzie rownież marze o domu pod lasem ale bez przesady :evil_lol:

No w końcu coś za coś :diabloti:

Słocina to prawie jak Bieszczady, o :loveu:

g_o_n_i_a napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:
Poprawka, to ILONEK chce tam mieszkać, ja wybieram Bieszczady:diabloti:

Zgapiasz od Ewci :mad: