psiulka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 Witam koleżankę z PŚ :loveu: Coraz mniej osób tu zagląda :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 http://lh4.ggpht.com/psiulka/SHjIgEFvczI/AAAAAAAADJk/spbQ9XWSgzo/329.JPG?imgmax=640 cuuuuudo :loveu: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Zaglądają, tylko ciągle odczuwają niedosyt co do zdjęć...! :lol: a jest co podziwiać, tylko w tak małych ilościach... :( bierz przykład z naszej galerii, co kilka dni po 120 zdjęć :diabloti: Quote
psiulka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='basia bonnie']http://lh4.ggpht.com/psiulka/SHjIgEFvczI/AAAAAAAADJk/spbQ9XWSgzo/329.JPG?imgmax=640 cuuuuudo :loveu: :loveu: Dziękuję :cool3: [quote name='Cambel&Megi']Zaglądają, tylko ciągle odczuwają niedosyt co do zdjęć...! :lol: a jest co podziwiać, tylko w tak małych ilościach... :( bierz przykład z naszej galerii, co kilka dni po 120 zdjęć :diabloti: A tam niedosyt :eviltong: Ja to aż tyle zdjęć nie robię, że po 100 ileś zdjęć na dzień, bo jeszcze chcę, żeby puszka trochę ze mną wytrzymała. Przynajmniej do 18-tki, bo wtedy mam zamiar o jakąś bardziej profesjonalną Alfe :cool3: Znacie Paputa? :razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='psiulka']Dziękuję :cool3: A tam niedosyt :eviltong: Ja to aż tyle zdjęć nie robię, że po 100 ileś zdjęć na dzień, bo jeszcze chcę, żeby puszka trochę ze mną wytrzymała. Przynajmniej do 18-tki, bo wtedy mam zamiar o jakąś bardziej profesjonalną Alfe :cool3: /quote] psiulka jakby kazdy tak rozumowal to wiesz ile pieknych zdjec by nie powstalo :razz::razz::razz: sprzet sie marnuje:diabloti::diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 No to wstawiaj te 100 ileś na dzień!!! :roll: Quote
psiulka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Iwona1984'] psiulka jakby kazdy tak rozumowal to wiesz ile pieknych zdjec by nie powstalo :razz::razz::razz: sprzet sie marnuje:diabloti::diabloti: A tam, nie marnuje, ale skoro puszką można zrobić ok. 40 000 - 50 000 zdjęć, a potem wymienić migawkę to wolę ją oszczędzać, bo moja nie dawno przeszła próg 10 000 :diabloti: [quote name='Cambel&Megi']No to wstawiaj te 100 ileś na dzień!!! :roll: Nie trzeba aż 100 ;) Z resztą chyba by mi się nie chciało tyle naraz :evil_lol: A Paput się nie podoba? :mad: Quote
Kaya93 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ale śliczna piesia:loveu: a jaką mordke ma słodką:razz: Quote
psiulka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Kaya93']Ale śliczna piesia:loveu: a jaką mordke ma słodką:razz: Dziękuję :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='psiulka']A tam, nie marnuje, ale skoro puszką można zrobić ok. 40 000 - 50 000 zdjęć, a potem wymienić migawkę to wolę ją oszczędzać, bo moja nie dawno przeszła próg 10 000 :diabloti: Nie trzeba aż 100 ;) Z resztą chyba by mi się nie chciało tyle naraz :evil_lol: A Paput się nie podoba? :mad: Ee tam, ja kiedyś naraz wstawiłam 125 dokładnie, a kilka dni później znów tyle samo...dla chcącego nic trudnego. Poza tym i tak wysyłasz na picasę, a przekopiować z niej chyba nie trudno.... :eviltong: nie pomniejszasz, nie linkujesz osobno każdego, więc jaki problem? Jak nie 100 to chociaż 10 dziennie! Paput się podoba:loveu:, ale ja mimo wszystko wolę ssaki.... ....śliczna Czikula czesaniowa! :lol: Quote
psiulka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Cambel&Megi']Ee tam, ja kiedyś naraz wstawiłam 125 dokładnie, a kilka dni później znów tyle samo...dla chcącego nic trudnego. Poza tym i tak wysyłasz na picasę, a przekopiować z niej chyba nie trudno.... :eviltong: nie pomniejszasz, nie linkujesz osobno każdego, więc jaki problem? Jak nie 100 to chociaż 10 dziennie! Paput się podoba:loveu:, ale ja mimo wszystko wolę ssaki.... ....śliczna Czikula czesaniowa! :lol: Jak to nie linkuje? Jak ja linkuje, bo jak inaczej? :lol: Może jak jutro będzie ciepło to zrobię jakąś sesyję spacerową, bo ostatnio nie biorę Sony'ego na spacery, bo stwierdziłam, że się niszczy jak przez całą drogą wisi mi na szyi :eviltong: Trzeba zainwestować w torbę, już mam upatrzoną :cool3: Ostatnio nawet na filtr UV się szarpnęłam, z tym aparatem to same wydatki :evil_lol: Na starego Canona nie trzeba było tyle wydawać :eviltong: Paputa jeszcze pokaże, razem z jego partnerką, panią Paputową :loveu: Quote
Illusion Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Nigdy bym nie pomyślała, że z krótkowłosego psa tyle sierści wyłazi :lol:. Moja jakoś nie przepada za czesaniem, ale staram się to zmienić, ah... czego Tośka nie zrobi, żeby tylko jedzenie dostać :evil_lol:. Quote
psiulka Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Malina.']Nigdy bym nie pomyślała, że z krótkowłosego psa tyle sierści wyłazi :lol:. Moja jakoś nie przepada za czesaniem, ale staram się to zmienić, ah... czego Tośka nie zrobi, żeby tylko jedzenie dostać :evil_lol:. Najgorsze, że to dopiero początek - później to już jest masakra, wszystko czego się tknie jest w sierści. Dywan muszę odkurzać przez godzinę, żeby tą całą sierść z podłogi wciągnął. :shake: A Czika lubi, nawet bardzo. Wyciąga się we wszystkie strony, goopia :evil_lol: Quote
Illusion Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Polecam psikanie dywanu spryskiwaczem z wodą, a potem to odkurzać, jest łatwiej ;). Jak Tośka bardziej zrzucała futerko to wszystko było czarne, a na ciemniejszym dywanie było jeszcze widać jej jaśniejszą sierść :shake:. Postanowiłam ją częściej wyczesywać i teraz jakoś mniej tej sierści z niej wyłazi. Quote
psiulka Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Malina.']Polecam psikanie dywanu spryskiwaczem z wodą, a potem to odkurzać, jest łatwiej ;). Jak Tośka bardziej zrzucała futerko to wszystko było czarne, a na ciemniejszym dywanie było jeszcze widać jej jaśniejszą sierść :shake:. Postanowiłam ją częściej wyczesywać i teraz jakoś mniej tej sierści z niej wyłazi. Spróbuję, może wtedy jakoś szybciej się z tym uwinę. Dziękuję za rady. :) A jutro będą zdjęcia Paputów&Kanarisa, bo dzisiaj już czytnika nie znajdę :cool3: A może też będą psy jakieś... :eviltong: Quote
Infortune. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Naprawdę to wszystko z niej "wyszło" :-o Chyba jednak cieszę się, że mam psa szorstkowłosego :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Infortune.']Naprawdę to wszystko z niej "wyszło" :-o Chyba jednak cieszę się, że mam psa szorstkowłosego :evil_lol: Takie uroki krótkowłosych psów :diabloti: Kanaris :cool3: (Zdjęcia przy słabym oświetleniu i na ISO 1600 dlatego taka jakość :shake:) Quote
Recommended Posts