psiulka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Czy może byś mi zrobiła bannerka? :diabloti: Quote
BBeta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Zrobić moge, ale nie gwarantuje, że mi dobrze wyjdzie :diabloti: Quote
psiulka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Wybrać Ci jakieś zdjęcie czy sama wybierzesz? :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Sama sobie wybrałam :cool3: Tylko żaden napis mi nie pasował, bez wygląda lepiej. Chyba, że chcesz to jakiś dorzuce ;) Quote
psiulka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Jejku śliczny :loveu: :loveu: Dziękuję Ci bardzo :multi: A jak wyglądałby z napisem? Quote
BBeta Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Zdjęcia po prostu ładne ;) Sama sobie wybierz Quote
Coffee&Nera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Odkopuje Ilonową galeryjke xD Jak do was zajade to dasz mi sie pobawic chyba swoim cudem aparatowym co? I oby mnie Czika niezjadla xD Quote
psiulka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='BBeta']Zdjęcia po prostu ładne ;) Sama sobie wybierz Porównam sobie :eviltong: Dziękuję bardzo raz jeszcze! :loveu: [quote name='Nerul']Odkopuje Ilonową galeryjke xD Jak do was zajade to dasz mi sie pobawic chyba swoim cudem aparatowym co? I oby mnie Czika niezjadla xD No jasne, że dam - będziesz miała go do dyspozycji :evil_lol: Czinia Cię nie zje, nie, chociaż ostatnio warknęła na Ewelinę, którą zna przez całe życie :diabloti: Teraz zajmę się historią, chemią i lekturą, a jutro będzie dalsza część zdjęć :multi: :bye: Branocka Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Heej kochana :buzi: Śliczne zdjęcia :iloveyou: a te szelki... mmm...:mdleje: Kochana na wystawę jednak nie jadę... :( Przykro mi bo się nie zobaczymy :( Ale nie mogłam... Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Heej kochana :buzi: Śliczne zdjęcia :iloveyou: a te szelki... mmm...:mdleje: Kochana na wystawę jednak nie jadę... :( Przykro mi bo się nie zobaczymy :( Ale nie mogłam... Hej Edytko :buzi: Szeleczki zrobiłam z 3 obroży :cool3: Inwencja twórcza xP Nie będzie Cię? :-( Szkoda.... :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zdolna bestia z Ciebie :diabloti: A na wystawie mnie nie będzie no cóż :( Ale to przecież nie jest ostatnia :) Może jeszcze kiedyś uda mi się wpaść rekreacyjnie :) Quote
Cambel&Megi Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a): A na wystawie mnie nie będzie no cóż :( Ale to przecież nie jest ostatnia :) Może jeszcze kiedyś uda mi się wpaść rekreacyjnie :) Za rok kolejny CACIB :) Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Zdolna bestia z Ciebie :diabloti: A na wystawie mnie nie będzie no cóż :( Ale to przecież nie jest ostatnia :) Może jeszcze kiedyś uda mi się wpaść rekreacyjnie :) No bo poluje na te szelki i poluję i nie mogę znaleźć ciekawych :shake: Za rok jest 7-8 luty u nas :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://lh4.google.pl/psiulka/R6snDshiPeI/AAAAAAAABV4/MgraTt7CzP0/24.JPG?imgmax=576 Nastroik mmmmmmm :loveu: Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name=':: FiGa ::']http://lh4.google.pl/psiulka/R6snDshiPeI/AAAAAAAABV4/MgraTt7CzP0/24.JPG?imgmax=576 Nastroik mmmmmmm :loveu: Sylwor :-o Kogo ja widzę :cool3: [quote name='Nerul']Figa bedziesz u nas xDDD? No właśnie też chciałam spytać :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Spoko za rok przyjadę:) A właśnie za 2 miesiące chyba zacznę prawko robić i jak nabiorę wprawy to nawet sama przyjadę do Rzeszowa :) Ewentualnie zapakuje jakieś 4 ciotki jeszcze :) Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']Spoko za rok przyjadę:) A właśnie za 2 miesiące chyba zacznę prawko robić i jak nabiorę wprawy to nawet sama przyjadę do Rzeszowa :) Ewentualnie zapakuje jakieś 4 ciotki jeszcze :) No to dobre chociaż to :cool3: Masz może fotke.pl? :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Figa masz byc xD jak nie jutro to niedziela xD Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name=':: FiGa ::']Zaraz się dowiem czy będę :roflt: Napisz tu mi, albo na komóre, my już Cie tam wychaczymy jak coś xD [quote name='Nerul']Figa masz byc xD jak nie jutro to niedziela xD Albo i jutro i w niedziele :razz: Quote
Coffee&Nera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='psiulka']Albo i jutro i w niedziele :razz: Tak Ilona najlepiej żeby zamieszkala tam na hali na te noc prawda :eviltong:? Jezu ty i te twoje pomysły :diabloti: Quote
psiulka Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Nerul']Tak Ilona najlepiej żeby zamieszkala tam na hali na te noc prawda :eviltong:? Jezu ty i te twoje pomysły :diabloti: Jeśli tylko będzie miała ochotę, to nie widzę problemu :lol: :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pewnie, ze mam :) www.edysia14.fotka.pl :D Quote
basia bonnie Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 aa padam! jaki świetny banerek!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts