Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No weź mnie nie kuś, ja się nachodziłam od 11 do 20 a Ty mi o Armanim mówisz a tak dramatycznej chwili! :evil_lol:
Pamiętam, a jak, mam już nowe bateryje 8)
Hahah, nawet fajna :D

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='psiulka']No weź mnie nie kuś, ja się nachodziłam od 11 do 20 a Ty mi o Armanim mówisz a tak dramatycznej chwili! :evil_lol:
Pamiętam, a jak, mam już nowe bateryje 8)
Hahah, nawet fajna :D
Dramatyczną chwile to Ty dopiero bedziesz miała, jak Cie Ewa weźmie na kolano :diabloti:
Uuaaa :loveu: :loveu: Ale jakby co to bede sie jeszcze przypominac :loveu:
Ja w spodnicach nie gustuje ale... Pokaż! :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']Nie weźmie, ja się tak łatwo nie dam :evil_lol:
Spokojnie, wszystko po kolei, najpierw bordy :loveu:
Jak mam to niby pokazać? :shake:
Ja pomoge, jeżeli Ewa bedzie kazac - juz to widze Ilonek darty na sile na kolana do Ewci... Masakra :roflt:
Ale nie wiem czy bordery to nie beda po dalmaskach, mowilam Ci jak to jest... Ech moze chociaz przed 10 kolo ringu VI sie zakrecisz hmm? :-(
Foto trzasnąc :diabloti:

Posted

Taaa...Oczami wyobraźni też widzę jak Ewa mnie goni a ja z piskiem jej uciekam xP
No bordy są cyba właśnie o 10... Ale pewnie że się pokręce, a będzie wtedy czas?
Żarty żartami :diabloti:

Posted

[quote name='psiulka']Taaa...Oczami wyobraźni też widzę jak Ewa mnie goni a ja z piskiem jej uciekam xP
No bordy są cyba właśnie o 10... Ale pewnie że się pokręce, a będzie wtedy czas?
Żarty żartami :diabloti:
Nie!! Gonić to goniasta bedzie razem z Pędzlami hahahaha (szczegolnie akwarystkami:diabloti:)
Ale przed borderami to nie ma alfabetycznie innych ras? Bo to od 10 fakt, ale rasy idą alfabetycznie, a na VI są beagle, bassety (chyba) i dalmaski (z tego co widzialam na lutowej)
Kiedy ja powaznie............:placz:

Posted

Nie uda Ci się to, mam obronę :D
No to nie wiem, okaże się, jeśli będzie czas przed tym otwarciem to oczywiście że porobię foty.
Oj Gonia Gonia :shake: To Ty też się pokaż :multi:

Posted

[quote name='psiulka']Nie uda Ci się to, mam obronę :D
No to nie wiem, okaże się, jeśli będzie czas przed tym otwarciem to oczywiście że porobię foty.
Oj Gonia Gonia :shake: To Ty też się pokaż :multi:
Że niby... Kamila mnie zbije? Albo KARA?:placz: Powiem Mamie :placz: Wezme Plastusia i sie skonczy :eviltong:
Wystawcy są cos od ok. 9 już w okolicach ringów, ja Ci moge wyslac esa (mam niecny plan doładowania sobie komy) kiedy ludnosc zacznie wpełzać na Resovię :p A Ty mi później wyslesz esa czy masz dalmaski o! :cool3:
Ale ja chcem tylko spodniczke :eviltong: Ciebie to zobacze w... Sobote? :eviltong:

Posted

[quote name='psiulka']Już mam bateryję to będę robić zdjęcia no i oczywiście kwestować :multi:
No to Cię wykorzystam :evil_lol:
[quote name='Gonia']Ale nie wiem czy bordery to nie beda po dalmaskach, mowilam Ci jak to jest... Ech moze chociaz przed 10 kolo ringu VI sie zakrecisz hmm? :-(
Phiii spróbowałaby nie zakręcić sie ze mną koło gr. VI! Beagielki :loveu: Mam nadzieję, że tym razem zdążę nacieszyć nimi oko, a nie jak na lutowej, zaspałam. :roll:

Bryy Iloś :calus:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']No ja Ci tam wybaczam, nie wiem jak Ewcia :evil_lol: A ja powiem jedno - ŻAŁUJ :loveu:

Dopadłam na sekunde do komputera "młodego" bo mój pojechał na leczenie :eviltong: i powiem tyle co Gonia ŻAŁUJ ............
Aczkolwiek fakt , że czekałam na Ciebie i jeszcze się zastanowię czy bede Cię gonić po schronisku :hmmmm: .............czy nie ?

Posted

[quote name='Cambel']
Phiii spróbowałaby nie zakręcić sie ze mną koło gr. VI! Beagielki :loveu: Mam nadzieję, że tym razem zdążę nacieszyć nimi oko, a nie jak na lutowej, zaspałam. :roll:

Kamila, a Ty cos widze jakas miłością darzysz beagle :loveu: Ulalala... :cool3: Wiec radze Ci sie krecic kolo VI ringu, bo wiesz... :cool1: Beagle przepuscic? :razz: A co Ci to juz zalezy poczekac 10 czy 15 minutek na dalmaski :placz: Ilonek :placz: Nie zawiedź goniastej :placz: :modla:

[quote name='ewatr']Dopadłam na sekunde do komputera "młodego" bo mój pojechał na leczenie :eviltong: i powiem tyle co Gonia ŻAŁUJ ............
Aczkolwiek fakt , że czekałam na Ciebie i jeszcze się zastanowię czy bede Cię gonić po schronisku :hmmmm: .............czy nie ?
HA :multi: A jest czego zalować, no bo jak mozna bylo przepuscic grilla z fajna Rodzinka (łącznie z Arnisiem :loveu: ) i fajną goniastą? :evil_lol:
Mamcia, ja bym to raczej nie ganiała, tylko kulturalnie na rozmowe wziela :diabloti:

Posted

Gonia napisał(a):
Kamila, a Ty cos widze jakas miłością darzysz beagle :loveu: Ulalala... :cool3: Wiec radze Ci sie krecic kolo VI ringu, bo wiesz... :cool1: Beagle przepuscic? :razz: A co Ci to juz zalezy poczekac 10 czy 15 minutek na dalmaski :placz: Ilonek :placz: Nie zawiedź goniastej :placz: :modla:

No tak, Beagle piękne i cudowne mmmm :loveu: Zaraz po kundelkach ;)
Ohh tym razem nie przepuszczę takiej okazji :cool:
Ja tu już Ilonką pokieruję, że będziemy na Dalmatiansach :calus:

Posted

Bry wieczorek :cool3: Jestem na laptopie, ale nie na moim. No cóż jeszcze. TYLKO 8 dni sobie poczekam :mdleje: A tak to jestem zależna od rodziców. :roll:

[quote name='g_o_n_i_a']Ale ja chcem tylko spodniczke :eviltong: Ciebie to zobacze w... Sobote? :eviltong:

Zobaczysz, ale nie w spódniczce :eviltong:

[quote name='Cambel']
No to Cię wykorzystam :evil_lol:

Bryy Iloś :calus:

Bry Kamulec :buzi: :buzi:
Jakoś musimy sobie poradzić z tym wszystkim :lol:

[quote name='ewatr']Dopadłam na sekunde do komputera "młodego" bo mój pojechał na leczenie :eviltong: i powiem tyle co Gonia ŻAŁUJ ............

Ciocia :placz: Obiecuję, że na następny raz przyjadę :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a']Kamila, a Ty cos widze jakas miłością darzysz beagle Ulalala... Wiec radze Ci sie krecic kolo VI ringu, bo wiesz... :cool1: Beagle przepuscic? A co Ci to juz zalezy poczekac 10 czy 15 minutek na dalmaski Ilonek Nie zawiedź goniastej

HA :multi: A jest czego zalować, no bo jak mozna bylo przepuscic grilla z fajna Rodzinka (łącznie z Arnisiem :loveu: ) i fajną goniastą? :evil_lol:
Mamcia, ja bym to raczej nie ganiała, tylko kulturalnie na rozmowe wziela :diabloti:

No dobra dobra ileż można gadać :shake:

Dalej mnie będziecie tak z Ewą kusić? :shake:

[quote name='Cambel']No tak, Beagle piękne i cudowne mmmm :loveu: Zaraz po kundelkach ;)

Ale ja muszę iść na bordy :multi:

Posted

Bry wieczorek Ilonku :cool3:

[quote name='Cambel']No tak, Beagle piękne i cudowne mmmm :loveu: Zaraz po kundelkach ;)
HA no wiadomo, ze kundelki wymatają :loveu:
O łiii, będę bardzo wdzięczna!! :multi: :multi: :loveu:

[quote name='psiulka']
Zobaczysz, ale nie w spódniczce :eviltong:
No dobra dobra ileż można gadać :shake:
Dalej mnie będziecie tak z Ewą kusić? :shake:

Nii to nii :shake:
Oj przepraszam noo ;) :(
A kusić? Nii :evil_lol:

Posted

Ależ Ilonko, ja chciałam zobaczyć tylko spódniczkę - zwykła ludzka ciekawość, nic poza tym. A jak Ty nii chcesz pokazać to nii :evil_lol: łaski bez o
Dojeżdżam... Eee... Mmhmmm... Noo... Ten... :hmmmm:
To ma być szantaż? :placz:

Posted

[quote name='psiulka']No dobra, zrobię jej zdjęcie jak będę miała swój laptop :evil_lol:
Aha, no to jedziemy razem, co? :roflt: :roflt:
Tak! :obrazic:
Uch no wrescie sie zrozumialysmy :eviltong: Ale pewnie za 8 dni zapomnisz, a chociaz nie, ja Ci nie pozwole zapomniec :diabloti:
Eemmm..... :hmmmm: A czym Ty jechac? :eviltong:
Dobrze, bede grzeczna :roll: :eviltong:

Posted

[quote name='psiulka']No ja jadę z Tobą tym: Eee... Mmhmmm... Noo... Ten... :lol:

I tak ma być, wreszcie coś do Ciebie dotarło :evil_lol:
Buhahahah :roflt:Czyli obie jedziemy no tym... No wiesz... Eeee... :roflt:
Na mapce mpk to gdzie dokladniej powinien autobus sie zatrzymywac? :eviltong:
Pf :shake:

Posted

Witajcie :)

na krajówkę to bilet wejścia kosztuje gdzieś około 4-6 zł, to zależy :)
a ulgowy pewnie jeszcze mniej :)

najlepiej wchodzić na czyjeś zgłoszenie i kasa w kieszeni:diabloti:

pozdrawiamy
Mateusz i Tobiasz