psiulka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 No weź mnie nie kuś, ja się nachodziłam od 11 do 20 a Ty mi o Armanim mówisz a tak dramatycznej chwili! :evil_lol: Pamiętam, a jak, mam już nowe bateryje 8) Hahah, nawet fajna :D Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='psiulka']No weź mnie nie kuś, ja się nachodziłam od 11 do 20 a Ty mi o Armanim mówisz a tak dramatycznej chwili! :evil_lol: Pamiętam, a jak, mam już nowe bateryje 8) Hahah, nawet fajna :D Dramatyczną chwile to Ty dopiero bedziesz miała, jak Cie Ewa weźmie na kolano :diabloti: Uuaaa :loveu: :loveu: Ale jakby co to bede sie jeszcze przypominac :loveu: Ja w spodnicach nie gustuje ale... Pokaż! :diabloti: Quote
psiulka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Nie weźmie, ja się tak łatwo nie dam :evil_lol: Spokojnie, wszystko po kolei, najpierw bordy :loveu: Jak mam to niby pokazać? :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='psiulka']Nie weźmie, ja się tak łatwo nie dam :evil_lol: Spokojnie, wszystko po kolei, najpierw bordy :loveu: Jak mam to niby pokazać? :shake: Ja pomoge, jeżeli Ewa bedzie kazac - juz to widze Ilonek darty na sile na kolana do Ewci... Masakra :roflt: Ale nie wiem czy bordery to nie beda po dalmaskach, mowilam Ci jak to jest... Ech moze chociaz przed 10 kolo ringu VI sie zakrecisz hmm? :-( Foto trzasnąc :diabloti: Quote
psiulka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Taaa...Oczami wyobraźni też widzę jak Ewa mnie goni a ja z piskiem jej uciekam xP No bordy są cyba właśnie o 10... Ale pewnie że się pokręce, a będzie wtedy czas? Żarty żartami :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='psiulka']Taaa...Oczami wyobraźni też widzę jak Ewa mnie goni a ja z piskiem jej uciekam xP No bordy są cyba właśnie o 10... Ale pewnie że się pokręce, a będzie wtedy czas? Żarty żartami :diabloti: Nie!! Gonić to goniasta bedzie razem z Pędzlami hahahaha (szczegolnie akwarystkami:diabloti:) Ale przed borderami to nie ma alfabetycznie innych ras? Bo to od 10 fakt, ale rasy idą alfabetycznie, a na VI są beagle, bassety (chyba) i dalmaski (z tego co widzialam na lutowej) Kiedy ja powaznie............:placz: Quote
psiulka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Nie uda Ci się to, mam obronę :D No to nie wiem, okaże się, jeśli będzie czas przed tym otwarciem to oczywiście że porobię foty. Oj Gonia Gonia :shake: To Ty też się pokaż :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='psiulka']Nie uda Ci się to, mam obronę :D No to nie wiem, okaże się, jeśli będzie czas przed tym otwarciem to oczywiście że porobię foty. Oj Gonia Gonia :shake: To Ty też się pokaż :multi: Że niby... Kamila mnie zbije? Albo KARA?:placz: Powiem Mamie :placz: Wezme Plastusia i sie skonczy :eviltong: Wystawcy są cos od ok. 9 już w okolicach ringów, ja Ci moge wyslac esa (mam niecny plan doładowania sobie komy) kiedy ludnosc zacznie wpełzać na Resovię :p A Ty mi później wyslesz esa czy masz dalmaski o! :cool3: Ale ja chcem tylko spodniczke :eviltong: Ciebie to zobacze w... Sobote? :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='psiulka']Już mam bateryję to będę robić zdjęcia no i oczywiście kwestować :multi: No to Cię wykorzystam :evil_lol: [quote name='Gonia']Ale nie wiem czy bordery to nie beda po dalmaskach, mowilam Ci jak to jest... Ech moze chociaz przed 10 kolo ringu VI sie zakrecisz hmm? :-( Phiii spróbowałaby nie zakręcić sie ze mną koło gr. VI! Beagielki :loveu: Mam nadzieję, że tym razem zdążę nacieszyć nimi oko, a nie jak na lutowej, zaspałam. :roll: Bryy Iloś :calus: Quote
ewatr Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']No ja Ci tam wybaczam, nie wiem jak Ewcia :evil_lol: A ja powiem jedno - ŻAŁUJ :loveu: Dopadłam na sekunde do komputera "młodego" bo mój pojechał na leczenie :eviltong: i powiem tyle co Gonia ŻAŁUJ ............ Aczkolwiek fakt , że czekałam na Ciebie i jeszcze się zastanowię czy bede Cię gonić po schronisku :hmmmm: .............czy nie ? Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Cambel'] Phiii spróbowałaby nie zakręcić sie ze mną koło gr. VI! Beagielki :loveu: Mam nadzieję, że tym razem zdążę nacieszyć nimi oko, a nie jak na lutowej, zaspałam. :roll: Kamila, a Ty cos widze jakas miłością darzysz beagle :loveu: Ulalala... :cool3: Wiec radze Ci sie krecic kolo VI ringu, bo wiesz... :cool1: Beagle przepuscic? :razz: A co Ci to juz zalezy poczekac 10 czy 15 minutek na dalmaski :placz: Ilonek :placz: Nie zawiedź goniastej :placz: :modla: [quote name='ewatr']Dopadłam na sekunde do komputera "młodego" bo mój pojechał na leczenie :eviltong: i powiem tyle co Gonia ŻAŁUJ ............ Aczkolwiek fakt , że czekałam na Ciebie i jeszcze się zastanowię czy bede Cię gonić po schronisku :hmmmm: .............czy nie ? HA :multi: A jest czego zalować, no bo jak mozna bylo przepuscic grilla z fajna Rodzinka (łącznie z Arnisiem :loveu: ) i fajną goniastą? :evil_lol: Mamcia, ja bym to raczej nie ganiała, tylko kulturalnie na rozmowe wziela :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Gonia napisał(a):Kamila, a Ty cos widze jakas miłością darzysz beagle :loveu: Ulalala... :cool3: Wiec radze Ci sie krecic kolo VI ringu, bo wiesz... :cool1: Beagle przepuscic? :razz: A co Ci to juz zalezy poczekac 10 czy 15 minutek na dalmaski :placz: Ilonek :placz: Nie zawiedź goniastej :placz: :modla: No tak, Beagle piękne i cudowne mmmm :loveu: Zaraz po kundelkach ;) Ohh tym razem nie przepuszczę takiej okazji :cool: Ja tu już Ilonką pokieruję, że będziemy na Dalmatiansach :calus: Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Bry wieczorek :cool3: Jestem na laptopie, ale nie na moim. No cóż jeszcze. TYLKO 8 dni sobie poczekam :mdleje: A tak to jestem zależna od rodziców. :roll: [quote name='g_o_n_i_a']Ale ja chcem tylko spodniczke :eviltong: Ciebie to zobacze w... Sobote? :eviltong: Zobaczysz, ale nie w spódniczce :eviltong: [quote name='Cambel'] No to Cię wykorzystam :evil_lol: Phiii spróbowałaby nie zakręcić sie ze mną koło gr. VI! Beagielki :loveu: Mam nadzieję, że tym razem zdążę nacieszyć nimi oko, a nie jak na lutowej, zaspałam. :roll: Bryy Iloś :calus: Bry Kamulec :buzi: :buzi: Jakoś musimy sobie poradzić z tym wszystkim :lol: [quote name='ewatr']Dopadłam na sekunde do komputera "młodego" bo mój pojechał na leczenie :eviltong: i powiem tyle co Gonia ŻAŁUJ ............ Aczkolwiek fakt , że czekałam na Ciebie i jeszcze się zastanowię czy bede Cię gonić po schronisku :hmmmm: .............czy nie ? Ciocia :placz: Obiecuję, że na następny raz przyjadę :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Kamila, a Ty cos widze jakas miłością darzysz beagle Ulalala... Wiec radze Ci sie krecic kolo VI ringu, bo wiesz... :cool1: Beagle przepuscic? A co Ci to juz zalezy poczekac 10 czy 15 minutek na dalmaski Ilonek Nie zawiedź goniastej HA :multi: A jest czego zalować, no bo jak mozna bylo przepuscic grilla z fajna Rodzinka (łącznie z Arnisiem :loveu: ) i fajną goniastą? :evil_lol: Mamcia, ja bym to raczej nie ganiała, tylko kulturalnie na rozmowe wziela :diabloti: No dobra dobra ileż można gadać :shake: Dalej mnie będziecie tak z Ewą kusić? :shake: [quote name='Cambel']No tak, Beagle piękne i cudowne mmmm :loveu: Zaraz po kundelkach ;) Ohh tym razem nie przepuszczę takiej okazji :cool: Ja tu już Ilonką pokieruję, że będziemy na Dalmatiansach :calus: Ale ja muszę iść na bordy :multi: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Bry wieczorek Ilonku :cool3: [quote name='Cambel']No tak, Beagle piękne i cudowne mmmm :loveu: Zaraz po kundelkach ;) Ohh tym razem nie przepuszczę takiej okazji :cool: Ja tu już Ilonką pokieruję, że będziemy na Dalmatiansach :calus: HA no wiadomo, ze kundelki wymatają :loveu: O łiii, będę bardzo wdzięczna!! :multi: :multi: :loveu: [quote name='psiulka'] Zobaczysz, ale nie w spódniczce :eviltong: No dobra dobra ileż można gadać :shake: Dalej mnie będziecie tak z Ewą kusić? :shake: Nii to nii :shake: Oj przepraszam noo ;) :( A kusić? Nii :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 To już by był Goniu szczyt :shake: I jak dojeżdżasz? 8) No :obrazic: Nie kusić, bo nie zrobię zdjęć Dalmatom :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ależ Ilonko, ja chciałam zobaczyć tylko spódniczkę - zwykła ludzka ciekawość, nic poza tym. A jak Ty nii chcesz pokazać to nii :evil_lol: łaski bez o Dojeżdżam... Eee... Mmhmmm... Noo... Ten... :hmmmm: To ma być szantaż? :placz: Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 No dobra, zrobię jej zdjęcie jak będę miała swój laptop :evil_lol: Aha, no to jedziemy razem, co? :roflt: :roflt: Tak! :obrazic: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='psiulka']No dobra, zrobię jej zdjęcie jak będę miała swój laptop :evil_lol: Aha, no to jedziemy razem, co? :roflt: :roflt: Tak! :obrazic: Uch no wrescie sie zrozumialysmy :eviltong: Ale pewnie za 8 dni zapomnisz, a chociaz nie, ja Ci nie pozwole zapomniec :diabloti: Eemmm..... :hmmmm: A czym Ty jechac? :eviltong: Dobrze, bede grzeczna :roll: :eviltong: Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 No ja jadę z Tobą tym: Eee... Mmhmmm... Noo... Ten... :lol: I tak ma być, wreszcie coś do Ciebie dotarło :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='psiulka']No ja jadę z Tobą tym: Eee... Mmhmmm... Noo... Ten... :lol: I tak ma być, wreszcie coś do Ciebie dotarło :evil_lol: Buhahahah :roflt:Czyli obie jedziemy no tym... No wiesz... Eeee... :roflt: Na mapce mpk to gdzie dokladniej powinien autobus sie zatrzymywac? :eviltong: Pf :shake: Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 No tak, może Kamila jeszcze się z namizałapie :roflt: No czekaj, zaraz Ci pisnę na gadu tylko obczaję co i jak. ;) Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 A pewnie, Kamila moze jadu jadu z nami tym... No wiesz... :roflt: Quote
psiulka Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 No wiem wiem :D A nie wiesz ile kosztują do "tego" bilety? :roflt: Czy to się za darmo jedzie czy jak? Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Kurcze... Trzeba bedzie poszukać infomracji o tym... No wiesz czym :roflt: Tylko obysmy jakos dojechaly tam, a nie... :D Quote
Matusz Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witajcie :) na krajówkę to bilet wejścia kosztuje gdzieś około 4-6 zł, to zależy :) a ulgowy pewnie jeszcze mniej :) najlepiej wchodzić na czyjeś zgłoszenie i kasa w kieszeni:diabloti: pozdrawiamy Mateusz i Tobiasz Quote
Recommended Posts