Cambel&Megi Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='psiulka'] A kto mnie tu zaciągnął? :loveu: :loveu: A nie wiem :hmmmm: :lol: Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Byłam w połowie robienia babki xP Idę ją właśnie wyciągnąć, ona bidna cala popękana :( Na nic moje starania :shake: Quote
Kincia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dobry :multi: Kiedy wkoncu beda te wasze fotki :D:D? Quote
psiulka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Bry 8) No ja już swoje dawałam, a żadnych zdjęć narazie nie robiłam, troszkę Cziki to postaram się jakoś wlepić, a że nie mam laptopa narazie to nie bardzo będzie kiedy. :( Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 psiulka napisał(a):Helloł :multi: Do 2 minut po tym jak ta poleciała w powietrze :eviltong: A mi nawet dobrze działa na kompie zwykłym xP Nie wiadomo czy coś z niej wyjdzie :shake: Uch, ciekawe czy Aza szarpnelaby sie na 2 minuty :roll: :evil_lol: A mi dziala jak dziala, czasami przesiadam sie na innego kompa zeby zagadac np. do Ewy albo jak ostatnio do Ciebie w sobote, a tak - jak ktos bedzie chcial to zagada, ja sie pchac nie zamierzam - standardzik :evil_lol: :evil_lol:;) Zepsulas Babke!! :placz: Do jutra! :cool3: Quote
psiulka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Nie zepsułam babki! Wszyscy mowią, że była dobra :P Hejo 8) Ach, jaka jestem wesoła :multi: Z Kamilą będziemy kwestować na rzeszowskiej wystawie, hihi :D :buzi: :buzi: Quote
Cambel&Megi Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Bryy ponownie, tym razem wirtualnie :buzi: psiulka napisał(a): Ach, jaka jestem wesoła :multi: Z Kamilą będziemy kwestować na rzeszowskiej wystawie, hihi :D :buzi: :buzi: Ohhh tak, już się doczekać nie mogę :loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Nie zepsułaś? :cool3: No to gratki :evil_lol: Konkurencje mam na kwescie hihi :cool3: Quote
psiulka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Bry:multi: :buzi: :buzi: Ja też, ja też!! :calus: Hahah, dziękuje Goniu ^^ Zobaczymy kto więcej uzbiera, Wy macie łatwiej bo przy wejściu, ale... Ale nie wiadomo :D PS. Gonia jesteś na gadu? Quote
g_o_n_i_a Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 psiulka napisał(a):Bry:multi: :buzi: :buzi: Ja też, ja też!! :calus: Hahah, dziękuje Goniu ^^ Zobaczymy kto więcej uzbiera, Wy macie łatwiej bo przy wejściu, ale... Ale nie wiadomo :D PS. Gonia jesteś na gadu? Leć tak jak Ci mowilam - na Podpromiu ONI nie oszczędzali kaski hihi. :razz: Jeżeli bede przy liczeniu kasy to dam znać jak sie sprawy mają. :diabloti: Na gadu mnie nie bylo, bo sie fatalnie czuje i w koncu rozwalil mi sie tlen. Dopiero teraz wpuscili mnie na moj profil :shake: Ach, sliczny Av Ilonka :loveu: Branocka :bye: Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dobry! Jeszcze śpicie 8) ? Wstawać i fotki wklejać!!!! :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Leć tak jak Ci mowilam - na Podpromiu ONI nie oszczędzali kaski hihi. :razz: Jeżeli bede przy liczeniu kasy to dam znać jak sie sprawy mają. :diabloti: Na gadu mnie nie bylo, bo sie fatalnie czuje i w koncu rozwalil mi sie tlen. Dopiero teraz wpuscili mnie na moj profil :shake: Ach, sliczny Av Ilonka :loveu: Branocka :bye: No, ma się rozumieć, będziemy łazić po kilka razy do tej samej osoby :evil_lol: Aj av, jeszcze nie taki jakbym chciała bo bym zrobiła rozjaśnianie i usuwanie szumu ;) Sznaucerka-Balbina napisał(a):Dobry! Jeszcze śpicie 8) ? Wstawać i fotki wklejać!!!! :evil_lol: Bry! Mam jakieś ale to na kompie to chęci mi odchodzą :evil_lol: Quote
psiulka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Dobra, obiecuję, że jutro mi nadejdą :evil_lol: Goniu już wiem co to były te zielone kuleczki :loveu: Ale to jutro jutro :loveu: Już się nie mogę doczekać wystawy :multi: :buzi: Quote
Cambel&Megi Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Bry kochana :loveu: Powiem jedno: FOTKI! :diabloti: I to fotki Czikulca... ;) Mhmmm ja też się nie mogę doczekać wystawy :buzi: Quote
olifka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Doberek z rana :evil_lol: Na dzień dobry fotki poproszę :evil_lol: Quote
Kincia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dobry :multi::multi: Ja tez poprosze fotki :diabloti: Quote
Cambel&Megi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Bry Kochana :calus: Gdzie Ty się podziewasz, hmm ? :( Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Doberek :cool3: Ilonek pomykasz z goniasta dzisiaj do Ewy? Quote
psiulka Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='Cambel']Bry kochana :loveu: Powiem jedno: FOTKI! :diabloti: I to fotki Czikulca... ;) Mhmmm ja też się nie mogę doczekać wystawy :buzi: Bry Kamulkowa :multi: :buzi: :buzi: Jutro dam jakieś zdjęciuchy, wczoraj i dzisiaj nie bardzo jak miałam :evil_lol: Już mam bateryję to będę robić zdjęcia no i oczywiście kwestować :multi: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Doberek z rana :evil_lol: Na dzień dobry fotki poproszę :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Dobry :multi::multi: Ja tez poprosze fotki :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Witanko!! :multi: Bry :multi: [quote name='Cambel']Bry Kochana :calus: Gdzie Ty się podziewasz, hmm ? :( Dzień mnie nie ma a tu już :shake: Nie dobrze tak :shake: [quote name='g_o_n_i_a']Doberek :cool3: Ilonek pomykasz z goniasta dzisiaj do Ewy? Niestety nie, bo nasiedziałam się z kuzynką na mieście i zainwestowałam w spódnicę, buhah :evil_lol: A wczoraj mnie nie było bo sobie kuzyna na karty zaprosiłam i koleżankę :evil_lol: Też mieliśmy odpały to tyle :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 No ja Ci tam wybaczam, nie wiem jak Ewcia :evil_lol: A ja powiem jedno - ŻAŁUJ :loveu: A o zdjeciach dalmasków z wystawy to pamietasz prawda? :loveu: Spodnica hoho :cool3: Quote
Recommended Posts