Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Dogo07']Cieszę się że tak sie dobrze wszystko układa jeśli chodzi o Niusie :).[/QUOTE]

Teraz czas na Gracje..

Edited by Javena
Posted

[SIZE=3][B]Dziękuję Elu za pomoc:)[/B][/SIZE]
Pani Ewa i ja pisałyśmy smsy, więc wiem wszystko o pazurku.Byłam dzisiaj cały dzień poza domem. Jeździłam z Meffim z Olkusza do doktora Gierka.
Meffi był z Niusią i Gracją w jednym boksie.

Posted

Renatko jak wszystko dobrze pójdzie to ja mam zapłacić 80zł za dt.
Mam jeszcze 45 zł od Panny Marple więc brakuje tylko 35 zł.
Wstrzymaj się z przelewem.
Uzupełnij post rozliczeniowy , nie ma sensu żebym go przejmowała dla dwóch pozycji:)

Posted

[quote name='ewu'][SIZE=3][B]Dziękuję Elu za pomoc:)[/B][/SIZE]
Pani Ewa i ja pisałyśmy smsy, więc wiem wszystko o pazurku.Byłam dzisiaj cały dzień poza domem. Jeździłam z Meffim z Olkusza do doktora Gierka.
Meffi był z Niusią i Gracją w jednym boksie.[/QUOTE]

Wiemy co u dziewczynek, a co u chłopaczka ? Czy jest już jakaś konkretna diagnoza ?

Posted

[quote name='elik']Wiemy co u dziewczynek, a co u chłopaczka ? Czy jest już jakaś konkretna diagnoza ?[/QUOTE]
Meffi jest po operacji prawej łapki i czeka go operacja drugiej.
Prawa łapka jest w dużo lepszym stanie , lewa niestety też musi być zoperowana.
Meffi jest pod moją opieką od sierpnia, to wspaniały , uroczy , malutki piesek.
Pomimo kalectwa jest radosny i bardzo żywiołowy:)

Posted

[quote name='ewu']Renatko jak wszystko dobrze pójdzie to ja mam zapłacić 80zł za dt.
Mam jeszcze 45 zł od Panny Marple więc brakuje tylko 35 zł.
Wstrzymaj się z przelewem.
Uzupełnij post rozliczeniowy , nie ma sensu żebym go przejmowała dla dwóch pozycji:)[/QUOTE]

Dobrze Ewu jak chcesz :).

Posted

[quote name='ewu']Meffi jest po operacji prawej łapki i czeka go operacja drugiej.
Prawa łapka jest w dużo lepszym stanie , lewa niestety też musi być zoperowana.
Meffi jest pod moją opieką od sierpnia, to wspaniały , uroczy , malutki piesek.
Pomimo kalectwa jest radosny i bardzo żywiołowy:)[/QUOTE]

Tak, to fantastyczny psiak. Poleciałam na jego watek, jest mega słodki :)

Posted

- w sprawie Gracji nie dostałam - jak dotąd- żadnego zapytania.....przydałyby się jakieś czary albo cóś.....
- odnowię jej ogłoszenie na tablicy.....:lol:

Posted

[quote name='elik']Tak, to fantastyczny psiak. Poleciałam na jego watek, jest mega słodki :)[/QUOTE]
No miodzio z niego:):):):)
Pamiętasz Elu Miodzia?

Posted

Dogo07, jak to sie stalo ze dwie sunie zostaly dowiezione do Ciebie i pozniej zostalas sama z psami, do momentu kiedy ewu, jako jedyna postanowila Ci pomoc. Czy to Ty sama zglosilas sie do przyjecia tych sun, czy tez ktos zwrocil sie do Ciebie z taka propozycja, a jesli tak to kto, byl tak nieodpowiedzialny zeby zostawic Cie z dwoma psami bez pomocy do listopada jak wyjasnila nam ewu. Zaznaczam ze w moim wpisie nie ma zadnych poddekstow.

Posted

wpłaciłam zgodnie z obietnicą 10zł jednorazowo, nie duzo ale na tyle moge sobie pozwolić. Tylko nie wiem na jakie konto bo widze ze na dwa zbieracie...
dogo7 dziekuje za życzenia świąteczne, taka spózniona ale miałam cięzko chora kotkę i całe świeta sie modlilam i siedziałam przy niej zeby przeżyła.

Posted

[quote name='ewu']No miodzio z niego:):):):)
Pamiętasz Elu Miodzia?[/QUOTE]
Tego, którego przywiozłyśmy razem z Lusią z Katowic do Krakowa, a Ty wcześniej oba psiaki z przechowalni bodajże w Przczynie ?

Posted

Pani Klaudia jest umówiona z dt Niusi na rano sobotę bo pani stwierdziła że jutro po pracy byłoby zbyt późno:roll:.

Sunie były pokazane na innym wątku , Niusia jako mama Gifta (a szczeniaczek Gift został wtedy zabrany), i wraz z jamniczkiem Fafikiem , zostały wyciągnięte przez Iwone i chyba Beate z fb, była takowa akcja, zapewne z tego powodu są pieniążki na fundacje Mondo Cane dla Niusi bo dziewczyny współpracują z tą fundacją, ja napisałam że byłby pdt dla Niusi w Krakowie a Gracja przyjechała do mnie przez przypadek ponieważ dziewczyny z Olkusza które wtedy jechały jakoś nie zdążyły zawieźć suni do Javeny.

Posted

[quote name='Dogo07']Pani Klaudia jest umówiona z dt Niusi na rano sobotę bo pani stwierdziła że jutro po pracy byłoby zbyt późno:roll:.

Sunie były pokazane na innym wątku , Niusia jako mama Gifta (a szczeniaczek Gift został wtedy zabrany), i wraz z jamniczkiem Fafikiem , zostały wyciągnięte przez Iwone i chyba Beate z fb, była takowa akcja, zapewne z tego powodu są pieniążki na fundacje Mondo Cane dla Niusi bo dziewczyny współpracują z tą fundacją, ja napisałam że byłby pdt dla Niusi w Krakowie a Gracja przyjechała do mnie przez przypadek ponieważ dziewczyny z Olkusza które wtedy jechały jakoś nie zdążyły zawieźć suni do Javeny.[/QUOTE] Ale Ty od razu postawilas jasna sytuacje ze to prywatne PDT, ktore nie jest mozliwe oplacania z kont fundacyjnych. czy ktos sie tym zainteresowal, czy zrobila to dopiero ewu, po dluzszym czasie, dlaczego Niusia majac pieniadze nie zostala wysteryliowana od razy jak sie pokazaly pieniazki na koncie z wskazaniem na Niusie. Nie mam czasu na czytanie calego watku, dlatego nie chce czegos pokrecic. Gracja trafila do Ciebie na DT przez przypadek, a podrzucily Ci ja Missiaa i missieek, a za paliwo zaplacilas z jakich pieniazkow wtedy, miala jechac do Javeny, czy zwrocilas sie do Javeny ze skoro sunia wyladowala u Ciebie zeby przejela choc obowiazek zebrania pieniazkow na sterylizacje i na karme dla suni, takze robic jej ogloszenia?

Posted

[quote name='Ada-jeje']Ale Ty od razu postawilas jasna sytuacje ze to prywatne PDT, ktore nie jest mozliwe oplacania z kont fundacyjnych. czy ktos sie tym zainteresowal, czy zrobila to dopiero ewu, po dluzszym czasie, dlaczego Niusia majac pieniadze nie zostala wysteryliowana od razy jak sie pokazaly pieniazki na koncie z wskazaniem na Niusie. Nie mam czasu na czytanie calego watku, dlatego nie chce czegos pokrecic. Gracja trafila do Ciebie na DT przez przypadek, a podrzucily Ci ja Missiaa i missieek, a za paliwo zaplacilas z jakich pieniazkow wtedy, miala jechac do Javeny, czy zwrocilas sie do Javeny ze skoro sunia wyladowala u Ciebie zeby przejela choc obowiazek zebrania pieniazkow na sterylizacje i na karme dla suni, takze robic jej ogloszenia?[/QUOTE]
Cały czas robie jej ogłoszenia. Nawet wczoraj robiłam pomimo ,że mam bardzo dużo na bazarku do zrobienia. To ,ze do mnie nie przyjechała ,to nie moja wina. Ja czekałam . JAKIŻ TO MIAŁ BYĆ MÓJ OBOWIAZEK? NIE ROZUMIEM....

Posted

[quote name='Javena']Cały czas robie jej ogłoszenia. Nawet wczoraj robiłam pomimo ,że mam bardzo dużo na bazarku do zrobienia. To ,ze do mnie nie przyjechała ,to nie moja wina. Ja czekałam . JAKIŻ TO MIAŁ BYĆ MÓJ OBOWIAZEK? NIE ROZUMIEM....[/QUOTE] No wlasnie taki, ze nie dojechala do Ciebie a zostala podrzucona do Dogo07, ale czytam ze ja oglaszasz caly czas wiec czesciowo wszyskto gra.

Posted

[quote name='elik']Tego, którego przywiozłyśmy razem z Lusią z Katowic do Krakowa, a Ty wcześniej oba psiaki z przechowalni bodajże w Przczynie ?[/QUOTE]
Tak:):):):)Kumpla Lusi)

Posted

[quote name='Dogo07']Pani Klaudia jest umówiona z dt Niusi na rano sobotę bo pani stwierdziła że jutro po pracy byłoby zbyt późno:roll:.

Sunie były pokazane na innym wątku , Niusia jako mama Gifta (a szczeniaczek Gift został wtedy zabrany), i wraz z jamniczkiem Fafikiem , zostały wyciągnięte przez Iwone i chyba Beate z fb, była takowa akcja, zapewne z tego powodu są pieniążki na fundacje Mondo Cane dla Niusi bo dziewczyny współpracują z tą fundacją, ja napisałam że byłby pdt dla Niusi w Krakowie a Gracja przyjechała do mnie przez przypadek ponieważ dziewczyny z Olkusza które wtedy jechały jakoś nie zdążyły zawieźć suni do Javeny.[/QUOTE]
Tak w sobotę rano Niusia jedzie do ds.

Posted

- super wieści o Niusi...
- zrobiłam nowe ogłoszenie na Tablicy.pl - z wyróżnieniem...może ktoś się zakocha w Gracji....
- [URL]http://tablica.pl/oferta/gracja-cudna-sunia-ID4am6w.html[/URL]

Posted

[quote name='Ada44']- super wieści o Niusi...
- zrobiłam nowe ogłoszenie na Tablicy.pl - z wyróżnieniem...może ktoś się zakocha w Gracji....
- [URL]http://tablica.pl/oferta/gracja-cudna-sunia-ID4am6w.html[/URL][/QUOTE]

Super, tylko czemu na Bydgoszcz ? Nie lepiej na Kraków ? Tu dużo psiaków jest adoptowanych, no i odpadłby problem wizyty PA i transportu. A i łatwiej po adopcji zaglądnąć :)

Posted

[quote name='ewu']Tak:):):):)Kumpla Lusi)[/QUOTE]

Byłam u Lusi w odwiedzinach, jest przeurocza, zakochana w zakochanym w niej pańciu :) Oboje szczęśliwi. Lusia nic nie straciła ze swego szczeniackiego uroku.