Beatkaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Cioteczki,który psiak w największej potrzebie finansowej? Będę wystawiać większy bazarek(ostatni w najbliższym czasie) i zawsze by coś wpadło.. Quote
ewu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Beatkaa']Cioteczki,który psiak w największej potrzebie finansowej? Będę wystawiać większy bazarek(ostatni w najbliższym czasie) i zawsze by coś wpadło..[/QUOTE] Jamniś Fizio wel Fafik Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Beatkaa']Cioteczki,który psiak w największej potrzebie finansowej? Będę wystawiać większy bazarek(ostatni w najbliższym czasie) i zawsze by coś wpadło..[/QUOTE] Beacia do 01.10. jeszcze chwilka :) ciesz się wakacjami :):):) trudny rok przed Tobą ale kto da radę jak nie Ty ;) Quote
Beatkaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Beacia do 01.10. jeszcze chwilka :) ciesz się wakacjami :):):) trudny rok przed Tobą ale kto da radę jak nie Ty ;)[/QUOTE] Oj tak,zaraz laba się skońćzy ;) Dziękuję Martunia :*:* Quote
Beatkaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Bazarek dla Fafika ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246887-Za-ile-deklarujesz-za-tyle-kupujesz!!-%29Totalna-wyprzeda%C5%BC-dla-Fafika-do-13-09-22-00[/url] Quote
Makila Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Dzisiaj byłam z Fafikiem u weta. Jeżeli chodzi o nogę to mój wet zaproponował, żebym poszła z Fafikiem na konsultację do doktora Bakowskiego, ponieważ jak stwierdził: "Fafik to bardzo ciężki i nietypowy przypadek". Ma problem ze stawami biodrowymi. Tylna prawa łapka jest bardzo zdeformowana (stare złamanie z przemieszczeniem) i do tego zanik mięśni. W obu tylnych nóżkach ma skurcze mięśni. Obecnie Fafik ma leczone prawe oko. Ma na tym oku starą bliznę po wcześniejszym urazie z którą już nic się nie da zrobić, a oprócz tego ma świeży ubytek rogówki wielkości 3mm (miał robiony test fluorescencyjny) Dostaje kropelki i żel do oka. Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na dr Bakowskiego to bardzo proszę o info, bo muszę umówić Fafika na konsultację. Dużo dobrego słyszałam na jego temat, jednak nigdy nie byłam u niego z psem. Quote
ewu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Paula_t wie gdzie to jest bo to bardzo blisko od niej. Dowiem się i dam znać. Quote
ewu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Biedny okruszek:( Mefi też jest ciężkim przypadkiem, Koffi też... W jednym olkuskim boksie trzy tak mocno poturbowane psiaki...:( Każdy z nich musiał oberwać jako szczeniak...:( Quote
iwonamaj Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='ewu'][SIZE=2][B]Super Iwonko ,że bierzecie pod skrzydła Fafika:)[/B][/SIZE][/QUOTE] Basieńko, nie wiem, czy bierzemy, bo nikt nie odpowiedział na moją propozycję :shake:... Quote
Makila Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Myślę, że "przejęcie" Fafika, to dla niego ogromna pomoc i szansa na lepsze jutro. Odpowiedzi nikt nie daje, bo tak naprawdę to nikt nie wziął za niego odpowiedzialności. Fafik zgadza się na przejęcie :)) Jeżeli nikt nie zgłasza sprzeciwu, to myślę, że wszystko jasne :) Quote
Makila Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='ewu']Paula_t wie gdzie to jest bo to bardzo blisko od niej. Dowiem się i dam znać.[/QUOTE] To ja jutro do niej zadzwonię i dowiem się co i jak :) Quote
iwonamaj Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='Makila']Myślę, że "przejęcie" Fafika, to dla niego ogromna pomoc i szansa na lepsze jutro. Odpowiedzi nikt nie daje, bo tak naprawdę to nikt nie wziął za niego odpowiedzialności. Fafik zgadza się na przejęcie :)) Jeżeli nikt nie zgłasza sprzeciwu, to myślę, że wszystko jasne :)[/QUOTE] No to super :) Bardzo proszę o pisanie o jamnisu na wątku Trójpaku [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246613-Tr%C3%B3jpak-z-Olkusza-ju%C5%BC-dwupak-B%C4%85d%C5%BA-scz%C4%99sliwy-Koffiku-%29[/url] Quote
Nadziejka Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Zagladam z kciukami :iloveyou::modla: Quote
ewu Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Makila']To ja jutro do niej zadzwonię i dowiem się co i jak :)[/QUOTE] O to super:) Quote
margoth137 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 proszę na pw o nr konta dla psiaków, żeby przelać za kurteczkę z bazarku:) Quote
Beatkaa Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 [quote name='margoth137']proszę na pw o nr konta dla psiaków, żeby przelać za kurteczkę z bazarku:)[/QUOTE] Sabinko możesz wpisać na bazarku,że wpłata za kurtkę doszła,to zaznaczę w rozliczeniu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246693-Rozliczamy-Ciuszki-i-nie-tylko-dla-psiaków-z-Olkusza-do-6-09-do-22-00/page5[/URL] Dzięki :) Quote
margoth137 Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 nie doszła, chcę podać Lili nr żeby bezpośrednio wpłaciła zamiast do mnie;) Quote
iwonamaj Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 [quote name='Jasza']Mały przechodzi do trójpaku?[/QUOTE] Już przeszedł, bo brakowało nam na wątku jakiegoś psiaczka z chorymi łapkami, który by zajął miejsce KOffika ;) Quote
margoth137 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 wiem, że nudzę, ale komu przelać te 25zł z bazarku??:) Quote
iwonamaj Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 A ja ponownie proszę o zmianę tytułu, skoro Fafik jest w "Trójpaku".... Quote
Makila Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Razem z Fafikiem przyjechały do mnie dwa wystraszone maluszki. Piesek i sunia. Pieski już odrobaczyłam i odpchliłam. Teraz czeka ich szczepienie. Byłabym wdzięczna za wsparcie psiaków grosikiem na szczepienia. To jest Wikusia [IMG]http://imageshack.us/a/img543/2792/mho1.jpg[/IMG] To jest Gacuś [IMG]http://imageshack.us/a/img600/1232/89yp.jpg[/IMG] Quote
iwonamaj Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Piękne piesie... One cały czas takie skulone i wystraszone? Quote
Recommended Posts