iwonamaj Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 (edited) [SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Bardzo prosimy o podawanie swoich dogomaniackich nicków przy wpłatach... Wszystkie wpłaty są w II poście.... Dziękujemy i prosimy o ujawnianie się ;)[/COLOR][/SIZE] Edited September 6, 2013 by iwonamaj Quote
ewu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='iwonamaj']Czy znany jest już termin operacji? Chcemy, żeby trójpak był dalej trójpakiem i żeby wszystko się zgadzało - 2 kalekie i szczeniak, tylko teraz Meffi, Fafik i Grey... Czekamy na odpowiedź z wątku Fafika, czy nam go dadzą ;) Na FB jest zgoda darczyńców Koffiego... Mam nadzieję, że tutaj też nie będzie sprzeciwów. Faficzek taki biedny, bardzo go boli :( I on tak płakał w Olkuszu, maluszek kochany...[/QUOTE] Czekam na telefon od doktora Gierka. Operował i nie mógł uzgodnić terminu. Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='iwonamaj']Czekamy więc na termin...[/QUOTE] Oj tak czekamy ...oby jak najszybciej ....biedny maleńki :( Koffi kochany psiaku bądź szczęśliwy :* Quote
iwonamaj Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Z domku KOffisia: "Dracula mnie zaskakuje. Pozwala młodemu wlazić sobie na głowę i wręcz mu ''matkuje''. Ale też fajowo się razem bawią. Widzę, że Draki cieszy się, że ma kumpla. Psy naprawdę się polubiły, a minęło dopiero parę godzin..." Quote
Javena Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='iwonamaj']Z domku KOffisia: "Dracula mnie zaskakuje. Pozwala młodemu wlazić sobie na głowę i wręcz mu ''matkuje''. Ale też fajowo się razem bawią. Widzę, że Draki cieszy się, że ma kumpla. Psy naprawdę się polubiły, a minęło dopiero parę godzin..."[/QUOTE] Jak miło się czyta takie wieści. Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 tak się cieszę że Grey już bezpieczny :multi: doszła paczuszka od naszej Jaszki :lol: wszystko cudne :loveu: będzie przepiękny bazarek na 2 bidule ;) i jamnisia :lol: Quote
ania68 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='ania68']30 zł przyszło ode mnie, 15 za sierpień i 15 za wrzesień....[/QUOTE] Anna Ż i ania68 to ja, macie 2x ujętą jedną wpłatę..... No chyba, że jest jeszcze jedna Anna Ż? Quote
ewu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [SIZE=3][B]Operacja Mefiego -18.09 o 11.30. Materiały opatrunkowe nie będą potrzebne. Mefi będzie w gipsie.[/B][/SIZE] Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='ewu'][SIZE=3][B]Operacja Mefiego -18.09 o 11.30. Materiały opatrunkowe nie będą potrzebne. Mefi będzie w gipsie.[/B][/SIZE][/QUOTE] ja już dziś zaciskam oby wszystko się udało :* Meficzku kochany psiaku musisz być dzielny :* Quote
Nadziejka Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 och zapadl..... zapadl jak wiele biedakow cudnych :modla::glaszcze:Mefuniu sciskamy kochany za ciebie:iloveyou: Quote
Beatkaa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mefuniu zaciskamy kciuki i wierzymy,że wszystko będzie dobrze!!! Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='ewu'][SIZE=3][B]Operacja Mefiego -18.09 o 11.30. Materiały opatrunkowe nie będą potrzebne. Mefi będzie w gipsie.[/B][/SIZE][/QUOTE] ewu wiadomo jaki będzie koszt operacji i leczenia ??? jeśli nie doczytałam bardzo przepraszam :oops: Quote
ewu Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']ewu wiadomo jaki będzie koszt operacji i leczenia ??? jeśli nie doczytałam bardzo przepraszam :oops:[/QUOTE] 600-800 zł Quote
iwonamaj Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Czy wiadomo coś jeszcze o operacji? Na czym będzie polegała i jak pomoże Meffiemu? Quote
iwonamaj Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 (edited) Wiadomości z domku Koffiego :) [URL="https://www.facebook.com/kate.przesmycka"]Kate P.[/URL] Byliśmy u weterynarza z Koffikiem wczoraj. Jest nieźle: łapka jest żywa, prawidłowo ukrwiona, łokieć i bark sprawne. Jest porażenie nerwu, na które Koffiś dostał antybiotyk. Ze sterydu póki co zrezygnowaliśmy. Ranki na łapie już się zasklepiły, są czyste i ładnie się goją. Cała łapka została oczyszczona, Koffik ma nowy sztywny opatrunek, gdy zedzie stan zapalny z łapki to ząłożymy mu łupki. Szansa na odzyskanie choć częściowej sprawności w łapinie jest spora - będziemy nad tym pracować. A poza tym to Koffiś jest wspaniały. I ciągle wypija mi herbatę ... Edited November 6, 2013 by iwonamaj Quote
beataczl Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='iwonamaj']Wiadomości z domku Koffiego :) [URL="https://www.facebook.com/kate.przesmycka"]Kate Przesmycka[/URL] Byliśmy u weterynarza z Koffikiem wczoraj. Jest nieźle: łapka jest żywa, prawidłowo ukrwiona, łokieć i bark sprawne. Jest porażenie nerwu, na które Koffiś dostał antybiotyk. Ze sterydu póki co zrezygnowaliśmy. Ranki na łapie już się zasklepiły, są czyste i ładnie się goją. Cała łapka została oczyszczona, Koffik ma nowy sztywny opatrunek, gdy zedzie stan zapalny z łapki to ząłożymy mu łupki. Szansa na odzyskanie choć częściowej sprawności w łapinie jest spora - będziemy nad tym pracować. A poza tym to Koffiś jest wspaniały. I ciągle wypija mi herbatę ...[/QUOTE] no to sie cieszymy z tych wiesci bardzo :) a z ta herbata to sie usmialam znalazl sie amator herbatki;) Quote
iwonamaj Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [COLOR=#800000][SIZE=3]Kochane sympatyczki "Olkuskiego Trójpaku" w zmiennym składzie ;) Od 7 do 23 września będę nieregularnie zaglądać, a od 11 do 18 być może wcale- urlop... Miłe obowiązki rodzinne względem mojej ukochanej wnuczki Inki wzywają ;) Proszę, nie zapominajcie o Meffim, Fafiku i Greyu. Beatko, bardzo Cię proszę, zerknij czasem na wydarzenie chłopaków [URL]https://www.facebook.com/events/486482148113635/?fref=ts[/URL] i przeklej tutaj coś :help1:....[/SIZE][/COLOR] Quote
ajw Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Skład się tak szybko zmienia, że nie nadążam z czytaniem;) cudnie, że Gift i Koffi mają już domki:multi: Teraz trzymamy kciuki za Meffiego, Fafika i Greya! Quote
Beatkaa Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Tak się cieszę,że Koffiś ma wspaniały domek i opiekę :) [quote name='iwonamaj'][COLOR=#800000][SIZE=3]Kochane sympatyczki "Olkuskiego Trójpaku" w zmiennym składzie ;) Od 7 do 23 września będę nieregularnie zaglądać, a od 11 do 18 być może wcale- urlop... Miłe obowiązki rodzinne względem mojej ukochanej wnuczki Inki wzywają ;) Proszę, nie zapominajcie o Meffim, Fafiku i Greyu. Beatko, bardzo Cię proszę, zerknij czasem na wydarzenie chłopaków [URL]https://www.facebook.com/events/486482148113635/?fref=ts[/URL] i przeklej tutaj coś :help1:....[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Dobrze Iwonko ;) , będę czuwać :user: Quote
iwonamaj Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [quote name='Beatkaa']Tak się cieszę,że Koffiś ma wspaniały domek i opiekę :) Dobrze Iwonko ;) , będę czuwać :user:[/QUOTE] Dzięki :) :buzi: Quote
iwonamaj Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 [IMG]http://i40.tinypic.com/f4fzeo.jpg[/IMG] [IMG]http://i44.tinypic.com/opmcd3.jpg[/IMG] Quote
paula_t Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 [quote name='ewu']600-800 zł[/QUOTE] Kwota ogromna, ale jak się domyślam i tak ze sporą zniżką:roll: Quote
Beatkaa Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Kopiuję z FB: [SIZE=3]"[/SIZE][SIZE=3][B]Moi Drodzy :) Jutro Grey będzie miał zabieg kastracji.... Prosimy o kciuki i pomoc w opłaceniu zabiegu..... Koszt 150 zł z dowozem Greya do Krakowa ..... Bardzo chcemy aby jak najszybciej znalazł domek i zrobił miejsce dla następnego psiaka w hoteliku...... Będziemy go bardzo intensywnie ogłaszać i szukać domku.....Prosimy o pomoc.Dziękujemy[/B]" A jeśli chodzi o Koffika to takie wieści: [B] "[/B][/SIZE][B]Rozmawialam przed chwilą z Kasią o Koffiku. Był dzisiaj na działce łobuzuje, duzo siura i duzo pije, dzielnie się kumpluje z Dracusiem. Chłopaki tak łobuzowały,ze trzeba ich było zamknąc w domku,zeby oddech złapały. Ogólnie wszyscy zadowoleni ...jutro Koffi będzie miał przeprane futro. Kasia wrzuci foto relację pewnie jutro po pracy...dzisiaj padła na twarz i nie chce odmykac kompa ...i słusznie ;o) ŻYCZYMY MIŁEJ SPOKOJNEJ NOCY[/B] " Quote
Recommended Posts