Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[SIZE=4][COLOR=#ff8c00]Bardzo prosimy o podawanie swoich dogomaniackich nicków przy wpłatach... Wszystkie wpłaty są w II poście....
Dziękujemy i prosimy o ujawnianie się ;)[/COLOR][/SIZE]

Edited by iwonamaj
  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwonamaj']Czy znany jest już termin operacji?
Chcemy, żeby trójpak był dalej trójpakiem i żeby wszystko się zgadzało - 2 kalekie i szczeniak, tylko teraz Meffi, Fafik i Grey... Czekamy na odpowiedź z wątku Fafika, czy nam go dadzą ;)
Na FB jest zgoda darczyńców Koffiego...
Mam nadzieję, że tutaj też nie będzie sprzeciwów. Faficzek taki biedny, bardzo go boli :( I on tak płakał w Olkuszu, maluszek kochany...[/QUOTE]
Czekam na telefon od doktora Gierka. Operował i nie mógł uzgodnić terminu.

Posted

Z domku KOffisia:

"Dracula mnie zaskakuje. Pozwala młodemu wlazić sobie na głowę i wręcz mu ''matkuje''. Ale też fajowo się razem bawią. Widzę, że Draki cieszy się, że ma kumpla. Psy naprawdę się polubiły, a minęło dopiero parę godzin..."

Posted

[quote name='iwonamaj']Z domku KOffisia:

"Dracula mnie zaskakuje. Pozwala młodemu wlazić sobie na głowę i wręcz mu ''matkuje''. Ale też fajowo się razem bawią. Widzę, że Draki cieszy się, że ma kumpla. Psy naprawdę się polubiły, a minęło dopiero parę godzin..."[/QUOTE]

Jak miło się czyta takie wieści.

Posted

[quote name='ania68']30 zł przyszło ode mnie, 15 za sierpień i 15 za wrzesień....[/QUOTE]

Anna Ż i ania68 to ja, macie 2x ujętą jedną wpłatę.....
No chyba, że jest jeszcze jedna Anna Ż?

Posted

[quote name='ewu'][SIZE=3][B]Operacja Mefiego -18.09 o 11.30.
Materiały opatrunkowe nie będą potrzebne.
Mefi będzie w gipsie.[/B][/SIZE][/QUOTE]
ja już dziś zaciskam oby wszystko się udało :* Meficzku kochany psiaku musisz być dzielny :*

Posted

[quote name='ewu'][SIZE=3][B]Operacja Mefiego -18.09 o 11.30.
Materiały opatrunkowe nie będą potrzebne.
Mefi będzie w gipsie.[/B][/SIZE][/QUOTE]

ewu wiadomo jaki będzie koszt operacji i leczenia ??? jeśli nie doczytałam bardzo przepraszam :oops:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']ewu wiadomo jaki będzie koszt operacji i leczenia ??? jeśli nie doczytałam bardzo przepraszam :oops:[/QUOTE]
600-800 zł

Posted (edited)

Wiadomości z domku Koffiego :)

[URL="https://www.facebook.com/kate.przesmycka"]Kate P.[/URL] Byliśmy u weterynarza z Koffikiem wczoraj. Jest nieźle: łapka jest żywa, prawidłowo ukrwiona, łokieć i bark sprawne. Jest porażenie nerwu, na które Koffiś dostał antybiotyk. Ze sterydu póki co zrezygnowaliśmy. Ranki na łapie już się zasklepiły, są czyste i ładnie się goją. Cała łapka została oczyszczona, Koffik ma nowy sztywny opatrunek, gdy zedzie stan zapalny z łapki to ząłożymy mu łupki. Szansa na odzyskanie choć częściowej sprawności w łapinie jest spora - będziemy nad tym pracować. A poza tym to Koffiś jest wspaniały. I ciągle wypija mi herbatę ...

Edited by iwonamaj
Posted

[quote name='iwonamaj']Wiadomości z domku Koffiego :)

[URL="https://www.facebook.com/kate.przesmycka"]Kate Przesmycka[/URL] Byliśmy u weterynarza z Koffikiem wczoraj. Jest nieźle: łapka jest żywa, prawidłowo ukrwiona, łokieć i bark sprawne. Jest porażenie nerwu, na które Koffiś dostał antybiotyk. Ze sterydu póki co zrezygnowaliśmy. Ranki na łapie już się zasklepiły, są czyste i ładnie się goją. Cała łapka została oczyszczona, Koffik ma nowy sztywny opatrunek, gdy zedzie stan zapalny z łapki to ząłożymy mu łupki. Szansa na odzyskanie choć częściowej sprawności w łapinie jest spora - będziemy nad tym pracować. A poza tym to Koffiś jest wspaniały. I ciągle wypija mi herbatę ...[/QUOTE]

no to sie cieszymy z tych wiesci bardzo :)
a z ta herbata to sie usmialam znalazl sie amator herbatki;)

Posted

[COLOR=#800000][SIZE=3]Kochane sympatyczki "Olkuskiego Trójpaku" w zmiennym składzie ;)
Od 7 do 23 września będę nieregularnie zaglądać, a od 11 do 18 być może wcale- urlop... Miłe obowiązki rodzinne względem mojej ukochanej wnuczki Inki wzywają ;)

Proszę, nie zapominajcie o Meffim, Fafiku i Greyu.

Beatko, bardzo Cię proszę, zerknij czasem na wydarzenie chłopaków [URL]https://www.facebook.com/events/486482148113635/?fref=ts[/URL]
i przeklej tutaj coś :help1:....[/SIZE][/COLOR]

Posted

Skład się tak szybko zmienia, że nie nadążam z czytaniem;) cudnie, że Gift i Koffi mają już domki:multi:
Teraz trzymamy kciuki za Meffiego, Fafika i Greya!

Posted

Tak się cieszę,że Koffiś ma wspaniały domek i opiekę :)

[quote name='iwonamaj'][COLOR=#800000][SIZE=3]Kochane sympatyczki "Olkuskiego Trójpaku" w zmiennym składzie ;)
Od 7 do 23 września będę nieregularnie zaglądać, a od 11 do 18 być może wcale- urlop... Miłe obowiązki rodzinne względem mojej ukochanej wnuczki Inki wzywają ;)

Proszę, nie zapominajcie o Meffim, Fafiku i Greyu.

Beatko, bardzo Cię proszę, zerknij czasem na wydarzenie chłopaków [URL]https://www.facebook.com/events/486482148113635/?fref=ts[/URL]
i przeklej tutaj coś :help1:....[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Dobrze Iwonko ;) , będę czuwać :user:

Posted

Kopiuję z FB:

[SIZE=3]"[/SIZE][SIZE=3][B]Moi Drodzy :) Jutro Grey będzie miał zabieg kastracji.... Prosimy o kciuki i pomoc w opłaceniu zabiegu..... Koszt 150 zł z dowozem Greya do Krakowa ..... Bardzo chcemy aby jak najszybciej znalazł domek i zrobił miejsce dla następnego psiaka w hoteliku...... Będziemy go bardzo intensywnie ogłaszać i szukać domku.....Prosimy o pomoc.Dziękujemy[/B]"

A jeśli chodzi o Koffika to takie wieści:
[B]
"[/B][/SIZE][B]Rozmawialam przed chwilą z Kasią o Koffiku. Był dzisiaj na działce łobuzuje, duzo siura i duzo pije, dzielnie się kumpluje z Dracusiem. Chłopaki tak łobuzowały,ze trzeba ich było zamknąc w domku,zeby oddech złapały. Ogólnie wszyscy zadowoleni ...jutro Koffi będzie miał przeprane futro. Kasia wrzuci foto relację pewnie jutro po pracy...dzisiaj padła na twarz i nie chce odmykac kompa ...i słusznie ;o) ŻYCZYMY MIŁEJ SPOKOJNEJ NOCY[/B] "