Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i drugi spacerek za nami :) Kali chyba zaczyna rozumieć, że ja będę z nim wychodzić i zwraca na mnie coraz większą uwagę, a przynajmniej dopóki nie zawoła go Ola. Na początku poszłam z nim na wybieg, żeby trochę pobiegał sobie luzem, a potem w towarzystwie Pegi i Punii poszliśmy na spacerek. Po powrocie do schroniska, podjadł trochę parówek i przy okazji poćwiczył komendy. Raz Pegi rzuciła się na niego (pewnie chodziło o parówki), ale Kali wolał nie denerwować panny, więc uciekł. Następnie kolejny spacerek, już w większym gronie, bo w towarzystwie Jokera, Newtona i Pegi. Do boksu nie za bardzo chciał wracać, ale udało się go nakłonić.

Posted

choba napisał(a):
Zapisuję Kalego :) Jak się trochę ogarnę po nieobecności, to podrzucę kilka zdjęć z akcji na Dolinie ;)

Z góry dzięki :)

Mam taką małą prośbę, jak znajdziesz trochę czasu, mogłabyś zrobić jeden banerek dla Kaliego?

Posted

Dzisiaj Kali zaliczył spacerek na Borki. Powoli przełamuję lęk przed wodą i pójdzie zmoczyć łapki oraz na swój sposób wyłowić parówki :) Poćwiczył trochę komendy i wracaliśmy do schroniska. Wchodząc pod górkę zaczął mnie mocniej ciągnąć, jakby chciał mi pomóc wejść :) W schronie posiedzieliśmy trochę, udało się Kaliemu wyżebrać trochę ciasteczek od Beaty i spotkał swojego kolegę z boksu. Potem poszliśmy razem z nim i Pegi na wybieg.

Mam dzisiaj kilka zdjęć :)

Jego sposób na wyławianie parówek z wody :)

Posted

Już powoli wszystko ogarniam ;) Banerek się zrobi :)

A teraz zarzucę wątek zdjęciami z niedzieli i z wczoraj :eviltong:

Niedzielna akcja:

Posted

Dzięki za foty i filmik, no i oczywiście z góry już dziękuję za banerek :)

Mam nadzieję, że w następną sobotę będzie ciepło, wtedy spróbuję go przekonać, żeby wszedł głębiej do wody :)

Filmik mi działa

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Trochę późno, ale jestem u Kaliego:D
Bardzo pocieszny z niego psiak, czarujący i uroczy, a te jego oczka:loveu:

Dlatego po pierwszym spacerze mnie zauroczył i w miare możliwośći starałam się z nim wychodzić :) Dobrze, że Klaudia dostala go na stałe :D :D :D

Posted

Dostałam dzisiaj sms'a, z którego wynika, że Kali został adoptowany. Schronisko nie zdjęło go jeszcze ze strony, szczerze mówiąc nie wiem co o tym myśleć... Mam nadzieję, że w czwartek (lub nawet szybciej ;)) wszystko się wyjaśni. Trzymajcie kciuki, zeby nie był to tylko głupi żart :kciuki: