ewka i haker Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 palma napisał(a):Widzę że masz najlepszą parę! Proszę powiedź że masz grupę hodowlaną!!! tak mam:lol: moze nie za dobra jakos ale mam Quote
BooBC Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 To dawaj :lol: :loveu: :eviltong: :multi: Quote
ewka i haker Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 palma napisał(a):Widzę że masz najlepszą parę! Proszę powiedź że masz grupę hodowlaną!!! wgrywam na http://pl.youtube.com/profile?user=ewkagranada Quote
.ania Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Asiaczek napisał(a): Magda - to Twoje czarne cudo ma super passę!!! Tak trzymać!:lol: Brawo!!! Pzdr. Asiaczku, dziękuję bardzo i również gratuluję, pięknie się spisaliście :lol: Mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze i passa nie minie, tfu tfu tfu... żeby nie zapeszyć ;) Ania. Quote
Martyna Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Gratulki dla wszystkich :D I ja sie pochwale :-) Compendio Vanta Verona CWC, CACIB, BOB, ZW.PL, ZW. EU. SR i WSCH Compendio Abbeylara ZW, ML, MŁ.ZW.PL, Mł.ZW. EU. SR i WSCH i skonczony ML CH PL, i zaraz za nia druga lokata (dosk.) Compendio Aruba Compendio Athboy ZW, ML, MŁ.ZW.PL, Mł.ZW. EU. SR i WSCH, NJWR Miss Mallorys One Moment in Time CWC, resCACIB Comics My Trend Of Blue CWC, resCACIB Quote
*hania Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ewka dzięki za filmy z wystawy :multi: . Ta czarna plama na BISie weteran to mój jamnik :p :evil_lol: . Quote
olcha Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ma ktoś jakiekolwiek zdjęcia CHIHUAHUA??? Quote
ewka i haker Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 *hania napisał(a):Ewka dzięki za filmy z wystawy :multi: . Ta czarna plama na BISie weteran to mój jamnik :p :evil_lol: . wiem chcialam podejs ale nagrywalam i potem nie moglam was znalesc Quote
ewka i haker Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 juz dodalam nastepny filmik filmiki na http://pl.youtube.com/profile?user=ewkagranada jutro dodam nastepne mam nalepszego psa ale jest za duzy film i nie chce wejsc Quote
panienkabubu Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 felisa napisał(a): AJAKS Morski Lazur AKIM Adekatos, 1 ARWEN Trango Tower DE BAZYL Malenstwa HARAS od Beblow, 4 Galans MARCIPAN SANTOS Bukowy Dwor, 3 TABZIR z Zaglebia, 2 ZLOTY KIBA Matrix :p dziękuję :multi: TANANA napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zadowolonych też sie pochwalimy :multi: moj maleńki :eviltong: malamucik Tanana YUPIK UNKAS dok.I, NDSwR, CWC, CACIB - Zwyciezca Polski '07 , -Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej '07 gratulacje! Matusz napisał(a):Szydłowska Aleksandra i jedzie wraz z rodzicem na Cruftsa do Birmingham To było więcej jak pewne ;) A jak tam Ali poszło?? Ali Nowak rzecz jasna :cool3: Martyna napisał(a):Gratulki dla wszystkich :D I ja sie pochwale :-) Compendio Vanta Verona CWC, CACIB, BOB, ZW.PL, ZW. EU. SR i WSCH Compendio Abbeylara ZW, ML, MŁ.ZW.PL, Mł.ZW. EU. SR i WSCH i skonczony ML CH PL, i zaraz za nia druga lokata (dosk.) Compendio Aruba Compendio Athboy ZW, ML, MŁ.ZW.PL, Mł.ZW. EU. SR i WSCH, NJWR Miss Mallorys One Moment in Time CWC, resCACIB Comics My Trend Of Blue CWC, resCACIB :mdleje::mdleje: Wy to zawsze mnie bijecie na łopatki :mdleje: :multi:GRATULACJE Quote
massima Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 TANANA napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zadowolonych też sie pochwalimy :multi: moj maleńki :eviltong: malamucik Tanana YUPIK UNKAS dok.I, NDSwR, CWC, CACIB - Zwyciezca Polski '07 , -Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej '07 Gratulacje i czekam aż mi wyślesz aktualizację :p Quote
JIM Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH Ja tez mam troche fotek - moze ktos sie rozpozna na zdjeciu albo swojego piesa, bo ja robilam "w ciemno" .. choc znajac moje szczesci na nikogo z dogo nie trafie. Quote
Guest Reyes Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 TANANA napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zadowolonych też sie pochwalimy :multi: moj maleńki :eviltong: malamucik Tanana YUPIK UNKAS dok.I, NDSwR, CWC, CACIB - Zwyciezca Polski '07 , -Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej '07 Gratulacje U mnie skromnie : Posoczek: Oc. dosk. 3 na 6. Pudelcia : Oc. Dosk. Best Veteran I mniej skromnie Krajowy Finał JH Lokata 3 w gr. Str. Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Duke :loveu: KaRa i Djuczek na ringu. :p Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Risa. :loveu: Jureja i Risa. :p Quote
BeataG Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Fajnie, że tylu dogomaniaków odniosło sukcesy w Poznaniu. :) Gratuluję wszystkim i dziękuję za gratulacje. :loveu: Quote
ewka i haker Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 a to jest najladniejszy pies wystawy ten best dog czy cos takiego nie wiem bo sie nie znam Quote
Recommended Posts