AlaNowak Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 panienkabubu napisał(a): A jak tam Ali poszło?? Ali Nowak rzecz jasna :cool3: A Ala była na JH druga, bo dostała na zamianie niegrzecznego whippeta, który nie chce współpracować z obcymi za bardzo. Ale.. mówi się trudno i płynei się dalej:diabloti: A mój czarno-biały brzydal 3:roll: Quote
Asiaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 miumiu napisał(a):Gratulacje dla wszystkich anegdotka spotyka mnie Asiaczek, której jakoś nie zauważam pedząc z naszego ringu na bisy (już wszyscy poszli swiatła zgasili a nasz jeszcze sędziowano tyle się zjechało tych chomixów) i słyszę z boku - tak sobie myślę, kto to może być pędzi, papierocha pali i przeklina, na pewno miumiu :oops: haha -no to mam opinię, subtelny i elegancki wystawca Asiaczku -przepraszam że najpierw psa poznałam a dopiero potem ciebie hehehe, ja jestem na wystawie nie do życia zupełnie ;) a teraz się chwalimy Paco żegnał się z młodzieżą a Chiq debiutowała w szczonach Paco -Młodzieżowy Zwycięzca Polski, Młodzieżowy Zw Europy śr. i wsch, Najlepszy Junior w Rasie Chiqulec -w.o, Najpiękniejsze Szczenię w Rasie Miumiu - jszcze raz cieplutkie gratulacje dla Waszej gromadki! Piekny ten wózeczek, naprawde...:lol: TANANA napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zadowolonych też sie pochwalimy :multi: moj maleńki :eviltong: malamucik Tanana YUPIK UNKAS dok.I, NDSwR, CWC, CACIB - Zwyciezca Polski '07 , -Zwycięzca Europy Środkowej i Wschodniej '07 Brawo Tanana!!! Unkas - jak zwykle - nie zawiódł!:lol: -Magda- napisał(a):Asiaczku, dziękuję bardzo i również gratuluję, pięknie się spisaliście :lol: Mam nadzieję, że Twoje słowa będą prorocze i passa nie minie, tfu tfu tfu... żeby nie zapeszyć ;) Ania. Aniu - ja w to wierzę!:lol: Martyna napisał(a):Gratulki dla wszystkich :D I ja sie pochwale :-) Compendio Vanta Verona CWC, CACIB, BOB, ZW.PL, ZW. EU. SR i WSCH Compendio Abbeylara ZW, ML, MŁ.ZW.PL, Mł.ZW. EU. SR i WSCH i skonczony ML CH PL, i zaraz za nia druga lokata (dosk.) Compendio Aruba Compendio Athboy ZW, ML, MŁ.ZW.PL, Mł.ZW. EU. SR i WSCH, NJWR Miss Mallorys One Moment in Time CWC, resCACIB Comics My Trend Of Blue CWC, resCACIB Oooooo! chyba przebiliscie wszystkich!!!:loveu: Gratulacj!!! Reyes napisał(a):Gratulacje U mnie skromnie : Posoczek: Oc. dosk. 3 na 6. Pudelcia : Oc. Dosk. Best Veteran I mniej skromnie Krajowy Finał JH Lokata 3 w gr. Str. Nie narzekaj! Niejeden chciałby się z Toba zamienić!:lol: Gratki!!! pzdr. Quote
pierozek_monika Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Gratuluję Wam sukcesów! I ja się pochwalę, że mój bąk oprócz lokaty złota przywiózł tytuły Mł Zw. Europy Środk. i Wsch, Mł. Zw. Polski, NJwR :) Quote
Asiaczek Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 pierozek_monika napisał(a):Gratuluję Wam sukcesów! I ja się pochwalę, że mój bąk oprócz lokaty złota przywiózł tytuły Mł Zw. Europy Środk. i Wsch, Mł. Zw. Polski, NJwR :) Brawo!!! To tak, jak mój Kenio...:lol: Pzdr. Quote
ewka i haker Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dodalam nowy filmik na you toba prosze o pomoc w nazwie juz nie trzeba a link na filmik to:http://pl.youtube.com/profile?user=ewkagranada Quote
PANGEA Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Temu komus kto byl tak mily i sprawdzil, ze jestesmy w katalogu wielkie, wielkie, wielkie dzieki:loveu::loveu: Pojechalismy i........ Moj FATUM Pangea - dosk I, CWC, NDPwR, CACIB i BOB, Zwyciezca Polski, Zwciezca Europy Srodkowej i Wschodniej :multi: Tylko z wrazenia zapomnialam pojsc pamiatkowa fotke zrobic:placz: Quote
Mudik Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Już miałam pytać co to za duży puchaty merle aussik z długim ogonem kiedy po drugiej(ringowej fotce)poznałam ,że to Astka Upsss Ula wybacz, ależ ta pannica była puchata, wow!!!! Quote
sylrwia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Asia & Ginger napisał(a): http://i7.tinypic.com/6yntd1i.jpg http://i8.tinypic.com/854o8i9.jpg O i jest moj Forys :).Czy moge prosić Asiu o fotki z moim rudym w normalnej wielkości na [email protected] ? EDIT: Dzieki za Fotki :) Quote
Asia & Ginger Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 sylrwia napisał(a):O i jest moj Forys :).Czy moge prosić Asiu o fotki z moim rudym w normalnej wielkości na [email protected] ? Ależ oczywiście, zaraz prześlę. :p Zobaczę też czy czasami nie mam jeszcze więcej wyżełków. :cool3: EDIT: Jednak nie mam więcej fotek wyżełków. :shake: Quote
AlaNowak Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Zwracam się z ogromną prośbą o fotki sterów angielskich, basenji oraz zdjęć z Młodego Prezentera. Z góry wielkie dzieki:) Quote
Agasia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ala - ja mam troche fotek seterow.. MP tez ale cienkiej jakosci ;) Quote
AlaNowak Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 to nie wwiem, wyslesz na meila mi czy zrzucisz na serwer i w formie linkow na gg czy gdzies tam? Quote
Różyczka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Chyba ktoś chciał coś z tych ras? zdjęcia niestety marnej jakości:-( Quote
NNL-BC Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 W tym roku Poznan byl dla nas jeszcze bardziej szczesliwy niz w poprzednich latach ;) Wyniki naszych BC: Suczki: Never Never Land ONE TOUCH OF MAGIC - Nejlepsze Szczenie w Rasie :multi: (kto pamietal nasza Poleczke ['], Magic jest jej mlodsza siostra) Ch. Never Never Land BEST WISHES - 1dosk,CWC (championy) Psy: Int.Ch., Multi.Ch. Oodnadatta TRUE DEAL - 1dosk,CWC,Res.CACIB (uzytek) Ch.Pl., Ml.Multi.Ch. Never Never Land HIGHLAND STORM - 1dosk, CWC, CACIB, ZW.RASY, Zw.Pl'07, Zw.Europy Srodkowej i Wschodniej'07 :multi: Psy z naszej hodowli w rekach innych wlascicieli: Ml.Ch.Pl. Never Never Land LIVING IN THE MOONLIGHT - Zw.Ml., Ml.Zw.Pl'07, Ml.Zw.Europy Srodkowej i Wschodniej'07 :multi: Ml.Ch.Pl, Ml.Zw.Klubu'07 Never Never Land LIMITED EDITION - 4dosk (mlodziez) Ml.CH.Pl. Never Never Land JUST IN TIME - 2dosk (mlodziez) Czy ktos widzial pokazy Frisbee na ringu glownym? A czy ktos moze ma jakies filmiki? Zdjecia? Bylo by nam bardzo bardzo milo :lol: Pozdrawiam Ewa Quote
AlaNowak Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ewa- wielkie gratulacje!!! A Sevenka zapomnieliście zglosic??? Czy może chlopak na emeryture wystawowa przeszedl??? Quote
Recommended Posts