Smile of Red Witch Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 A ma ktos jakies foteczki terierow typu bull, najbardziej interesuja mnie AST-y Quote
NNL-BC Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ewa- wielkie gratulacje!!! A Sevenka zapomnieliście zglosic??? Czy może chlopak na emeryture wystawowa przeszedl??? Dziekujemy :lol: Nie zapomnielismy, ale chlopaki musialy sie podzielic, Seven byl w tym roku w Krakowie - CACIB & BOB :eviltong: A siostra Alice drugi CACIB :eviltong: W Poznaniu Seven byl obceny i pokazywal co umie na Frisbee. Siostra Alice zostala w domu bo powoli brzuch jej zaczyna przeszkadzac w normalnym bieganiu a co dopiero o frisbee mowic ;) Pozdrawiam Ewa Quote
GroSSiu Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 a ktoś może ma foty z bis weteran z soboty?? Quote
aga616 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 kiepskiej jakości - ale zawsze - troche sweterów i goldenów: http://picasaweb.google.com/agnieszka.zemla/CACIBPozna1011112007/photo#5131885082150203746 Quote
Agappe Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Różyczka napisał(a):Chyba ktoś chciał coś z tych ras? zdjęcia niestety marnej jakości:-( dziękuję za thaje :))) Quote
Tilia Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 a może ktoś deerhoundy uchwycił przypadkiem? albo finały- gr X?? Quote
panienkabubu Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Ja bym chciała bernardyny :cool3: Quote
Zorlis Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ring owczarków niemieckich - sobota i "najlepszy w rasie" :P Przepraszam za jakość. http://youtube.com/watch?v=PB-XcDQfyOc Quote
Aussie Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Mudik napisał(a):Już miałam pytać co to za duży puchaty merle aussik z długim ogonem kiedy po drugiej(ringowej fotce)poznałam ,że to Astka Upsss Ula wybacz, ależ ta pannica była puchata, wow!!!! Ano obrosło się trochę dziewczynie na zimę, zwłaszcza doopka ;-) Quote
Asia & Ginger Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ta trikolorowa rozmazana plama na pierwszym planie, to oczywiście pychol Djuczka. :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Asia & Giner co to za piekne Malamuty :loveu:? Wiesz moze? Quote
Asiaczek Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 PANGEA napisał(a): Pojechalismy i........ Moj FATUM Pangea - dosk I, CWC, NDPwR, CACIB i BOB, Zwyciezca Polski, Zwciezca Europy Srodkowej i Wschodniej :multi: BRAWO!!! BRAWO!!! NNL-BC napisał(a):W tym roku Poznan byl dla nas jeszcze bardziej szczesliwy niz w poprzednich latach ;) Wyniki naszych BC: Suczki: Never Never Land ONE TOUCH OF MAGIC - Nejlepsze Szczenie w Rasie :multi: (kto pamietal nasza Poleczke ['], Magic jest jej mlodsza siostra) Ch. Never Never Land BEST WISHES - 1dosk,CWC (championy) Psy: Int.Ch., Multi.Ch. Oodnadatta TRUE DEAL - 1dosk,CWC,Res.CACIB (uzytek) Ch.Pl., Ml.Multi.Ch. Never Never Land HIGHLAND STORM - 1dosk, CWC, CACIB, ZW.RASY, Zw.Pl'07, Zw.Europy Srodkowej i Wschodniej'07 :multi: Psy z naszej hodowli w rekach innych wlascicieli: Ml.Ch.Pl. Never Never Land LIVING IN THE MOONLIGHT - Zw.Ml., Ml.Zw.Pl'07, Ml.Zw.Europy Srodkowej i Wschodniej'07 :multi: Ml.Ch.Pl, Ml.Zw.Klubu'07 Never Never Land LIMITED EDITION - 4dosk (mlodziez) Ml.CH.Pl. Never Never Land JUST IN TIME - 2dosk (mlodziez) Czy ktos widzial pokazy Frisbee na ringu glownym? A czy ktos moze ma jakies filmiki? Zdjecia? Bylo by nam bardzo bardzo milo :lol: Pozdrawiam Ewa Piekne wyniki!!! BRAWO!!! Quote
PANGEA Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Asiaczek napisał(a):BRAWO!!! BRAWO!!! Achhh Asiaczku, dziekuje bardzo. Wiesz jaka jestem zaskoczona :crazyeye: Tylko fotki ani jednej :-( Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nerul napisał(a):Asia & Giner co to za piekne Malamuty :loveu:? Wiesz moze? Nie mam pojęcia, nie znam się na malamutach. :oops: Ja tylko fociłam. :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 A masz moze katalog? Mozna by sie domyslic :cool3: Ile bym dala za dowiedzenie sie ;( Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Nerul napisał(a):A masz moze katalog? Mozna by sie domyslic :cool3: Ile bym dala za dowiedzenie sie ;( Niestety katalogu też nie posiadam. :shake: Nie byłam wystawcą, pojechałam tylko turystycznie. ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Mateusz i Sasanka. :cool3: I konkurentka Sasanki. Quote
Recommended Posts