natalia&borys Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Czy robił ktos zdjęcia na hali nr. 5 ?? Moze nawet na ringu nr. 31 ?? Bo mam nadzieje , ze ktoś nas załapał , bo ja bez aparatu byłam... Quote
KaRa_ Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 natalia&borys napisał(a):Czy robił ktos zdjęcia na hali nr. 5 ?? Moze nawet na ringu nr. 31 ?? Bo mam nadzieje , ze ktoś nas załapał , bo ja bez aparatu byłam... A jaka rasa? Quote
Tecia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A zna ktos wyniki BOG-a VIIgr? Bede wdzieczna:) Quote
Talagia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Angolce :) U nas dość przykro :P dwa razy drugie miejsce :shake: Lilo ponoć jest za mało umięśniony jak na 6 miesieczne dziecko :angryy: A Ravenek 2 lokata :razz: i jestem zadowolona z tego wyniku, szczególnie, ze pierwsze miejsce zajął brat Ravena i ostatecznie wygrał całą rase!!! :multi::multi::multi: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A ktoś ma zdjęcia z borderów (hala 4, ring 19 ) Quote
Guest Agata_B Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Jade, ludzie!! Tylko szybko muszę mieć informację o której są terriery! i dokładny adres tych targów!! Proszę, mam 2 minuty! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Na stronie ZK jest plan sędziowania i tam masz wszytsko napisane ;] I adres też tam jest ;] Quote
daga10011 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ponawiam prosbe o stawke leonbergerow:oops::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Guest Agata_B Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 proszę, o której są teriery? Co wam szkodzi mi powiedziec? i ten adres targowiska! Quote
natalia&borys Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 daga10011 napisał(a):ponawiam prosbe o stawke leonbergerow:oops::modla::modla::modla::modla::modla::modla: PSY: kl.szczeniąt: Teamaides LUNA LUBO RAMSES z Kicina RAMZES z Kicina ROOFER z Kicina ZACHARIASZ Ligocka Wataha kl.młodzieży: ALVARDO Leo Grande Cuore ARNOLD Leo Grande Cuore Dizeros CROSS COUNTRY HERKULES Lówe von Blemengarten PERMES Szept Weny PLUTO Woscany NARAZIE TYLE , jak będe miała troche czasu to podam resztę;) Quote
ewka i haker Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 nie mam duzo bo nie wychodzily za ladne Quote
natalia&borys Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 KaRa_ napisał(a):A jaka rasa? Hawanczyk , wchodziły na ring ok. 12.20 Quote
ewka i haker Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Agata_B napisał(a):proszę, o której są teriery? Co wam szkodzi mi powiedziec? i ten adres targowiska! od glownego wejscia to jest glogowska inne wejscie to od bukowskiej a terjery zarraz spprawdze jak znajde Quote
daga10011 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 natalia&borys napisał(a):PSY: kl.szczeniąt: Teamaides LUNA LUBO RAMSES z Kicina RAMZES z Kicina ROOFER z Kicina ZACHARIASZ Ligocka Wataha kl.młodzieży: ALVARDO Leo Grande Cuore ARNOLD Leo Grande Cuore Dizeros CROSS COUNTRY HERKULES Lówe von Blemengarten PERMES Szept Weny PLUTO Woscany NARAZIE TYLE , jak będe miała troche czasu to podam resztę;) Dziekuje :loveu: ale blagam bardziej o suczki :placz:-kl.posrednia,otwarta i championow Quote
cenzo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 http://www.poznan.zkwp.pl/wyniki_1.pdf jestem pod wieeeelkim wrazeniem:crazyeye: Quote
Gosiapk Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Poszukuję transportu na jutro do Poznania (niedziele) z Warszawy dla 1 osoby i malutkiego psa na kolanach. Partycypuje w kosztach benzyny. Quote
natalia&borys Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 daga10011 napisał(a):Dziekuje :loveu: ale blagam bardziej o suczki :placz: SUKI: kl.szczeniąt: RINA z Kicina kl.młodzieży: BIWA Ragazze Diavolesse BOTSWANA ALLEGRA u Oderskeho Splavu HOLLY Love von Blumengarten KIWI Zaricke Udoli kl.pośrednia: ATHENA Złota Horda FIONA Złota Horda kl.otwarta: CELESTA Najmurska Cesta ENGIMA du Plateau Bavarois KASANDRA Oaza Wschodu OBSESSION Ligocka Wataha OLIVIA N.JOHN Ligocka Wataha kl.championów: BELLONA Circulus Vitiosus BONA Złota Horda GOODBYE CALIFORNIA Ligocka Wataha WINGA Klara z Chotomowa Wszystkie suki Quote
ewka i haker Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 agata nie moge znalesc a katalogu nie mam najlepiej zadzwon tam jeszce pare zdjec jutro bedzie wiecej Quote
Recommended Posts