sylwiaskalska Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Śnieżynka napisał(a):heheh o 1:45 to ja wyjezdzam :D zeby spokojnie jechac :) bo nigdy nie wiadomo co na drodze moze byc :D No to szybko spać :) ja to chyba jestem bardziej zwolennikiem na takie trasy jazdy pociagiem. Ostatnio wracałam samochodem z Warszawy do Szczecina i powiedziałam sobie nigdy więcej. No to dobranoc wszystkim kolorowych snów i do zobaczyska jutro :) Quote
Savannah Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Musiałek napisał(a)::) pytanie do Poznaniaków !! gdzie najbliżej targów jest cukiernia Ellite (chyba nie pomyliłam nazwy :) ) w której ponoć najlepsze są rogale ??!! kurcze szczerze to nie wiem... moze na ul.Dabrowskiego? (10 min drogi od targow przy rynku Jezyckim), ale pewnosci nie mam. Moze ktos bedzie bardziej zorinetowany :lol: Quote
Talagia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Śnieżynka napisał(a):heheh o 1:45 to ja wyjezdzam :D zeby spokojnie jechac :) bo nigdy nie wiadomo co na drodze moze byc :D My jedziemy o 3 ;) :razz: Quote
piotrek_b Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 powodzonka wszystkim w Poznaniu :lol: Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 W której hali są stoiska? :) My wyjeżdżamy o 4.00 ;) Quote
KaRa_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Musiałek napisał(a)::) pytanie do Poznaniaków !! gdzie najbliżej targów jest cukiernia Ellite (chyba nie pomyliłam nazwy :) ) w której ponoć najlepsze są rogale ??!! Na Dąbrowskiego później na Ogrodach;)ale rogale to pewnie i na targach beda sprzedawac cukiernie:lol: A ja o 8:40 wstaje:evil_lol: Quote
Basik Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja jestem w niedzielę, więc jeśli ktoś już będzie po to niech sie odzywa - katalog przy kompie mile widziany :cool3: Quote
klaudia&Manta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Szkoda tylko, że w Poznaniu będę dopiero od 14 :angryy: No ale ja chyba coś kolo tego będe z Manta ringu więc bylbym wdzięczna gdyby dało radę:cool3: Quote
Dream Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dlaczego tak wcześnie wszyscy wstajecie ??? My o 9:00 albo nawet później :D Teraz odpoczywamy po męczącej kilkugodzinnej podróży ;) Quote
Talagia Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dream napisał(a):Dlaczego tak wcześnie wszyscy wstajecie ??? My o 9:00 albo nawet później :D Teraz odpoczywamy po męczącej kilkugodzinnej podróży ;) Ale wam zazdroszcze :roll: My juz sie pakujemy niestety :evil_lol: Quote
Incunabula Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ja o 4-tej muszę iść na pociąg :evil_lol: . Quote
Dream Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Talagia napisał(a):Ale wam zazdroszcze :roll: My juz sie pakujemy niestety :evil_lol: Może nie będziecie mieć tyle korków po drodze co my. Noc to noc ;) Szerokiej drogi !!! Quote
lutomskak Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 kochaneczki-a ja pilnie potrzebuje namiary na Flashke!!!!!!!!!!!!!!!!!!! najlepiej numer do niej na komore-ktos moze mi pomoc? Quote
Zambi Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Trzymam kciuki za sweterki (glownie:eviltong:) i pozostale psiaki dogomaniakow :p Moj rudzielec tez dzisiaj walczy ;) w puppikach :) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 My za ok. godzine tez startujemy do Poznania. Mocno trzymam kciuki! Do zobaczenia! pzdr. Quote
KaRa_ Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pies mi dzisiaj coś przeczuwa wiec mnie obudził to teraz herbatka,śniadanko,spacerek i na wystawe;) Quote
Kucyk_Hermiona. Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 klaudia&Manta napisał(a):No ale ja chyba coś kolo tego będe z Manta ringu więc bylbym wdzięczna gdyby dało radę:cool3: Zobaczymy co da się zrobić. ^^ Uch, PKP mnie dobija, dlaczego likwidują tyle połączeń regionalnych -.- Quote
karolka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No i już jutro wystawa, a nikt z bydgoszczy nie jedzie, szkoda. FISI nie będzie w poznaniu :placz::placz::placz: [SIZE=5]Życzę powodzenia wszystkim dogomaniakom. I do zobaczenia, ja będe z mahoniowym sharpkiem w hali 5 / ring 34 / num. 1465 POZDRAWIAM KAROLINA Z PSIAKAMI Quote
Draczyn Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 No niestety, choroba mnie zmogla i nie bedę , jak zwykle w Poznaniu. Zycze powodzenia wszystkim wystawcom i trzymam mocno kciuki, za wszystkich dogomaniakow. Musi byc tylko dobrze Quote
Agappe Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 pierwsze wieści z Poznania [SIZE="4"]Asiaczkowe baski: [SIZE="5"]KENTARO WITH ME Asiaczek "Kenio" - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Mł.Zw.Europy Śr-Wsch 2007 JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - oc.doskonała, lokata I, CWC, res.CACIB Abotere's ADUNBI "Gusio" - oc.doskonała, lokata II JELLY JOSHREEN Asiaczek "Żelka" - oc.doskonała, lokata I, CWC [SIZE="4"]CACIB i Zw.Europy Środkowo-Wschodniej 2007 w suczkach wzieła mieszkająca w Rosji Dream of Africa EVA ESTERHAZI - córka FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
haker11 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 JA też bardzo gratuluję! :laola::drink1: P.S czy ktoś może już wie czy katalog jest jeden na oba dni czy są dwa katalogi? Quote
Martach1 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Gratuluje :multi: I prosiłabym o stawke Australian Silky Terrierów Quote
Agappe Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 chwila chwila, ja tylko przekazuje inormacje telefoniczne.. na stawki to pewnie jeszcze dobre kilka godzin będzie trzeba czekać:roll: Quote
panienkabubu Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Gratulacje Asiaczki ! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts