Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sonka95']Jaka szczęśliwa :) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1969122_270645699767584_828680523_n.jpg

[quote name='phase']https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1969122_270645699767584_828680523_n.jpg śliczniutki łepek :loveu:
Dziękujemy za odwiedzinki! U nas dziś pogoda makabryczną.. za to wczoraj było pięknie! <3

mordka :loveu:

Do zobaczenia!
Natalia & Xena

• 2 weeks later...
Posted

kropi124 napisał(a):
Sliczne wiosenne zdjecia;D

Dzięki :-)

Xena wczoraj na coś wdepła i drozwaliła sobie łapę.. :(

Dziś na szczęście to wygląda lepiej, goi się i Xena staje na łapę czasem :-)

Pozdrawiamy!
​Natalia & Xena

Posted

U psów łapy się dosyc szybko goją ( przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia)
Ale nacięcie nie jest aż tak groźne. Moja Kropcia kiedys sobie rozwaliła dosyć mocno łapę to przez mieisąc jej się goiło..

Posted

[quote name='kropi124']U psów łapy się dosyc szybko goją ( przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia)
Ale nacięcie nie jest aż tak groźne. Moja Kropcia kiedys sobie rozwaliła dosyć mocno łapę to przez mieisąc jej się goiło..
Na łapci już prawie brak śladu :-)
A my chwalimy się naszym pierwszym Furkidz'em :-)

Oraz nową sztuczka - ''łapy na kosz'' :-)

Do zobaczenia wkrótce!
Natalia & Xena

• 3 weeks later...
Posted

Jejciu, jak ja dawno nie byłam na dogo! :O
Normalnie od Wielkanocy! :O

Niunia wczoraj skocńzyła 11 miesięcy.. Można powiedzieć, że mam już dorosłą psicę :-)
Nic nie wrzucałam, bo czasu brak.. Ostatnio byłam w Niemczech, na obchodach wyzwolenia z obozu koncentracyjnego Ravensbrück (jeżeli chcecie, mogę wrzucić kilka fot ), w pn dopiero wróciłam.. ;)
Pomimo powagi wyjazdu, było fajnie :-)

A teraz kilka foteczek niuni :-)

Do zobaczenia wkrótce!
Natalia & Xena

Posted

W takim razie spóźnione wszystkiego najlepszego dla Xeny.
Mój wydoroślał dopiero mając 28miesięcy, jego charakter dopiero sie stabilizował, pełną dorosłość osiągnąć po 3r.ż :D

Chętnie obejrzę fotki z wypadu.
To jedno ucho ma cudowne :loveu: Świetna jest.

• 4 weeks later...
Posted

Sto lat Maleńka :)
Popatrz jak ten czas szybko leci. Widać w niej w końcu dorosłą panice, chociaż pewnie i tak będzie niezdarnym szczeniakiem przez kolejne lata.
No brak czasu jest już przereklamowany... Dobrze że na wychodzie z psem jest czas:cool1::cool1:

• 4 weeks later...
Posted

Dziękujemy za życzenia :*
Przychodzą do Was ze smutna wiadomością - Xena ma zapalenie skóry i jej sierść wygląda obecnie tak :(

Walczymy z tym od wczoraj, bo Xenie wyskoczyly jakieś żółtawe strupki (?) :(
Xena dostaje wapno i spryskuje jej 2-razy dziennie tą skórę OXYCORT'em..
Więcej o jej chorobie można poczytać tutaj -http://www.dogomania.pl/forum/threads/254111

Wrzucam 2 zdjęcia za czasów kiedy Xena jeszcze była zdrowa:

Miłego dnia kochani! :*
Przypominały o naszym FP! www.facebook.com/suczka.xena