pcheelkaa Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Do czarnego pasuje wszystko :) Ładnie się odbijają jaskrawe kolorki Quote
BlackDream Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 No niestety wszystko pasuje i albo nie idzie się zdecydować, albo kupuje się za dużo :P Quote
lucky23 Posted February 15, 2015 Author Posted February 15, 2015 Do czarnego pasuje wszystko :) Ładnie się odbijają jaskrawe kolorki I właśnie z tym problem, że do czarnego wszystko pasuje :P Bo chciałabym i różową, i fioletową i turkusową i zieloną i zółtą itp. Bym zbankrutowała :/ No niestety wszystko pasuje i albo nie idzie się zdecydować, albo kupuje się za dużo :P No my już mamy za dużo a wciąż kusi wiele rzeczy! Ehhh :P W różu jej ślicznie! W końcu to baba, to w różowym chodzi :P Ale Xeniaczka dziękuje za komplement :D Wczoraj u nas pogoda byłą ładna, słoneczko, a dziś 0 stopni :/ Musimy się cieszyć łąkami póki je mamy, bo niedługo ma na nich powstać delifnarium, aparthotele i nowy komisariat policji.. Ehh :/ Quote
phase Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 U mnie też cały czas budują... Niedługo ta Warmia oprócz jezior nic nie będzie miała... Quote
lucky23 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Ale modelka ! Noo modeleczka z niej jest.. U mnie też cały czas budują... Niedługo ta Warmia oprócz jezior nic nie będzie miała... U nas nawet jezior nie ma.. Niedługo nawet łąk nie będzie.. Ludzie boją się naszego burmistrza.. Bo przecież on ma "znajomości" i zniszczy każdego, kto mu się przeciwstawi.. Jak dobrze, że za 2 lata kończe 18 i będę mogła sie wyprowadzić z tej wiochy.. A CO U NAS? Pogoda wariuje.. Raz jest +15, potem jest -5.. Ja jestem chora.. Xena rozwaliła sobie łapkę :/ Ale już jest lepiej :) Dziękujemy, że nas odwiedzacie :) Miłego dnia! Quote
lucky23 Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Korci mnie ten wzorek z furkidza.. I sama nie wiem czy brać, czy nie.. Bo z jednej strony mam zamiar kupić jakiś komplet na wyjścia, a nasz furkidz jest już zniszczony.. Ale z drugiej strony po co mi setna obroża? Weeźcie doradźcie! xd Quote
phase Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Obroży nigdy za wiele :D hehe. A ja za to poluję na jakąś ładną różową flexi ;) Quote
angineuuka Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Myślisz ze się od razu po 18 wyprowadzisz? Powodzenia :) ja mam prawie 30 obroz, wiec nie mam problemu żeby brać na wyjazd coś :P Quote
lucky23 Posted February 19, 2015 Author Posted February 19, 2015 Obroży nigdy za wiele :D hehe. A ja za to poluję na jakąś ładną różową flexi ;) Tanie różowe flexi są na mall.pl Myślisz ze się od razu po 18 wyprowadzisz? Powodzenia :) ja mam prawie 30 obroz, wiec nie mam problemu żeby brać na wyjazd coś :P No może od razu po 18 nie, ale od razu chcę zrobić prawko, bo zawsze będę mogła pojechać na spacer :P Łąki ponoć nam tak szybko nie zabudują, to kwestia kilku, lub kilkunastu lat.. Ponoć.. A odnośnie obróżek - sama nie wiem, mamy ich sporo (około 18), wiem, że to mniej, niż masz ty Angina, ale ty masz dwa psy a ja tylko jednego :P I zastanawiam się wciąż, czy wziąć sobie zwykły, jednokolorowy zestaw z furkidza, czy może komplet z rogza z serii lekkie i miękkie, czy zamiast tego kupić nową obrożę w puzelki z furkidz i do tego zwykłą czerwoną smycz.. Sama już nie wiem.. Jest tyle pięknych rzeczy, a mi tak szkoda uszczuplać portfel :P Xena początkowo miała mieć jedną obrożę, póki z niej nie wyrośnie lub jej się nie rozwali.. A wyszło, jak wyszło i mamy tego o wiele, wiele więcej.. A tak naprawdę używamy jednej obroży i 2 smycz - automatycznej i przepinanej czerwonej.. A reszta leży w szafeczce.. Ale jakoś.. Szkoda mi to sprzedać :P Nie mam nowych zdjęć, bo jestem chora i muszę siedzieć w domciu.. :/ No to... Kolorowych snów! :* Natalia & Xena Quote
lucky23 Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 Jak tu wieje pustkami.. :D Na środku pola... Gdzie jest Xena? :D Lecę bo chcę, lecę bo życie mi piękne! :D Z przyjacielem poznanym pod blokiem :D Ten bokeh w tle ♥ Omomom *.* I takie domowe, bo pańcia chora i musi siedzieć w domciu :( Ale już od weekendu mam nadzieję, wracamy do świata żywych :)) MIŁEGO DNIA! Pozdrawiamy, Natalia i Xena Quote
phase Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Widzę, że i do Was zimo-wiosna zawitała :) My też wczoraj pogodę wykorzystaliśmy i na spacerek nad jeziorko się wybraliśmy. Pocieszna sunieczka z niej :) Quote
Katoshi Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Zdrowia życzę, teraz jest okropny czas, wszyscy chorują. Xena na słoneczku super się prezentuje. Quote
lucky23 Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 Widzę, że i do Was zimo-wiosna zawitała :) My też wczoraj pogodę wykorzystaliśmy i na spacerek nad jeziorko się wybraliśmy. Pocieszna sunieczka z niej :) Taak, wiosna zawitała. Dla Xeny to lepiej, bo przecie więcej wody jest, a ona tak bardzo kocha wodę! My na jeziorko na razie się nie wybieramy, muszę się całkiem wyleczyć, żeby znów się do mnie coś nie przyplątało :D Pocieszna bardzo! Oj i to jak! Zdrowia życzę, teraz jest okropny czas, wszyscy chorują. Xena na słoneczku super się prezentuje. Dziękuję :) Ja jako osoba, która śpiewa jest bardziej narażona na choróbstwa, i niestety mnie teraz dopadło.. Ale lepiej teraz, niż jak będą testy trzecioklasisty.. Xena + słońce = uśmiechnięta mordka :) Dziś byłyśmy na łące, ale mój postrzeleniec nie chciał coś pozować :D Chyba jedyne ładne zdjęcie :D Urwała nam się adresatka ;-; A po całym spacerze piesek poszedł palulu :D Dziękujemy za odwiedziny! Miłego wieczora! Quote
pcheelkaa Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 http://images67.fotosik.pl/641/484c95862c6a71de.jpgjakbym widziała moją Abby :) Quote
phase Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 słodkości!!!!!!! http://images67.fotosik.pl/641/484c95862c6a71de.jpg Quote
lucky23 Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Klaudia znalazła jeszcze dwa zdjęcia z naszej sesji, także wrzucam :) Nie mogę się doczekać swojej lustrzanki :D Będą ją miała dopiero co prawda w pod koniec marca lub na początku kwietnia, ale jeżeli ma się coś na wyciągnięcie ręki to nie cieszy tak bardzo.. :D Ale to ma też swoje plusy - mogę jeszcze Xenie kupować nowe rzeczy, później będziemy musiały już oszczędzać :O :/ Mam w planach kupić Juliusy pasowe i uszyć komplet, bo nie będę kupowała, skoro sama mogę uszyć.. :D Juliusy kupię, bo nie umiem uszyć takiej rączki, a kolejnych norwegów nie chce :P Noo i ten tego, dziś byłyśmy znowu na łączce, pieseł się wybiegał i śpi :) MIŁEGO WIECZORU! Quote
pcheelkaa Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Piękna czarnuszka i adresówka super :) Quote
BlackDream Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ona jest tak niesamowicie urocza z pyszczka, że dałabym jej wszystko co by chciała :D Quote
lucky23 Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Piękna czarnuszka i adresówka super :) Za komplement dziękujemy oczywiście :) A adresówka już taka super nie jest :( Napisy się zatarły, farba zeszła.. Jako tako jeszcze wygląda, bo napisałam napisy markerem permanentym i polakierowałam, może jeszcze trochę ta adresówka wytrzyma. Ona jest tak niesamowicie urocza z pyszczka, że dałabym jej wszystko co by chciała :D Haahha, to je wariatka i torpeda wielka w małym ciałku :D A pyszczek ma taki piękny jak się uśmiecha :) Śliczne zdjęcia! Dzięki, mam nadzieję, że jak w końcu doczekam się lustrzanki to moje zdjęcia będą równie piękne jak Klaudii :) A tak wracając do rzeczywistości.. Wczoraj i dziś byłyśmy na rowerach, dla Xeny - psa, który się nigdy nie męczy takie spacerki to wieelka frajda - w końcu może pobiegać z pańcią w jej tempie :D Wrzucam kilka zdjęć z dziś i z wczoraj :) Zakochańcy *,* Jutro też idziemy na rowery, jednak Xena troszkę posiedzi w koszyczku, bo mamy zamiar wybrać się w dalszą podróż :) Miłego wieczoru! :* Quote
lucky23 Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Fajne szelki :D Dzięki, sama szyłam :) MIałyśmy iść wczoraj na rowery, ale strasznie sie po obiedzie zachmurzyło, więc zostałyśmy w domciu. Dziś za to pogoda istnie piękna! Słonko świeci, musimy to wykorzystać :) Miłego dnia! Quote
phase Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Na moim osiedlu mieszka piesio który zawsze przypomina mi Xenę :) Jak mi się kiedyś uda to zrobię mu zdjęcie i pokażę Ci :) pzdr Quote
Recommended Posts