Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do czarnego pasuje wszystko :) Ładnie się odbijają jaskrawe kolorki

I właśnie z tym problem, że do czarnego wszystko pasuje :P Bo chciałabym i różową, i fioletową i turkusową i zieloną i zółtą itp.

Bym zbankrutowała :/

No niestety wszystko pasuje i albo nie idzie się zdecydować, albo kupuje się za dużo :P

No my już mamy za dużo a wciąż kusi wiele rzeczy! Ehhh :P

W różu jej ślicznie!

W końcu to baba, to w różowym chodzi :P Ale Xeniaczka dziękuje za komplement :D

91795100015132064009.jpg

Wczoraj u nas pogoda byłą ładna, słoneczko, a dziś 0 stopni :/

Musimy się cieszyć łąkami póki je mamy, bo niedługo ma na nich powstać delifnarium, aparthotele i nowy komisariat policji.. Ehh :/

Posted

Ale modelka !

Noo modeleczka z niej jest.. 

U mnie też cały czas budują... Niedługo ta Warmia oprócz jezior nic nie będzie miała...

U nas nawet jezior nie ma.. Niedługo nawet łąk nie będzie.. Ludzie boją się naszego burmistrza.. Bo przecież on ma "znajomości" i zniszczy każdego, kto mu się przeciwstawi.. 

Jak dobrze, że za 2 lata kończe 18 i  będę mogła sie wyprowadzić z tej wiochy.. 

2vt73a9.jpg

A CO U NAS?

Pogoda wariuje.. Raz jest +15, potem jest -5.. Ja jestem chora.. Xena rozwaliła sobie łapkę :/

Ale już jest lepiej :)

Dziękujemy, że nas odwiedzacie :)

Miłego dnia! 

Posted

Korci mnie ten wzorek z furkidza.. 

plastikowy.jpg

I sama nie wiem czy brać, czy nie.. Bo z jednej strony mam zamiar kupić jakiś komplet na wyjścia, a nasz furkidz jest już zniszczony.. Ale z drugiej strony po co mi setna obroża? Weeźcie doradźcie! xd 

Posted

Obroży nigdy za wiele :D hehe. A ja za to poluję na jakąś ładną różową flexi ;)

Tanie różowe flexi są na mall.pl

Myślisz ze się od razu po 18 wyprowadzisz? Powodzenia :)

ja mam prawie 30 obroz, wiec nie mam problemu żeby brać na wyjazd coś :P

No może od razu po 18 nie, ale od razu chcę zrobić prawko, bo zawsze będę mogła pojechać na spacer :P

Łąki ponoć nam tak szybko nie zabudują, to kwestia kilku, lub kilkunastu lat.. Ponoć.. 

A odnośnie obróżek - sama nie wiem, mamy ich sporo (około 18), wiem, że to mniej, niż masz ty Angina, ale ty masz dwa psy a ja tylko jednego :P

I zastanawiam się wciąż, czy wziąć sobie zwykły, jednokolorowy zestaw z furkidza, czy może komplet z rogza z serii lekkie i miękkie, czy zamiast tego kupić nową obrożę w puzelki z furkidz i do tego zwykłą czerwoną smycz.. Sama już nie wiem.. Jest tyle pięknych rzeczy, a mi tak szkoda uszczuplać portfel :P 

Xena początkowo miała mieć jedną obrożę, póki z niej nie wyrośnie lub jej się nie rozwali.. A wyszło, jak wyszło i mamy tego o wiele, wiele więcej.. A tak naprawdę używamy jednej obroży i 2 smycz - automatycznej i przepinanej czerwonej.. A reszta leży w szafeczce.. Ale jakoś.. Szkoda mi to sprzedać :P

Nie mam nowych zdjęć, bo jestem chora i muszę siedzieć w domciu.. :/ 

No to... Kolorowych snów! :*

Natalia & Xena

Posted

Jak tu wieje pustkami.. :D

m1q3bkuyn0t7.jpg

Na środku pola... 

vn1niib48ii9.jpgGdzie jest Xena? :D 

5n6v52yo5835.jpgLecę bo chcę, lecę bo życie mi piękne! :D

95pgvcne7jym.jpgZ przyjacielem poznanym pod blokiem :D

4a326fekn4ai.jpgTen bokeh w  tle ♥ Omomom *.*

vyxxjcigsior.jpgI takie domowe, bo pańcia chora i musi siedzieć w domciu :(
Ale już od weekendu mam nadzieję, wracamy do świata żywych :))

MIŁEGO DNIA! 

Pozdrawiamy, 

Natalia i Xena

Posted

Widzę, że i do Was zimo-wiosna zawitała :)  My też wczoraj pogodę wykorzystaliśmy i na spacerek nad jeziorko się wybraliśmy. 

Pocieszna sunieczka z niej :)

Posted

Widzę, że i do Was zimo-wiosna zawitała :)  My też wczoraj pogodę wykorzystaliśmy i na spacerek nad jeziorko się wybraliśmy. 
Pocieszna sunieczka z niej :)

Taak, wiosna zawitała. Dla Xeny to lepiej, bo przecie więcej wody jest, a ona tak bardzo kocha wodę! 
My na jeziorko na razie się nie wybieramy, muszę się całkiem wyleczyć, żeby znów się do mnie coś nie przyplątało :D
Pocieszna bardzo! Oj i to jak!

Zdrowia życzę, teraz jest okropny czas, wszyscy chorują.
Xena na słoneczku super się prezentuje.

Dziękuję :) Ja jako osoba, która śpiewa jest bardziej narażona na choróbstwa, i niestety mnie teraz dopadło.. Ale lepiej teraz, niż jak będą testy trzecioklasisty.. Xena + słońce = uśmiechnięta mordka :)

3d4d094613658370.jpg
Dziś byłyśmy na łące, ale mój postrzeleniec nie chciał coś pozować :D

534888ec07013e6f.jpg

f73440b877b8df87.jpg

Chyba jedyne ładne zdjęcie :D Urwała nam się adresatka ;-;

484c95862c6a71de.jpgA po całym spacerze piesek poszedł palulu :D 

Dziękujemy za odwiedziny! Miłego wieczora! 

Posted

Klaudia znalazła jeszcze dwa zdjęcia z naszej sesji, także wrzucam :)
7fc21b18e2b8421a.jpg92993012a7293aab.jpg

Nie mogę się doczekać swojej lustrzanki :D Będą ją miała dopiero co prawda w pod koniec marca lub na początku kwietnia, ale jeżeli ma się coś na wyciągnięcie ręki to nie cieszy tak bardzo.. :D 

Ale to ma też swoje plusy - mogę jeszcze Xenie kupować nowe rzeczy, później będziemy musiały już oszczędzać :O :/

Mam w planach kupić Juliusy pasowe i uszyć komplet, bo nie będę kupowała, skoro sama mogę uszyć.. :D Juliusy kupię, bo nie umiem uszyć takiej rączki, a kolejnych norwegów nie chce :P

Noo i ten tego, dziś byłyśmy znowu na łączce, pieseł się wybiegał i śpi :)

MIŁEGO WIECZORU! 

Posted

Piękna czarnuszka i adresówka super :)

Za komplement dziękujemy oczywiście :) A adresówka już taka super nie jest :( Napisy się zatarły, farba zeszła.. Jako tako jeszcze wygląda, bo napisałam napisy markerem permanentym i polakierowałam, może jeszcze trochę ta adresówka wytrzyma. 

Ona jest tak niesamowicie urocza z pyszczka, że dałabym jej wszystko co by chciała :D

Haahha, to je wariatka i torpeda wielka w małym ciałku :D A pyszczek ma taki piękny jak się uśmiecha :)

Śliczne zdjęcia!

Dzięki, mam nadzieję, że jak w końcu doczekam się lustrzanki to moje zdjęcia będą równie piękne jak Klaudii :)

A tak wracając do rzeczywistości.. Wczoraj i dziś byłyśmy na rowerach, dla Xeny - psa, który się nigdy nie męczy takie spacerki to wieelka frajda - w końcu może pobiegać z pańcią w jej tempie :D

Wrzucam kilka zdjęć z dziś i z wczoraj :)

e13024245befa1cd.jpg

9cf360914c2c61f0.jpg

578fb67f2af65215.jpg

8834e7732b8c1d26.jpg

3f09c7e2af1fde00.jpg

Zakochańcy *,*

Jutro też idziemy na rowery, jednak Xena troszkę posiedzi w koszyczku, bo mamy zamiar wybrać się w dalszą podróż :)

Miłego wieczoru! :* 

Posted

Fajne szelki :D

Dzięki, sama szyłam :)

11037569_426921964139956_38727907946213410608382_426922597473226_343970693404901

MIałyśmy iść wczoraj na rowery, ale strasznie sie po obiedzie zachmurzyło, więc zostałyśmy w domciu. Dziś za to pogoda istnie piękna! Słonko świeci, musimy to wykorzystać :)

Miłego dnia!