Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eee, nie każdy leci na auto :D Nie wrzucaj do jednego wora, ja od razu staram się na pół chociaż, a potem na manuala... ale ja gustuję w kompaktach oraz hybrydach, są genialne :)

Oj, a u nas nie padało śniegu, ale jeszcze spadnie - wierzę w to.
Fuuu, jak można mieć przyjaciela za laba?

(żartuję, po prostu mamy uraz do labów)

Posted

To ja napisze :)
Bo w sumie zawsze czytam i sie nic nie odzywam :)
Super Focie, Labuś taki omnomnom :D

Lucky to pies mojego wujka, ale kocham go jak swojego, jest taki super :D

No i kocham go też za to, że wybawił mnie z panicznej opresji strachu przed psami.. Jako dziecko została zaatakowana przez owczarka niemieckiego :( I bałam się nawet yorków.. Wciąż  mam urazę do owczarków, ale psy kocham :D

Eee, nie każdy leci na auto :D Nie wrzucaj do jednego wora, ja od razu staram się na pół chociaż, a potem na manuala... ale ja gustuję w kompaktach oraz hybrydach, są genialne :)

Oj, a u nas nie padało śniegu, ale jeszcze spadnie - wierzę w to.
Fuuu, jak można mieć przyjaciela za laba?

(żartuję, po prostu mamy uraz do labów)

Ja chcę lustrzankę, bo w lustrzankach można zmienić obiektyw, a planuję kupić coś jasnego, bo potrzebne mi będą zdjęcia na moją stronkę o śpiewaniu, którą za X lat założę :D

Ja mam urazę do owczarków, tak więc :D

Posted

U bezlusterkowców też można wymieniać obiektywy :D A mój wymarzony kompakcik jest bardzo jasny - 1.4, oczywiście z nim się tak nie poszaleje jak z bezlusterkowcem czy lustrem, ale mi w zupełności wystarczy. O proszę, jaka jesteś utalentowana :).

Heheeh....

Posted

Tyśka, jakoś tak nie mam przekonania do kompaktów.. Miałam dwa, i jeden się rozwalił, drugi (ten obecny) był dwa razy w naprawie.. Obiecałam sobie, że następna będzie lustrzanka, i czekam, aż ten dzień nadejdzie :)

phase, na niektórych zdjęciach wygląda jak papiś to fakt, ale wolę ją taką dużą, jaka jest :D

Mniej strachu, że mi coś ją pożre :D

Ze śniegu pies szczęśliwy, bo jakże by inaczej? Ale śnieg ma też swoje wady.. Xena się zawącha, i pańcia musi marznąć, bo dla pieska ważniejsze zapachy spod śniegu, niż pańcia, ale za to pięknie się odwołuje przy innych psach :D I to jest plus :D

1htxit4xcifr.jpg

toi5ablqrjk1.jpg7jr6fs5zkj0k.jpgeog4dzjap84f.jpgbp97oglok9d0.jpg

Posted

0g54op519xb6.jpg

1p0jo73zliru.jpg

oi58udip9yuj.jpgszydwpm9cjsv.jpgte5zvxwdtu31.jpg

Zdjęcia są ciemne, wiem, wiem, ale muszę najpierw iść kupić płyty, i troszkę zwolnić pamięć z komputera :D

Noo i jak będę miała aparat to będę obrabiała, teraz nie mam zbytnio co :D

Posted

Angina, oj tam, oj tam, lustrzanka będzie wystawiana na mniej ekstremalne warunki, niż ten aparat :D

pcheelkaa, no urosło jej się sporo, waży teraz jakieś 6,3 kg, a ma w kłębie około 30 cm (nie umiem jej zmierzyć xd)

pncv3lzhcf1b.jpgWariatka :D

wds62xythntf.jpgTo zdjęcia już wstawiałam, ale wrzucam w wersji "przerobionej" :D

t0nrwrxtk8p9.jpg9otho5iv3xir.jpgI moje dwa ulubione :D

Do zobaczenia wkrótce! :)

Posted

d8fai959guz8.jpgBuldogi też potrafią! :D

s958o6hnww21.jpgWystawianie na śnieg ZAWSZE SPOKO :D

Iii ładne zdjęcia mi się skończyły :D 

Może jutro coś pstryknę ładnego ;)

Miłego wieczoru :)

Posted

Fajny kumpel :)))

Co do kompaktów - kwestia szczęścia, ja miałam swojego 8lat i dopiero zdechł ;). A to cud, bo ze mną sprzęt nie wytrzymuje rok. Jednak nie namawiam, skoro jesteś przekonana do lustra, trzymam kciuki, byś w miare możliwości jak najszybciej ją zakupiła.

Posted

Super czarnuchy się bawią :)
Fajne miejsce przy blokowisku macie, całusy dla psiaków

Lubimy tam z Julką i Boni chodzić, bo jest w miarę bezpiecznie. Jak idziemy ode mnie na łąkę prawie zawsze idziemy między blokami - spuszczamy psy i mogą się wyhasać :)

Witam się tu po raz  pierwszy, ale nie ostatni :) Xena jest mega rozczulająca  :wub:

Dziękujemy za komplement, i zapraszamy, zapraszamy :wub:

Fajny kumpel :)))
Co do kompaktów - kwestia szczęścia, ja miałam swojego 8lat i dopiero zdechł ;). A to cud, bo ze mną sprzęt nie wytrzymuje rok. Jednak nie namawiam, skoro jesteś przekonana do lustra, trzymam kciuki, byś w miare możliwości jak najszybciej ją zakupiła.

Mój pierwszy cyfrowy kompakt (firmy NIKON) miałam od 2008 do 2012, miałabym go do dziś, ale chwila nieuwagi, i po aparacie :( Niestety upadł na obiektyw i nie opłacało go się naprawiać, ale zdjęcia robił dosyć dobre.
Teraz mam kolejny kompakt (tym razem SAMSUNG), mam go od 2012 i jak na razie działa, był w naprawie, ale to przez moją głupotę i robienie zdjęć na piachu... Upss.. Ale za to po czyszczeniu, wymienieniu ekranu poza kilkoma czarnymi kropkami na zbliżeniu (po fachowemu to ponoć zimne pixele.. ale ja tam nie wiem xd). Teraz chcę lustrzankę głównie dla FullHD, i dla możliwości wymiany obiektywów, bo może kiedyś, za rok, czy dwa dorobię się jasnego obiektywu, idealnego do zdjęć na scenie.

A teraz wrzucam jedno zdjęcia Xeniaczka, z jej nową superową zabawką, którą raczej każdy zna :D
mrwo3bie58od.jpgWszyscy mają to i my. Młoda się na mopa nakręca, że uhuhu. Myślę, że na pewno przyda nam się na wiosnę, jak pojedziemy w końcu na trening adżilitek :D
Noo dobra, doobranoc! :*
Jutro postaram się wrzucić więcej, bo jutro planujemy spacereł z Julką i Boni.

• 2 weeks later...
Posted

Pierwszy raz się tu udzielę, ale wcześniej już zaglądałam wiele razy, bardzo podobają mi się zdjęcia w tej galerii bo czuć w nich pasję. Xena jest przeuroczym czarnulkiem. Życzę powodzenia w wyborze lustra i radości w odkrywaniu nowych możliwości z nowym aparatem, czekam na więcej zdjęć ze spacerków.

Posted

Pierwszy raz się tu udzielę, ale wcześniej już zaglądałam wiele razy, bardzo podobają mi się zdjęcia w tej galerii bo czuć w nich pasję. Xena jest przeuroczym czarnulkiem. Życzę powodzenia w wyborze lustra i radości w odkrywaniu nowych możliwości z nowym aparatem, czekam na więcej zdjęć ze spacerków.

Dziękujemy i zapraszamy, bo jak kupimy aparat zdjęć będzie więcej :) Lustro już wybrane, czekamy teraz na decyzje rodziców i pieniądze, choć tak czy siak będziemy brać na raty.. Dziękujemy za komplement :)

Coś cicho u czarnulki :) Zdjęciaaa !

Coś cicho bo do szkoły się wróciło :(

Ale wrzucamy coś na poprawienie humoru :)

1399371_417505708414915_2272345155697409

10835247_414541285378024_44859762909310910257580_416040498561436_169530697801861

10887286_813187698748734_297831771215568I my :)

Miiiiłego wieczoru!

Posted

http://imageshack.us/a/img818/9827/ikwm.jpgjak to psiak się zmienia <3 przyszło mi jakoś na wspomnienia. Pewnie niedługo powstawiam zdjęcia Abby za szczeniaczka hah

No zmienia się, zmienia. Szkoda, że tak szybko :(

Wspólne super :)

Dziękujemy :)

Taak :P Nie no, po jakimś godzinnym spacerze w kurtkach, takie zdjęcie kurtek na pare minut nie jest takie złe :)

A CO U NAS?

Noo.. piękną mamy wiosnę tej zimy :P

W poniedziałek było biało, od wczoraj zielono i mookro :(

Chyba KONGa wyłowię dopiero na wiosnę niestety :(

Nie mam nowych zdjęć, bo dałam sobie trochę spokój z robieniem zdjęć. Wrzucam jakąś staroć :P

10371263_418915711607248_393475722109000

MIŁEGO WIECZORU! :)