bea100 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Bonsai'] ... bea100 - Wojtek wychodzi z nim na spacery raz w tygodniu, gdyby nie on, żaden pies nie wychodziłby z tych malutkich boksów nigdy. ...[/QUOTE] Wielki mój szacunek za to ( i nie tylko za to) dla Wojtka. Zapytałam, bo pisał wcześniej, że wyspacerował tego i owego psa, a słowa nie było o spacerach Syriusza. A to on (choćby ze względu na rozmiar psa i rozmiar boksu) musi rozprostować łapy...ech...marzę teraz żeby jeszcze jakiś rozsądny dom się zgłosił po Syriusza, skoro Ałtaj miał szczęście... Quote
Bonsai Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='bea100']Wielki mój szacunek za to ( i nie tylko za to) dla Wojtka. Zapytałam, bo pisał wcześniej, że wyspacerował tego i owego psa, a słowa nie było o spacerach Syriusza. A to on (choćby ze względu na rozmiar psa i rozmiar boksu) musi rozprostować łapy...ech...marzę teraz żeby jeszcze jakiś rozsądny dom się zgłosił po Syriusza, skoro Ałtaj miał szczęście...[/QUOTE] Nie ze wszystkimi psami zawsze udaje się Wojtkowi wyjść, ze względu na czas, ale wiem, że zawsze zaczyna właśnie od tych większych psów. Quote
Bonsai Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='Poker'] A moment na budy był idealny. Czy są już wszystkie?[/QUOTE] Jeszcze jedna została, dla Miki. Quote
Poker Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='Bonsai']Jeszcze jedna została, dla Miki.[/QUOTE] A kiedy będzie dostarczona? Ciekawe ile stopni jest w G. w nocy. Quote
Kejciu Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Zaglądam - super się czyta takie dobre wieści! Quote
halszka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Wspaniale,że u Ałtajka ok :) ale póki co ogłoszeń jeszcze nie usuwam,niech jeszcze z tydzień powiszą...kochani nie trzeba dziękować cieszę się,ze chociaż w ten sposób mogę troszkę pomóc.Boziu jak te biedaki przetrwają tą pogodę(dobrze,że budy nowe już są) :( u mnie dzisiaj siarczysty mróz,który potęguje bardzo silny wiatr...ech... Quote
Nutusia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Zawsze nienawidziłam zimy - zimno, ciemno i do d..y, ale odkąd jestem na dogo i zostałam uświadomiona w tak wielu psich sprawach, moja nienawiść do niej jest jeszcze większa :( Nie wyobrażam sobie, jak te psiny przetrwałyby bez bud (ciekawe jak to sobie wyobrażali państwo urzędnicy!!!!!!!). Bardzo cieszą domki dla Ałtaja, dla Dziuni... oby jak najszybciej pojawiły się dla reszty doborowego towarzystwa! Quote
Wojtek7 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Dziękuję, to bardzo miłe, co napisałaś, Syriusz ma spacer zawsze, zresztą nie mógłbym go "pominąć";) Będę w sobotę i niedzielę u psiaków, zdam relację co u nich słychać:) Quote
Bonsai Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Zapraszam na wątek Kamy, która spędza mi sen z powiek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250486-Efekt-spania-w-swoim-kale-i-moczu-Kama-sunia-z-grzybic%C4%85-Pomo%C5%BCemy[/url] i Syriusza, który dostanie 40 kg karmy ze skaprety owczarkowej, jednak do tego celu musi mieć osobny wątek :razz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250487-Wielki-owczar-Syriusz-kt%C3%B3ry-mieszka%C5%82-w-kawa%C5%82ku-rury-czeka-na-dom[/url] Quote
Marycha35 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Cholera, żeby ta buda dla Miki już dotarła!!! Zimka szczypie w pupu!!!!! Quote
Bonsai Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Zadzwonił dziś do mnie dom stały mojego pierwszego tymczasa, [url=http://www.dogomania.pl/forum/threads/187575-Pixel-już-w-nowym-super-domku-%29]Pixela[/url], że chciałby wziąć na tymczas Gucia. :razz: Muszę tylko sprawdzić jak Gucio będzie reagował na inne psy, jeśli ok, to jedzie z nami do Warszawy. :) Cieszę się bardzo, maluch nie będzie marzł w budzie, a poza tym chyba nie muszę tłumaczyć, że w byle jakie ręce mojego najukochańszego tymczasa nie oddałam. :loveu: Quote
Bonsai Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Na konto psiaków wpłynęło: 100 zł od Mela Jakimiuk, 50 zł od Bogusik i 167,03 zł od kiyoshi w spadku po Oskarku. :) Dziękuję! Quote
Mela Jakimiuk Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Super, maleńki skoczek będzie miał domek.:multi: Quote
rutta Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 To jest news dnia! Gucio zdaje się być małym chojrakiem, mam nadzieję, że jest przy tym kulturalny :) Gdyby się okazało, że potrafi zrobić zadymę czy biorą pod uwagę też innego psa? Quote
Kejciu Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Rozliczam pierwszy bazarek ciachowy - ale już zapraszam na nowy: 30% dla Przytuliska: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250525-!!!MEGA-PROMOCJA!!!Ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-dla-Wiery-Liska-i-G-Przytuliska?p=21804645#post21804645[/url] Quote
JJD Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 A czy w przypadku Syriusza sprawdziłaby się kula-smakula? Quote
mdk8 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 cioteczki zajrzyjcie proszę [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249877-Leo-jest-za-weso%C5%82y-zbyt-energiczny-i-ciekawy-%C5%9Bwiata-i-przez-to-niechciany!-Pomocy!?p=21804995#post21804995[/url] Quote
Poker Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='JJD']A czy w przypadku Syriusza sprawdziłaby się kula-smakula?[/QUOTE] pewnie tak tylko wielkości dużego arbuza :evil_lol: Quote
JJD Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Poker']pewnie tak tylko wielkości dużego arbuza :evil_lol:[/QUOTE] A trochę mniejsza?;) [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Moje dwa poprzednie duże psy nie zaszczyciły kuli-smakuli najmniejszą uwagą. Podarowałam kulę koleżance, która ma jack-russella – pies jest w kuli zakochany, to jego najlepsza zabawka. Dlatego pytam, bo może tylko małe lubią się tak bawić. Z drugiej strony jak pies siedzi cały dzień w kojcu, to może kula by mu się spodobała, tylko ktoś musiałby ją ciasteczkami napełniać;)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Mela Jakimiuk Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Jak bedę wysyłać następną paczkę ze smakołykami dla psiaków, to uwzględnię ciasteczka do kuli-smakuli. Quote
Marycha35 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Ale rewelka wieści o DT!!!!:):):):) Mrozi jak jasna cholera! Mika, do domku..... Quote
Bonsai Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Z kulą smakulą widzę taki problem, że boks jest malutki i zazwyczaj pełen nienajładniejszych kup... Kula smakula turlałaby się po nich, a smakołyki lądowałyby niekiedy w niezbyt fortunnych miejscach... Quote
Bonsai Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Wojtek mi napisał, że był dziś u psiaków i niestety Zibi dość poważnie rozciął sobie wargę - prawdopodobnie od drutu. :shake: Wojtek zabrał go do weterynarza... Pojawiły się kolejne dwa nowe pieski. Quote
rutta Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Sama złe wiadomości :( Zibi maleńki biedaczku :(:( To się stało, jak Wojtek był w przytulisku czy był już taki poraniony? Weterynarz zszywał ranę? Ile wyniosła wizyta? Jak dobrze, że on tam dzisiaj pojechał... To chyba pozostanie pytaniem czysto retorycznym czy Zibi inaczej trafiłby do weterynarza. Przypomnijcie mi, proszę, jak zakończyło się rozliczenie kosztów podróży Ałtaja. Pamiętam, że DS oddał 50 zł. Sharka, ile zapłaciliście za paliwo? Miałam dołożyć. Quote
Recommended Posts