Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bonsai']
...
bea100 - Wojtek wychodzi z nim na spacery raz w tygodniu, gdyby nie on, żaden pies nie wychodziłby z tych malutkich boksów nigdy.
...[/QUOTE]
Wielki mój szacunek za to ( i nie tylko za to) dla Wojtka. Zapytałam, bo pisał wcześniej, że wyspacerował tego i owego psa, a słowa nie było o spacerach Syriusza. A to on (choćby ze względu na rozmiar psa i rozmiar boksu) musi rozprostować łapy...ech...marzę teraz żeby jeszcze jakiś rozsądny dom się zgłosił po Syriusza, skoro Ałtaj miał szczęście...

Posted

[quote name='bea100']Wielki mój szacunek za to ( i nie tylko za to) dla Wojtka. Zapytałam, bo pisał wcześniej, że wyspacerował tego i owego psa, a słowa nie było o spacerach Syriusza. A to on (choćby ze względu na rozmiar psa i rozmiar boksu) musi rozprostować łapy...ech...marzę teraz żeby jeszcze jakiś rozsądny dom się zgłosił po Syriusza, skoro Ałtaj miał szczęście...[/QUOTE]

Nie ze wszystkimi psami zawsze udaje się Wojtkowi wyjść, ze względu na czas, ale wiem, że zawsze zaczyna właśnie od tych większych psów.

Posted

Wspaniale,że u Ałtajka ok :) ale póki co ogłoszeń jeszcze nie usuwam,niech jeszcze z tydzień powiszą...kochani nie trzeba dziękować cieszę się,ze chociaż w ten sposób mogę troszkę pomóc.Boziu jak te biedaki przetrwają tą pogodę(dobrze,że budy nowe już są) :( u mnie dzisiaj siarczysty mróz,który potęguje bardzo silny wiatr...ech...

Posted

Zawsze nienawidziłam zimy - zimno, ciemno i do d..y, ale odkąd jestem na dogo i zostałam uświadomiona w tak wielu psich sprawach, moja nienawiść do niej jest jeszcze większa :(
Nie wyobrażam sobie, jak te psiny przetrwałyby bez bud (ciekawe jak to sobie wyobrażali państwo urzędnicy!!!!!!!).
Bardzo cieszą domki dla Ałtaja, dla Dziuni... oby jak najszybciej pojawiły się dla reszty doborowego towarzystwa!

Posted

Dziękuję, to bardzo miłe, co napisałaś, Syriusz ma spacer zawsze, zresztą nie mógłbym go "pominąć";)
Będę w sobotę i niedzielę u psiaków, zdam relację co u nich słychać:)

Posted

Zapraszam na wątek Kamy, która spędza mi sen z powiek:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250486-Efekt-spania-w-swoim-kale-i-moczu-Kama-sunia-z-grzybic%C4%85-Pomo%C5%BCemy[/url]

i Syriusza, który dostanie 40 kg karmy ze skaprety owczarkowej, jednak do tego celu musi mieć osobny wątek :razz:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250487-Wielki-owczar-Syriusz-kt%C3%B3ry-mieszka%C5%82-w-kawa%C5%82ku-rury-czeka-na-dom[/url]

Posted

Zadzwonił dziś do mnie dom stały mojego pierwszego tymczasa, [url=http://www.dogomania.pl/forum/threads/187575-Pixel-już-w-nowym-super-domku-%29]Pixela[/url], że chciałby wziąć na tymczas Gucia. :razz: Muszę tylko sprawdzić jak Gucio będzie reagował na inne psy, jeśli ok, to jedzie z nami do Warszawy. :) Cieszę się bardzo, maluch nie będzie marzł w budzie, a poza tym chyba nie muszę tłumaczyć, że w byle jakie ręce mojego najukochańszego tymczasa nie oddałam. :loveu:

Posted

To jest news dnia!
Gucio zdaje się być małym chojrakiem, mam nadzieję, że jest przy tym kulturalny :) Gdyby się okazało, że potrafi zrobić zadymę czy biorą pod uwagę też innego psa?

Posted

Rozliczam pierwszy bazarek ciachowy - ale już zapraszam na nowy:

30% dla Przytuliska:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250525-!!!MEGA-PROMOCJA!!!Ciasteczka-w%C4%85tr%C3%B3bkowe-dla-Wiery-Liska-i-G-Przytuliska?p=21804645#post21804645[/url]

Posted

cioteczki zajrzyjcie proszę [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249877-Leo-jest-za-weso%C5%82y-zbyt-energiczny-i-ciekawy-%C5%9Bwiata-i-przez-to-niechciany!-Pomocy!?p=21804995#post21804995[/url]

Posted

[quote name='Poker']pewnie tak tylko wielkości dużego arbuza :evil_lol:[/QUOTE]

A trochę mniejsza?;)
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Calibri][SIZE=3][COLOR=#000000]Moje dwa poprzednie duże psy nie zaszczyciły kuli-smakuli najmniejszą uwagą. Podarowałam kulę koleżance, która ma jack-russella – pies jest w kuli zakochany, to jego najlepsza zabawka. Dlatego pytam, bo może tylko małe lubią się tak bawić. Z drugiej strony jak pies siedzi cały dzień w kojcu, to może kula by mu się spodobała, tylko ktoś musiałby ją ciasteczkami napełniać;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Z kulą smakulą widzę taki problem, że boks jest malutki i zazwyczaj pełen nienajładniejszych kup... Kula smakula turlałaby się po nich, a smakołyki lądowałyby niekiedy w niezbyt fortunnych miejscach...

Posted

Wojtek mi napisał, że był dziś u psiaków i niestety Zibi dość poważnie rozciął sobie wargę - prawdopodobnie od drutu. :shake: Wojtek zabrał go do weterynarza...

Pojawiły się kolejne dwa nowe pieski.

Posted

Sama złe wiadomości :(

Zibi maleńki biedaczku :(:( To się stało, jak Wojtek był w przytulisku czy był już taki poraniony? Weterynarz zszywał ranę? Ile wyniosła wizyta?
Jak dobrze, że on tam dzisiaj pojechał... To chyba pozostanie pytaniem czysto retorycznym czy Zibi inaczej trafiłby do weterynarza.

Przypomnijcie mi, proszę, jak zakończyło się rozliczenie kosztów podróży Ałtaja. Pamiętam, że DS oddał 50 zł. Sharka, ile zapłaciliście za paliwo? Miałam dołożyć.