Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Saro, na tą małą sunię jest już mnóstwo chętnych, ale gmina czeka na koniec kwarantanny, by sunię wydać. Nawet przyjechała rodzina z Poznania, ale nie mogli jej jeszcze wziąć. Więc o sunię możemy być spokojni. :)

UFFFF, super :)
Posted

Ależ to maleństwo z tej suni, szczególnie widać to przy Lupusie. Jak można się takiego maleństwa pozbyć! Przecież ta sunia jest do schrupania, chciałoby się przytulić to maleństwo.

Posted

Ja też o niej myślałam... Takie maleństwo w takim wielkim boksie, aż dziwnie wygląda...

Super, że domki stoją w kolejce, oby trafiła do najlepszego :)

Posted

Buda jest najmniejsza z możliwych, za to Lupus ma zdecydowanie za małą - dlatego ma słomę na budzie, tam śpi, do środka się nie mieści. Większe budy zajmują Aston i husky. 

Posted

Logan sprawuje się całkiem dobrze, robi postępy. :) Odnoszę wrażenie, że jest szczęśliwy. :) Niestety przywiązuje się do nas bardzo my do niego z resztą też. Gdyby nie fakt, że nasze psy za nim nie przepadają, to chyba byśmy mieli niezły dylemat... 

Krótki filmik z dzisiejszego spaceru:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xFFKn_lKYDc&spfreload=10[/youtube]

Posted

Czy da się coś zrobić aby ta mała sunia nie poszła przed adopcję gminną?

Problem jest taki, że chyba ktoś już zrobił rezerwację. 

To niestety minus udostępniania na fb - traci się nad tym kontrolę. 

Posted

Mieliśmy burzę - nawet nie jakąś straszną. A Logan panika totalna. Oczywiście Buddy mu wtórował, biegali po mieszkaniu jak szaleni. Piegus patrzy "Zwariowali? Ola zrób coś z nimi!". Ostatecznie jakoś ich uspokoiłam, że usiedli w miejscu, ale gdyby mnie nie było to chyba by roznieśli mi mieszkanie - bardzo się nawzajem nakręcali. 

A Logan ostatecznie wcisnął się w najmniejszą szparkę jaką znalazł - budkę Buddy'ego, za małą na Logana o jakieś dwa rozmiary. :)

IMG_4728.jpg

Miałam też dwa telefony o Logana, jeden odpadł w przedbiegach (chciał psa na działkę na ogród), drugi może dzisiaj przyjedzie psa zobaczyć, ale nie robię sobie wielkich nadziei. 

Posted

Trzymajcie kciuki za manipulacje w sprawie Tosi jeszcze jutro. :)

Karmelek za to poszedł do adopcji gminnej, ale wiemy, że nie na łańcuch, tylko po prostu na ogród, więc są szanse, że to dobry domek. :)

Jest też nowa sunia, około 2 letnia, bardzo przyjazna, biszkoptowa, nieduża.