Sara2011 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Saro, na tą małą sunię jest już mnóstwo chętnych, ale gmina czeka na koniec kwarantanny, by sunię wydać. Nawet przyjechała rodzina z Poznania, ale nie mogli jej jeszcze wziąć. Więc o sunię możemy być spokojni. :) UFFFF, super :) Quote
Bonsai Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Ale i tak pokażę Wam jej słodycz: i dowód, że Lupus jest w przytulisku: Quote
Sara2011 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ależ to maleństwo z tej suni, szczególnie widać to przy Lupusie. Jak można się takiego maleństwa pozbyć! Przecież ta sunia jest do schrupania, chciałoby się przytulić to maleństwo. Quote
Bejotka Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ja też o niej myślałam... Takie maleństwo w takim wielkim boksie, aż dziwnie wygląda... Super, że domki stoją w kolejce, oby trafiła do najlepszego :) Quote
Anula Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Tak,oby trafiła do najlepszego domku,nie na łańcuch.Domek raczej nie będzie sprawdzony?Gmina chyba będzie wydawać sunię? A sterylka? Quote
Poker Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Ale maciupcia z niej dziewczynka. Dobrze,że już cieplej jest,bo takiej wielkiej budy nie dałaby rady ogrzać swoim ciałkiem. Quote
Bonsai Posted March 20, 2015 Author Posted March 20, 2015 Buda jest najmniejsza z możliwych, za to Lupus ma zdecydowanie za małą - dlatego ma słomę na budzie, tam śpi, do środka się nie mieści. Większe budy zajmują Aston i husky. Quote
Bonsai Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Logan sprawuje się całkiem dobrze, robi postępy. :) Odnoszę wrażenie, że jest szczęśliwy. :) Niestety przywiązuje się do nas bardzo my do niego z resztą też. Gdyby nie fakt, że nasze psy za nim nie przepadają, to chyba byśmy mieli niezły dylemat... Krótki filmik z dzisiejszego spaceru:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xFFKn_lKYDc&spfreload=10[/youtube] Quote
Poker Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Przepiękny pies.Jak on ładnie wygląda. Wyobrażam sobie jak trudno będzie z nim się rozstać. Quote
Bejotka Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Przepiękne psisko :) Pozdrowienia od Cioci z Olsztyna :) Quote
Sara2011 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Czy da się coś zrobić aby ta mała sunia nie poszła przed adopcję gminną? Quote
Bonsai Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Czy da się coś zrobić aby ta mała sunia nie poszła przed adopcję gminną? Problem jest taki, że chyba ktoś już zrobił rezerwację. To niestety minus udostępniania na fb - traci się nad tym kontrolę. Quote
Bonsai Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Mieliśmy burzę - nawet nie jakąś straszną. A Logan panika totalna. Oczywiście Buddy mu wtórował, biegali po mieszkaniu jak szaleni. Piegus patrzy "Zwariowali? Ola zrób coś z nimi!". Ostatecznie jakoś ich uspokoiłam, że usiedli w miejscu, ale gdyby mnie nie było to chyba by roznieśli mi mieszkanie - bardzo się nawzajem nakręcali. A Logan ostatecznie wcisnął się w najmniejszą szparkę jaką znalazł - budkę Buddy'ego, za małą na Logana o jakieś dwa rozmiary. :) Miałam też dwa telefony o Logana, jeden odpadł w przedbiegach (chciał psa na działkę na ogród), drugi może dzisiaj przyjedzie psa zobaczyć, ale nie robię sobie wielkich nadziei. Quote
Bonsai Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 I zapraszam na wątek Kamy, bo są wieści: http://www.dogomania.com/forum/topic/136091-kama-już-w-ds-powodzenia-kochana/page-29 Quote
Poker Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Na wątku Kamy już byłam, dobre wieści. Biedny Loganek, nagle się skurczył ze strachu. Czy coś wiadomo o małej suni ? Quote
Bonsai Posted March 28, 2015 Author Posted March 28, 2015 Sunia mała jeszcze jest, staramy się zmanipulować wszystko tak, by dostała ją rodzina, która nam się najbardziej spodobała ;) Quote
Bonsai Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Trzymajcie kciuki za manipulacje w sprawie Tosi jeszcze jutro. :)Karmelek za to poszedł do adopcji gminnej, ale wiemy, że nie na łańcuch, tylko po prostu na ogród, więc są szanse, że to dobry domek. :)Jest też nowa sunia, około 2 letnia, bardzo przyjazna, biszkoptowa, nieduża. Quote
Sara2011 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Trzymamy za Tosię kciuki cały czas.Oby Karmelek dobrze trafił! Quote
Poker Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Trzymam kciuki za Tosię. Też mam nadzieję ,że Karmelek dobrze trafił. Quote
Recommended Posts