Agnieszka103 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Niestety ten zlękniony rudy piesek jest płci męskiej :( :( ... Quote
Bonsai Posted January 28, 2015 Author Posted January 28, 2015 utworzyłam wątek dla Raksy, którą zamierzamy wyciągnąć. Zapraszam: http://www.dogomania.com/forum/topic/145298-raksa-8-kg-strachu-w-przytulisku-g-ratujmy/ Quote
Agnieszka103 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Czy jest jakaś szansa dla rudaska? Quote
Bonsai Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Rudaska chciałabym wyciągnąć do Lilu, w miejsce Etny, gdy ta znajdzie dom: http://www.dogomania.com/forum/topic/143130-etna-z-przytuliska-g-ju%C5%BC-w-hoteliku-u-lilutosi-brak-140z%C5%82-deklaracji-sta%C5%82ych-pom%C3%B3%C5%BC-prosz%C4%99/ Niestety domku dla niej brak, o dziwo, bo młoda, ładna i fajna sunieczka.. Quote
Agnieszka103 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 To bardzo mocno trzymam kciuki, żeby udało się - Etnie znaleźć dom, a tym samym pomóc rudaskowi. Jakoś tak zapadł mi w pamięć... Quote
Bonsai Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 Ja też bardzo bym chciała pomóc rudaskowi... mam do takich słabość... Quote
madziak25 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cioteczki przepraszam dziś się zorientowałam, że nie zrobiłam przelewu w styczniu:( przepraszam dziś zrobiłam przelew za styczeń i luty. Cioteczki krzyczcie jak nie zrobię przelewu - bo ja sklerozę mam :( Quote
Bonsai Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 madziak, Kama jest już w DS. :) Teraz na jej miejsce "wskoczyła" Raksa: http://www.dogomania.com/forum/topic/145298-raksa-8-kg-strachu-w-przytulisku-g-ratujmy/Czy pieniądze, które przelałaś, mogą iść na nią? :) Byłabym też wdzięczna za przeniesienie deklaracji na Raksę - trochę jej brakuje do bezpieczeństwa finansowego... :(Jeżeli się zgodzisz na przeniesienie deklaracji - podaj mi proszę swój email, tak będzie mi łatwiej informować o losie Raksy, bo wiadomości na dogo coś szwankują niekiedy. Quote
Bejotka Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Raksa ma zrobione i odświeżane przeze mnie ogłoszenia na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Ogłoszona jest na Kalisz z kontaktem do Bonsai. Czy powinnam zmienić miejscowość i kontakt w ogłoszeniach? Napiszcie - pozmieniam, jak trzeba. Quote
Bonsai Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Raksa ma zrobione i odświeżane przeze mnie ogłoszenia na:olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Ogłoszona jest na Kalisz z kontaktem do Bonsai. Czy powinnam zmienić miejscowość i kontakt w ogłoszeniach? Napiszcie - pozmieniam, jak trzeba. Kontakt zostaje na mnie, ale miasto - Warszawa. :) Dziękuję! :) Quote
madziak25 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 madziak, Kama jest już w DS. :) Teraz na jej miejsce "wskoczyła" Raksa: http://www.dogomania.com/forum/topic/145298-raksa-8-kg-strachu-w-przytulisku-g-ratujmy/ Czy pieniądze, które przelałaś, mogą iść na nią? :) Byłabym też wdzięczna za przeniesienie deklaracji na Raksę - trochę jej brakuje do bezpieczeństwa finansowego... :( Jeżeli się zgodzisz na przeniesienie deklaracji - podaj mi proszę swój email, tak będzie mi łatwiej informować o losie Raksy, bo wiadomości na dogo coś szwankują niekiedy. Jasne :) przelej na Raksę ja się tak zakręciłam :P:P mój mail [email protected] sorki za zamieszanie:* Quote
Bonsai Posted February 25, 2015 Author Posted February 25, 2015 Zamierzam do niej pojechać w weekend, dam znać :) Quote
Bonsai Posted March 2, 2015 Author Posted March 2, 2015 Nie udało mi się dotrzeć, ale rozmawiałam z Panią. Wszystko w porządku, Kama bawi się z Rufim, nie mają z nią problemów. No, może jedyny, że Kama wchodzi na kanapy. Podpowiedziałam, żeby dali jej jedno legowisko na podwyższeniu, gdzie będzie mogła przebywać, wtedy łatwiej pogodzi się z utratą kanapy. ;) Wytłumaczyłam, że u Sylwii spała na kanapie, a i generalnie psy lubią wylegiwać się na podwyższeniu. Quote
Bonsai Posted March 27, 2015 Author Posted March 27, 2015 Jakiś czas temu dotarłam do Kamy, ale przez chorobę moich psów nie podzieliłam się z Wami wrażeniami, za co przepraszam :) Kama ma się bardzo dobrze! Bardzo dobrze dogaduje się z Rufim - widocznym na filmiku i kotami. Bardzo ładnie wygląda. Z resztą, co będę mówić, zobaczcie sami: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=evu1SeQhRO4[/youtube] Quote
Guest Olimpijka Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Film jest prywatny. Brawo dla Niusi :) Powodzenia. Quote
Poker Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Aż dziób mi się śmiał patrząc na szczęśliwą Kamusię w towarzystwie Rufiego. Dzieci mają nawet piaskownicę, super domek. Quote
WIGA Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Super Kamyk!I przyjaciela ma przystojnego!Powodzenia Czarnulko! Quote
dorota1 Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 Aż się wzruszyłam tym filmikiem, fajnie, że Kama taka szczęśliwa :) Quote
Recommended Posts