Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Cioteczki przepraszam dziś się zorientowałam, że nie zrobiłam przelewu w styczniu:( przepraszam dziś zrobiłam przelew za styczeń i luty. Cioteczki krzyczcie jak nie zrobię przelewu - bo ja sklerozę mam :(

Posted

madziak, Kama jest już w DS. :) Teraz na jej miejsce "wskoczyła" Raksa: http://www.dogomania.com/forum/topic/145298-raksa-8-kg-strachu-w-przytulisku-g-ratujmy/

Czy pieniądze, które przelałaś, mogą iść na nią? :) Byłabym też wdzięczna za przeniesienie deklaracji na Raksę - trochę jej brakuje do bezpieczeństwa finansowego... :(

Jeżeli się zgodzisz na przeniesienie deklaracji - podaj mi proszę swój email, tak będzie mi łatwiej informować o losie Raksy, bo wiadomości na dogo coś szwankują niekiedy.

Posted

Raksa ma zrobione i odświeżane przeze mnie ogłoszenia na:

olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Ogłoszona jest na Kalisz z kontaktem do Bonsai. Czy powinnam zmienić miejscowość i kontakt w ogłoszeniach? Napiszcie - pozmieniam, jak trzeba.

Posted

Raksa ma zrobione i odświeżane przeze mnie ogłoszenia na:
olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Ogłoszona jest na Kalisz z kontaktem do Bonsai. Czy powinnam zmienić miejscowość i kontakt w ogłoszeniach? Napiszcie - pozmieniam, jak trzeba.

Kontakt zostaje na mnie, ale miasto - Warszawa. :) Dziękuję! :)
Posted

madziak, Kama jest już w DS. :) Teraz na jej miejsce "wskoczyła" Raksa: http://www.dogomania.com/forum/topic/145298-raksa-8-kg-strachu-w-przytulisku-g-ratujmy/

Czy pieniądze, które przelałaś, mogą iść na nią? :) Byłabym też wdzięczna za przeniesienie deklaracji na Raksę - trochę jej brakuje do bezpieczeństwa finansowego... :(

Jeżeli się zgodzisz na przeniesienie deklaracji - podaj mi proszę swój email, tak będzie mi łatwiej informować o losie Raksy, bo wiadomości na dogo coś szwankują niekiedy.

Jasne :) przelej na Raksę ja się tak zakręciłam :P:P  mój mail [email protected] sorki za zamieszanie:*

• 2 weeks later...
Posted

Nie udało mi się dotrzeć, ale rozmawiałam z Panią. Wszystko w porządku, Kama bawi się z Rufim, nie mają z nią problemów. No, może jedyny, że Kama wchodzi na kanapy. Podpowiedziałam, żeby dali jej jedno legowisko na podwyższeniu, gdzie będzie mogła przebywać, wtedy łatwiej pogodzi się z utratą kanapy. ;) Wytłumaczyłam, że u Sylwii spała na kanapie, a i generalnie psy lubią wylegiwać się na podwyższeniu.

• 4 weeks later...
Posted

Jakiś czas temu dotarłam do Kamy, ale przez chorobę moich psów nie podzieliłam się z Wami wrażeniami, za co przepraszam :)

Kama ma się bardzo dobrze! Bardzo dobrze dogaduje się z Rufim - widocznym na filmiku i kotami. Bardzo ładnie wygląda. Z resztą, co będę mówić, zobaczcie sami:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=evu1SeQhRO4[/youtube]

Guest Olimpijka
Posted

Film jest prywatny.

Brawo dla Niusi :) Powodzenia.